Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende buluttan nem kapıyorum yani hamiş değilim bundan adım gibi eminim aslında ama en ufak bişeydem bile ümitleniyorum nasıl umutsuzsam

kız ne güzel işte benimki hayatta öyle bişey söylemez gibi geliyo

Olurmu ole canim söler ..canim ama benim anAldigim KADARiyla sEN bi set cekmisin cevrenle arana

benimde adetlerim duzensiz oldugundan bilemiyorum ki nezan yumurtlama donemim akintida hep oluyor 40 gune bir adet goruorum neyapacami bilemiomkiiÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

kadri$cim bak ne güzel iste, allahim mutlulugunuzu bozmasin daim etsin..
maviorman, merhaba canim, vallaha banada yerlesme kanamasi gibi geliyo, bence sen sabah kan testinden önce bi idrar testi yapiver evde.. ve insallah hamilesindir canim..
umutsuz09 canim benim biraz olumlu düsünmeye calissan herseye ragmen ?? lütfen bak bu senin icin cok önemli.. ve benim bildigim yumurtlama döneminde akinti yumurta aki gibi olur, yani bende öyle oluyo, ve iki parmaginin arasinda uzuyo, gününe daha cok varmi canim? ne zaman adet tarihin? mesela benim adet döndüm 30 gündür genelde yani ve hep 12.-16. günümde yumurtluyorum zannediyordum, ama bu ay ovulasyon testi kullandim ve 18. gn yumurtladigimi gördüm.. hakkimizda hayirlisi olsun

Neriman bende ovalasyon testi alayim buay diyorum ama eşidme doktora gidelim doktor takip etsin diyo doktorda bziae pahaliya patliyck 200ytlyi bulck izmirde çunku doktorum bnd e ona başlamişken değiştirmkistemiyom kafamiz karişti yine yani

canim benim ben hic asilama yaptirmadim sana bu konuda yardimci olamicam..birde ismini sorbilirmiyim canim? sürekli umutsuz demek istemiyorum

ah canim ya kiyamam ben sana, dr takibi tabiikide en iyisi bu halde ama durumunuz müsait degilse ovulasyon testi al derim ben. du bi bakalim ise yariyomuymus bu test ler görcez, ama sizi cok zorlamicaksa dr takibi en iyisi be güzelim...

canim benim ben hic asilama yaptirmadim sana bu konuda yardimci olamicam..birde ismini sorbilirmiyim canim? sürekli umutsuz demek istemiyorum

hamiş olrsam ilk işim ismimi değiştirmek olucak zaten, ne kadar bu yumurtlama testleri ya bende denicem bu ay birde şu kürler var ya keçiboynuzu falan onları denicez

sğl canim durumuzu zorluycagindan değil bişi almayiverirz ydayenmeyiverirz konu maddiyat değilpaarnin boşagidecegini düşünüyorum bide gitgel bir ay boyunca evde okonu.biliyosunz temmzudan beri gitmiyorumdoktora.düşükten beri 15gunde bi doktordaydim kizlar artikiçim kaldirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…