Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evt canim yaaa senin nickin benimde hşumagitmiyoooooo bnde sordumama ismini sölemk istemiyosun sanrim yada san nasil hitap etmmizi istersen ole bi isim ver

Hastanede yapcklarini sanmiyorum canim yaaa sanki hastanelerde neyle ugrasialrki onemsemiyoalr bile.hele kadin dogumlar felaket burda yaaa

Nerimancim sende ovalasyon testine guvenipte asiri umide akpilma canim cunku hayirlsi nezmansa ozman olck bunu biliyoruz dimi

Her aya ayri para canim yani bi ayda bikez veriyosun parayi ve oay seni 3 5 kez cagiriyo amaiğnesi ilaçi derken masraf bide bizm doktorumz menemende değil izmirde.20den 60ytl de o ki en iyi ihtmal 3kez cagirisa yani 100ytlde iğne oo 300 ytl ya onun yerien biraz dha bekelrimaşilama yaptirrimya.bide bnde calişmiyorumya artik daha iktisatli olmk zorundayiz

canan cim bak simdi oldu iste memnun oldum.. ben isvicrede yasiyorum canim türkiyede fiyatlar nasil bilmiyorum güzelim.. ama benimki yaklasik 30 ytl falandi (cevirince) ismide EVIAL ovulasyon testi.. umarim bulursun.. bunlarin digitallieri de var kizlar clear blue nin clearplan diye ama fiyatlar cok da uygun degil bence, 150-400 arasi galiba...

burda bu monitörü kullananlar var ama onu kullanıpta hamile olan yok daha

yok kadr$cim ya ne kapilmasi, bu ay cook rahatim diyorum ya gercekten de öyle. zaten yumurtladigim gün olmadi biliyorsun.. gecen ay cok hevesli cok umutluydum ama bu ay yapmicam dedim, zaten kafamda okadar cok sey varki, hamisligi düsünecek pek vaktim olmadi bu ay.. dedemin kanser oldugunu ögrendik malesef, 3 kez ameliyat oldu, ben de kenime ucak bileti aldim 17 kasimda yanlarina gidiyorum.. teyzemler fenalasti, onlari sakinlestir, is yerinde cok yogunuz zaten, üstüne ev isi yemek di falan derken günümden bisey anlamiyorum iste

burda bu monitörü kullananlar var ama onu kullanıpta hamile olan yok daha

canancim olurmu ben okumustum burda onu kullanip da hamile olanlari, hatta okudum aklima yatti ama pahali geldi, normalinden aldim bende. burda konu vardi o basliklaydi hatta ama suan bilemicem tam nerdeydi diye, sen bi talan et ortaligi istersen, gebelik deydi galiba o da.. yada jinekolojimiydi neydi..

Medismart diye bimarka var canim 30ytlciarind cleaerblue çokpahaşi ya aşirsak medismart alirz ama eşimde doktor diyo bilmiyorum yani.amadoktora gitmyizsnairm kiz 300 ytlyide geciyo bkasna aşilamanerdeyse o fiyat :)

Hamiş kalnalrda var canim testle amaunutmamk gerkki nasipse olur bnce.nasip değilse tup bbekte bile olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…