Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

2yıl4aydır canım yaklasık 1yılayakın korunduk aslında ilk 6ayda korunmayı bırakmıştık belımde rahatsızlıkoldu tekardan korunmaya başladık.

:) arkadaslar merhabaa...heyecandan olsa gerek...tarihi yazmamisim...listeye 8 Kasim diye ekler misiniz?

Sevgilerrr

ebrulu evde değilim şimdi canı m eve gidnce ekelrım akşama mı olur gecemı artık ekelrım bıara canım ok ben ole bi göz atayım diye girdim kib

Arkadaşlar ben adet oldum bugün çok üzgünüm.hiç şaşmıyor günüm.normalde 26 günde olurum bugün 26.günüm ve oldum.moralim çok bozuk.Yeni adet tarihim 26 kasım ekler misiniz listeye lütfen.

4 de randevum var doktorumla ama ben hala patrondan izin alamadım, bu izin alma stresinden yumurtlayamıcam yaa :) off akıl verin ne diyim patronaa

merhaba arkadaşlar benim kasıklarımdaki sancılar çok arttı daha 6 günüm var stres yapmıyım diyorum ama sancılar öle bir bastırıyoki. acaba hamilemiyim yaaaa. günler geçmiyo ben ansıl beklicem çarşamba gününü bilmiyorum...bu arada benimde 3. denemem.

canim ins hamissindir ama az daha sabir tatlim.ins adet olmazsin..hem daha 3. denemenizmis
kirmizilar gelirsede moralini bozma sakin ...optum

Canimcim moralini bozma...bak adet oldun yakinda yeni ay icin calismalar baslicak..moralimizi yuksek tutmaliyiz..cunku stress cok etkiliyormus..
insallah yakinda hamis kaliriz cumleten

Arkadaşlar ben adet oldum bugün çok üzgünüm.hiç şaşmıyor günüm.normalde 26 günde olurum bugün 26.günüm ve oldum.moralim çok bozuk.Yeni adet tarihim 26 kasım ekler misiniz listeye lütfen.

canim ins hamissindir ama az daha sabir tatlim.ins adet olmazsin..hem daha 3. denemenizmis
kirmizilar gelirsede moralini bozma sakin ...optum

sağol canım ama ilk defa bukadar hissediyorum sanki. sanki kasık bölgemde bir balon şişirmişlrde heran patlıycak gibi. beklemek çok zor.bu seferde hamile değilsem hiçbir belirti artık ebni kandıramaz heralde acaba 2 gün kala test yapsammı

canim bekleyemem adetimin gecikmesini dersen yap tabi..Ama yaptiginda eger negatif cikarsa bu sefer ya daha teste cikmiyorsa erken yaptim dicen.BEn yasadigim icin hepsini biliyorum(
Ama dersenki kan testi yaptiricam ..daha iyi olur hem de kesin sonuc alirsin...
ay ins hamissindir insallah bende hamisimdir :)))))
ama benim daha 12 gun var offffffff

kızlar menogon kullanıyorum 1+1 bugün 9. iğnemi vuruldum doktoruma gittim yumurtalıklarım banamısın dememiş yavaş ilerliyoruz dedi doktor, biraz zaman alacak dedi, aynen iğnelere devam dedi pazartesi yine çağırdı bu yumurtalıklar ya istenilen boyuta gelmezsee öyle bi olasılık var dimiii cevap verin daralıyorummm ((

canım benım yumurtalardaöyle bu ay igneye başlıycaz regl 3günü vuracakmış ignede fıyatı yuksekmiş bakalım ne olacak senın yumurta kaç mm oluyor

merhaba kızlar.nasılsınız. daha 1 hafta var adetime ama pek bir belirtim yok.içimde bir his var bu ay da olmadı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…