E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.101
kızlar ben de dün adet olmam gerekiyodu. Aşılamadan önceki son denememdi ama hala olmadım. Göğüs uçlarım acıyor. Kasıklarıma da ağrı oluyo sık sık. Geçen ay rahim filmi çektirmiştim ondan mı bu gecikme bilmiyorum. 2 gün gecikti bugün bi umut test yaptım bazen çıkıyomuş ya. Ama negatifti. Bana da fikir verirseniz sevinirim
iyi hiç ümitlenme o zaman çok fazla ümitlenince büyük hayal kırıklığı yaşıyo insan sen biliyosun nasıl olsa o duyguyu hissedirsin yine o zaman
sana diyorumm duydunmu benii
Lotuscum bekeldigin tarihi yazcaksin tatlimlistemiz ugur getirsin inş
ne zaman hastalandın, bende hastalandığım ilk günler depresyona giriyorum iyice umudumu kaybediyorum adetim yaklaştıkça olmadığını bildiğim halde insanın içinde birazda olsa bi umut oluyo belki diyosun belki olmuştur ama bakıyosun yine yooooook yine yoooooook:çok üzgünüm:[/QUO
benimki gününü şaşmıyor maşallah 24 geldi hsg çekildikten sonra hep adetim birer gün öne geliyor bu ay kahverengi geldi bugunde azaldı anlamadım valla bir fikriniz varmı:uhm:
evet canım ben buay kaptırmamış gibi gözüksemde kaptırmışım kendimi ilk defa çok üzüldüm bay napalım nasip ksmet bazen kendimi ya olsaydı allah korusun saglık problemi olsaydı bebegimin naparım diye onu düşünüp teselli buluyorum saglıklı gelsinde geç gelsin diyorum :Saruboceq:allahım bizlere sabır versin..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?