Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bikaç gun sonra yine yap canim testi sen ama ola çiakrdi sanirmyada en kotu ihtimal gec dolenmeolmuştur canim ole düşün istersen

slm kızlar.........
bu topıge en son asılama yaptırdıgımda ugramıstım........arada takıp edıyorum yazdıklarınızı.......ınsallah hamıs lıstesı durmadan kabarır......:Saruboceq:
canlarım benıde lısteye eklermısınız????????su an tedavıdeyım ılk mıcro denemem........son reglım 21 ekım......daha yenı bıttı reglı gercı ben ekım kasıma gırıyorum yınede paylasmak ıstedım sızlerle........
sevgılerımle.......:1hug:a.s.:CüvCüv:

bumuyani canım iyi geceler sanada şimdi gördüm yazdıgını ama altta ismin gözüküyor ondan yazmıştım.

[/IMG]

arkadaşlar bu ayda olmadı benim gelecek aya artık kısmetse yeni umut tarihim 27 kasım eklermisiniz lütfen

hazall 24 napalım hayırlısı olsun kısmet artık.. ben bu seneden umudumu kestim 2009 inşallah hamile kalırım allahın yardım eet nolur...

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. ya adetime daha 10 gün var ama ara ara kasığım ağrıyo, karnım gaz dolu sanki bacağım ağrıyo.hep adet öncesinde yaşardım bu belirtileri bu ne ya.biraz erken başladı bu kez.

sweetbaby canim ayni seyler suan bendede var, adet tarihim 6 kasim, ama suan inan sanki adet olcakmisim gibi, dizlerime vuran agrilar, kasiklarimda bir gerilme, hayirdir insallah.. tam ben yazcaktim baktim sende ayni seyleri yazmissin, aha dedim tek degilim.. insallah yerlesme agrisi falandir canim.. allahim sen bizdede nasip et en kisa en hayirli zamanda allahim..
bu arada günaydin kizlar, benim misafirim gelcek.. aksama ugrayabilirsem ugrarim..simdilik kendinize iyi bakin.. sweet baby senin tarihin ne zaman? yumurtlamamizi basariyla atlattik simdi bekleyelim bakalim, kuluckaya yattik, bakalim civciv cikacakmi :))) cikmazsada üzülmek yok.. bu ay olmazsa baska aya.. olsun.. saglik olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…