E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.121
beyazmelek ateşını olctunmu bugun bana sormusn ama burdan arkadaşlr gzul acıkalmalar yapmışalr bend eyazmadım artık bişi
düşünce canım.behn bayaır olcunce kavradımartık anlıyorum. dıl altındna mı olcuyosun ateşini.bide benım de adetımdne oncekı gun duştuya pek umidm yok ozyuden ama yarın sbh eşim işten gelırken alck test yapcm yarın inş
sweetbaby canim ayni seyler suan bendede var, adet tarihim 6 kasim, ama suan inan sanki adet olcakmisim gibi, dizlerime vuran agrilar, kasiklarimda bir gerilme, hayirdir insallah.. tam ben yazcaktim baktim sende ayni seyleri yazmissin, aha dedim tek degilim.. insallah yerlesme agrisi falandir canim.. allahim sen bizdede nasip et en kisa en hayirli zamanda allahim..
bu arada günaydin kizlar, benim misafirim gelcek.. aksama ugrayabilirsem ugrarim..simdilik kendinize iyi bakin.. sweet baby senin tarihin ne zaman? yumurtlamamizi basariyla atlattik simdi bekleyelim bakalim, kuluckaya yattik, bakalim civciv cikacakmi :))) cikmazsada üzülmek yok.. bu ay olmazsa baska aya.. olsun.. saglik olsun...
benim de 6 kasım canım.ya bacaklarım ağrıyo.üzellikle akşamarı karnımda hafif batmalar,şişkinlik fala hissediyorum ya bu belirtileri özellikle bacak ağrısını adetten 1-2 gün önce yaşardım bu sefer erken oldu.niyeyse.ya üşütttük bizde romatizma var havalardan böyleyiz ya da inşallah bebişlerimiz yerleşmeye çalışıyolar.inşallah.ben bu ay ovulasyon testi kullandım 12. ve 13.gün yumurtladım sanırım ama hayırlısı umarım bu ay mutluluk gözyaşları dökerim tabi tüm isteyenler de.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
düşünce canım.behn bayaır olcunce kavradımartık anlıyorum. dıl altındna mı olcuyosun ateşini.bide benım de adetımdne oncekı gun duştuya pek umidm yok ozyuden ama yarın sbh eşim işten gelırken alck test yapcm yarın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?