Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slmkızlar nasılsınz.öğlene kadr yattım bende.kalktım bı yemk yaptım bakım bı dedım benımdaha gelmedı kırmızıalr amaumidim yok benım.egert buayhamiş olsma dogum tam evlılık yıldonumuze denk gelecek arkadaşalr

beyazmelek ateşını olctunmu bugun bana sormusn ama burdan arkadaşlr gzul acıkalmalar yapmışalr bend eyazmadım artık bişi

BİRGÜN DÜNYAYA AİT BUYUK Bİ DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR ‘ DEME. DERDİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR
DE…
YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZ (26,10,2008)

**************************EKİMMMMMMMMMMM********** ******************

nergıs55:::::::::::::::::::::::::::::::::26 ekım
açelya:::::::::::::::::::::::::::::::::::27ekimm
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::27 ekim
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::28ekimm
esma_memo_12....................28ekimmm ( 6 . ay )
aybala42::::::::::::::::::::::::::: 30ekimmmmm
sudenaz222::::::::::::::::::::::::: 30ekimmmmm

******************************KASIM******************************

gelişimci::::::::::::::::::::::::::::::2 KASIM
dilara28584::::::::::::::::::::::::::2 kasım ( 2.ay)
kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::::5kasım
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::5 kasım
neriman83::::::::::::::::::::::::::::6kasımm ( 3. AY )
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::: 6 KASIM ( 4, ay )
bengiii:::::::::::::::::::::::::::::::7kasımmm
gönulsızım:::::::::::::::::::::::::::::7kasım
btrklc................................... 7 kasım
gönulsızım:::::::::::::::::::::::::::::7kasım 4. ay )
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım ( 10 . AY )
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::9kasım
esay8235..............................::9 kasım
nevrosky.........................:.... 9 kasım
hüzün_yili::::::::::::::::::::::::::::10kasım
angeleyes_3:::::::::::::::::::::::::10 Kasım (4. ay)
suaya.......................:::::::.......12 kasım
özbican7::::::::::::::::::::::::::::12 kasım
sefamolsun::::::::::::::::::::::::13KASIM
zencefil::::::::::::::::::::::::::::13 kasım ( 9 . ay
binbirgece.............................13 kasım
gülücük.................................15 kasım ( 8 . ay )
selected_79:::::::::::::::::::: :: 15 KASIM
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::16KASIM
ilsu....................................... 17 kasım
perlın:::::::::::::::::::::::::::::::17 kasım
sıla-84::::::::::::::::::::::::::::: 18 kasım ( 5 . AY )
duygu2008::::::::::::::::::::::::18 kasım
vuslat2008::::::::::::::::::::::::19 kasım
jasmincin..............................20 kasım
elchın...................................20 kasım
lotus79::::::::::::::::::::::::::::21 kasım
aabeyazmelek......................23 kasım ( 17. ay )
simeray................................24 kasım

hazall_24............................27 kasım

*******BEKLEMEDE OLANLAR (DURUMLARINIZDAN HABERDAR EDİN.. NE OLDU SİZLERE?)**

sabirekara:::::::::::::::::::::::::::4ekımmmmm
aylınam::::::::::::::::::::::::::::::::::::5ekımmm
muzurperi:::::::::::::::::::::::::: 7 ekimmmmm
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::8 ekimmm
ganno::::::::::::::::::::::::::::::::8 ekimmmmm
mevzey:::::::::::::::::::::::::::9ekımmmm ( 18. ay )
gpinar77::::::::::::::::::::::::::::::11 ekimmm
cingenem06.........................12ekimmmm
berrin5910.............................13ekimmmm
ÖZOŞUM83:::::::::::::::::::::::14ekımmm
perlin...................................19ekimmmm
Ecrin Ceylin.........................20ekimmm ( 8. ay )
laluz24z...............................21ekimmm
özgül44................................22ekimmm
chromatin..............................22ekimmm
jenefer1983::::::::::::::::::::::
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::23ekımm
bumuyani(kadriye24)::::::::::24ekimmm ( 18. ay )
sencerderen:::::::::::::::::::::24ekımmmm
nargile::::::::::::::::::::::::::::::::::25ekimm

************************EKIM AYININ GUZEL HAMİŞLERİİİİİ*********

Kader_emel::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
SU8468::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (15. AY )
papatya0606::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
sonuyok::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMZ
şeremim:::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 6. ay )
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
brisling::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
suzanşan:::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
lotuss75...............................::::::HAMİŞİMİZ
elkocum:::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
sessizhikaye:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ( 7. AY )
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZZ
ozzge................................::::::::.HAMİŞİMİZ
morboncuk:::::::::::::::::::::::: :::HAMİŞİMİZ( 6 . AY )
ebruli80...............................:::::::HAMİŞİMİZ
cicikızz::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
nevergiveup18....................::::::HAMİŞİMİZ ( 3 . ay )
smerves::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
naren05:::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
scaarlet:::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 3 . ay )
orkiden:::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
nur_84:::::.............................:::::HAMİŞİMİZ
ASİ MELEK :::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
zuzumurtı::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ

düşünce canım.behn bayaır olcunce kavradımartık anlıyorum. dıl altındna mı olcuyosun ateşini.bide benım de adetımdne oncekı gun duştuya pek umidm yok ozyuden ama yarın sbh eşim işten gelırken alck test yapcm yarın inş

evet dil altından ölçtüm canım inşallah hamilesindir canım yaaaaaaaaa allah gönlüne göre versin çok sevinirim valla kendim hamileymişim gibi inşallah hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah kaydirigubbakcemile5

benim de 6 kasım canım.ya bacaklarım ağrıyo.üzellikle akşamarı karnımda hafif batmalar,şişkinlik fala hissediyorum ya bu belirtileri özellikle bacak ağrısını adetten 1-2 gün önce yaşardım bu sefer erken oldu.niyeyse.ya üşütttük bizde romatizma var havalardan böyleyiz ya da inşallah bebişlerimiz yerleşmeye çalışıyolar.inşallah.ben bu ay ovulasyon testi kullandım 12. ve 13.gün yumurtladım sanırım ama hayırlısı umarım bu ay mutluluk gözyaşları dökerim tabi tüm isteyenler de.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aynen canim aynen... bende ovulasyon testi kullandim bu ay, ama benim durum biraz karisik, paket 10 lu paket di, 11. gün basladim ben, hep tek cizgi hep tek cizgi, sonra birakcam yapmicam dedim 17. günden sonra, ama 18. günümde dayanamadim yapim hadi bitane daha dedim ve pat cift cizgi :)) ama o gün esimle hic görüsemedik, e tabi dolayisiyla iliski olmadi, 16. gün olmustu, ve 19.gün sabah oldu.. insallah yinede yakalamisizdir :Saruboceq::Saruboceq: hayirlisi olsun artik ne diyelim.. ama dün aksam ve bu sabah benimde cok fena agrilarim oldu, dizlerim den yukarisi böyle ha geldi gecelek gibi agridi. simdi biraz daha iyi ama kasiklarimda yine tuhaf bi sey var, cekilme mi desem agrimi desem anlamadim. belkide dedigin gibi üsütmüsüzdür canim.. bekleyip görcez ve eninde sonunda bir gün allahin izniyle bunun :CüvCüv: gibi olcaz bizde :roflol::roflol: :Saruboceq:

ayyyyy kadriye kız inşallah hamişsindir yarın test yaptıgın zaman hemen sonucu yaz emi inşallah hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar ya ne güzel belirtileriniz var bende yine bişey yok galiba adet tarihim 5 kasım ve hiç bir belirti yok

canim benim öyle umutsuz olmak yok.. bizimki de belirti degildir belki, ekleyip görecek, benimde günüm 6 kasim bir gün varmis aramizda, allahim hayirlisini versin güzelim.. hic belirti hissetmeyen bayanlarda var.. mesela ben ilk hamileligimde hiiiicc birsey hissetmedim, hatta cocuk icin beklemek istiyoruk biraz daha, ama 1 kere dikkat etmedik ve oluverdi.. yani sirf biz suan planli projeli yaptigimiz icin ve ha geldi ha gelecek dedigimiz icin böyle oluyoruz malesef. bence suan psikolojimiz cok cok önemli.. hepimiz ne kadarda takmiyoruz desek de bal gibi de takiyoruz bence..

canim benim öyle umutsuz olmak yok.. bizimki de belirti degildir belki, ekleyip görecek, benimde günüm 6 kasim bir gün varmis aramizda, allahim hayirlisini versin güzelim.. hic belirti hissetmeyen bayanlarda var.. mesela ben ilk hamileligimde hiiiicc birsey hissetmedim, hatta cocuk icin beklemek istiyoruk biraz daha, ama 1 kere dikkat etmedik ve oluverdi.. yani sirf biz suan planli projeli yaptigimiz icin ve ha geldi ha gelecek dedigimiz icin böyle oluyoruz malesef. bence suan psikolojimiz cok cok önemli.. hepimiz ne kadarda takmiyoruz desek de bal gibi de takiyoruz bence..

anaaam ayni meaj 3 kere gelmis.. sayfalarim acilmiyor ya deli etti beni tam evdeyim sizinle sohbet etmek istiyorum ama simdide sayfalar verem ediyo.. kusura bakmayin 3 kere yollamak istemedim..

canim benim üsümenin belirti oldugunu zannetmiyorum yada hic duymadim, bilemicem yani, hayirlisi olsun. kendimizi dinlememeye calisalim arkadaslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…