Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

şimdi geriye donuk msjlarınzı okım de gelim.balıgımz hamileydi dogurdu kzıalr gerci ben doguttum bitanesimni dogurmuş gerisini dogurammaış bnde ebelik yaptım anlıcagınz ona :)

canım benı sıkma kendını olsun yavaşta olsa ilerliyosunuz ya oda gzuel dimi tatlım.

canim benim ayni belirtiler inan bendede var bu ay.. bizimde 3. denememiz, benim daha cok sol yumurtaligimin icinde sanki balon sisiyo sonra sönüyo gibi, ve bi batma gibi bicak saplamalari ... ama takmiyorum belki üsüttüm herhalde diyorum, bide bas dönmesi onuda yorgunluguma veriyorum yani sakin sakin bekliyorum... allahdan yogun calisiyorum da günlerim geciyo gibi..bakalim allahim hayirlisi neyse onu nasip etsin...amiiiin:Saruboceq:

merhaba kızlar.nasılsınız. daha 1 hafta var adetime ama pek bir belirtim yok.içimde bir his var bu ay da olmadı bence.

hepimiz 6.kasimi bekliyoruz herhalde kizlar sırnaşık şey mutlu haberler veririz insallah..

iyi aksamalr ben geldım canım nsılısn

selam kadriyecim nasil? ben iyiyim cok sükür ama cok yorgunum, bi dus alip yatarim herhalde birazdan...

sğl canım bnde iiym balıgımz dogum yaptı ona sevınıyorum şimdi içim kıpır kıpır yaa

kızlar oyle bi mucıse ki.21gun agzında tutuyo yavrularını ya.sonra sankı kusar gıbı çıkartıyo agzından yavruları yaa

kadriye kız hadi gözünüz aydın balıgınız dogurmuş sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

morboncuk sen nasılsın msnedegörusmıyoruz ben bı traftan sızeyazıyorum bı traftanda örgu otuyorum :) çok hamaratım yahuuu

iyiyim morboncuk öyle hamiş kalmayı bekliyorum şte.10 gun var daha oooooocok var.bugunde eltimin bebeğinin yaş gunu vardı 1 yasına girdi canım sıkıldı.neden olmuyor diye.özlüyorum bebek kokusunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…