Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba kızlar haftasonu giremedim ama okumaya çalıştım. kadriyecim ne güzel sölemişsin umutsuzluk yok bir dahaki aya diye sayende bizde umutla tutunuyoruz hayata. bende kırmızılı akıntıdan bahsetmiştim. kırmızılığı kaybettik. normal akıntıya döndü ama çok yoğun bide sancılarım oluyo kasıklarımda sanki içerde harfiyat çalışması var. çok falza sırtım ağrımaya başladı. adet tarihim 5 kasım daha çok var ama konularda var bukadar erken hissedende bilemiyorum umutlanmakta istemiyorum ama olabilirmi acaba

bende iyiyim canim walla beklemedeyiz yumurtlama gununu sonrada adeti bekleriz gunler ole geciyor hehe..umarim en kisa zamanda hamis haberleri veririz bizde..

canım neguzel bı nebzede olsa umut olabılıyosmasizlere.inş bbeiş tutunmaya calışıyodur ama dınlememeye calış kendını unutma bebgın gelecegı zman onu hisseceksın bbegım gelıyo artık diyecksın canım

evt canımya hacı yolu bekelr gib beklıyoruz kayınvkaıdem ne hesap aypıyonuz yapın işiniiz gecin kenatra dıyo yoksygynmuş yok bugunmuşişten de bişi anlamıyonzdur diyo :) dmedımkı ateş olcuyoz ole anlıyoz dıye onude desem daha çokkzıcak sasırck kadıncagız cidden söle gunu yaşayanıyoru zyahu .kızlar siz devm edın ben mutfaga gidm biraz okurum arada msjalrınzı yemkyapcm oğlendn sonrada gunum var oraya gitcm

bide sanırım benim yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar da var. gerçekten varmı bişeyler yoksa mevsimselmi acaba yaaa

işin ilginci ben ilk defa hissettim bunu sanki bebeğim benimle gibi ttutunmaya çalışıyor gibi geldi. 4 aydır ilk defa bukadar yoğun hissettim. dinlememeye çalışıyorum ama sırt ağrım okadar çokkki bide kasıklarımdaki hareketlilik yoğun akıntı yoğun gaz. birini unutsam diğeri biz burdayız diyor mutlaka

inş canım ya benımde ikdefa göguz agrımoldu ama regloldum dun canım sanrım ben çok uzun zmandN BERİ BEKLEDIGIM İÇİN BELİRTİLERE İNANMIYORUM CANIM DİLE KOLAY 2YILDIR BEKLİYORUMCNAIM 1YILDA İLKINI BEKLEMIŞTIM OYUZDNE DİĞER ARKADŞALAR DAHA RAHAT YARDIMCIOLUR SANRIM SNA

Ben ilk hamilelğimdehiç bleirti yasamdimsadece hissettim bebgimi buay hamileyimd eidm hepsi bu oyuzdne beliritelre iannmiyorum eyluldede deligibi belirit aradim kendimde midemdi bulantiydi agriydi derken husran sonu oyzuden daha nötr m yani anliyosun dimi cnaim benim burdaki diğer arkadaşlrda bilirer beni sakin olmk en iyisi

canım benim sağolasın. bende hamiş olduğumu sanmıyorum o an hissettim ama şuan öle bir duygum yok içten içe acaba var sadece ama onada engel olmak istiyorum.hayırlısı Allahtan. görelim mevla neyler neylerse güzel eyler

cevapladığınız için teşekkür ederim arkadaşlar,idrar testi 15günden önce çıkmaz deniliyor,kan testi içinde hastaneye gitmem lazım,olumsuz çıkmasından korkuyorum,ara sıra adet olacakmışım gibi oluyo ve geçio acaba beklesemmi yoksa evde test mi yapsam,ben 1 yıllık evliyim ve tecrübesizim,tavsiyelerinizi bekliorum
herkese iyi günler

ayyy inşallah kaç aydır beklioruz inşallah bu sefer olur,eşim benden çok heyecanlı,hergün soruyo bana adet oldunmu diye,canım ya,ilginize teşekkürlr inşallah yarın güzel haber veririm herkese

selam kızlar nasılsınız. yeni hamişlrimiz varmıs tebrik ederim.
2 gun girmedim sayfalar ilerlemiş epey.
enelcim çok geçmiş olsun tekrar rahatsızlanmana üzüldüm ama iyi olmanıza sevindim.kendine iyi bak ve yeğenimizede.

bende iyiyim canim walla beklemedeyiz yumurtlama gununu sonrada adeti bekleriz gunler ole geciyor hehe..umarim en kisa zamanda hamis haberleri veririz bizde..

canım seninle adet günlerimiz çok yakın diye hatırlıyorum.
bugün dr gittim yumurtalarım gelişiyolar. canım 12. günden başlayarak bir gün arayla çalış. kaydirigubbakcemile
yanlış anlama sakın yardımc:1hug:ı olmak istiyorum

SAgol canim niye yanlis anliyim ki.
evet seninle gunlerimiz cok yakin yada ayni..walla calisiyoruz canim ama umudum yok pek benim gene husran olur diye.
Allah bizede hamis haberleri vermeyi nasip eder ins canim..ayni gunlerde ayni bekleyisi beraber yasicaz:)

amin canım inşlh.
benim 30 ekimde ilk aşılamam olacak biraz heyecanlıyım.
tam yumurtlama günlerimiz yani. biz tatildeyiz aşılama için. ama sen bunları kaçırma sıkı çalış o hiç belli olmaz. sakın ümitsizliğe kapılma canım.
belki annesine süpriz yaparda gelir bebişlerimiz bellimi olur hihoyyyt

ins canim benim
Allahim seninde ugraslarini bosa cikarmaz insaallah...
Evet artik bir suprizi hakkettik biz 14 aydir yolunu gozluyorum ben..
Tabi en iyisini Allah im bilir ama
bu kadar cok isteyip olmayincada insan cok kotu oluyorr
birde bakmissin bu ay ikimizde hamisiz zaten oyle olursa ayni anda ilan ederiz buyuk ihtimal gunlerimiz ayni oldugu icin hehehe...sırnaşık şey
hayirlisi insallah

inşlh canım inşlh
ozaman beraber yıkarız buraları
:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…