Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

inşallah kasımda biz hamiş oluruz isnşallahhhhh kızlar rüyamda yeni dogum yapmış teyzemin kızını gördüm bana gelinlik giydiriyodu

aminn canım darısı başımıza :) ya bı mucızearkadaşlaryaa.agzından cıkarıyo yavrularını yutmuyo dusun ya ve 21gun hıçbişi yıyemıyo.balıklarda olu numarası yapıyolar bı sure kımıldamıyolar makına olsaydı yanımda videosunu alcktım.o anı izlmek çok guzelyaa

morboncuk sen nasılsın msnedegörusmıyoruz ben bı traftan sızeyazıyorum bı traftanda örgu otuyorum :) çok hamaratım yahuuu

bende iyiyim canım bugünde randevum vardi geçen hafta keseyi görmüştük bugünde bebeği ve kalp atişlarini görecektik ama . Geçen dr gittiğimizde hafta keseryi karindan bakarak görmüştü ama bu hafta keseyi karindan bakinca göremedi o kadar çok gaz varmişki ultrason gazi aşip keseyi göesteremedi 15 gün sonra gel dedi ama ben çok huzursuz oldum ve vajinal bakmayi teklif ettim bi saorun olmaz dedi ve baktik allaha şükür bebeğide gördük kalp atşlarinida kusura bakmayin çok uzattim çok heyecanliyim
:teytey::teytey:

iyiyim morboncuk öyle hamiş kalmayı bekliyorum şte.10 gun var daha oooooocok var.bugunde eltimin bebeğinin yaş gunu vardı 1 yasına girdi canım sıkıldı.neden olmuyor diye.özlüyorum bebek kokusunu.

inşallah canım tez vakitte rabbim sizlerede meleklerinizi yollar arkadaşlar dua ediyorum hepinize

muahbbet guzlleşti burda kaç gundur muahbbet yoktu dunde guzeldı de yanlış anlasılmasın arkadaşlr

siz hatırlarmsın bılmıyorum ama kırmzı beyaz vardı arkadşalr ya aklıma geldı bak sımdı bayadır yok

ne güzel bir duygudur deme morboncuk bende üçüncü bebegimin kalp atışlarını dinlemeye gitmiştimki doktora kötü haberle eve döndüm sanki dünyam başıma yıkıldı

annemde beni görmüş oğlan cocuğu görmüş doğurmusum ben onu kucağına alıpp sevmiş.ama 3 gun sonrada hala kızı doğum yaptı oğlu oldu onu kucağıma aldım dedi herhalde ona gördü.

senındemi ole oldu canım bneımde kontrole gittiğimde kalpatışlarını göremdık 15gun bekledı doktorumz.kurtajoldum sonra.eger gelmesyedın normal hamile gıbı devm edrdın karnın buyurdu demişti oktorumuz

ne güzel bir duygudur deme morboncuk bende üçüncü bebegimin kalp atışlarını dinlemeye gitmiştimki doktora kötü haberle eve döndüm sanki dünyam başıma yıkıldı

evet canım çok güzel 1 duygu 2. kez yaşıyorum ama sanki ilk defa anne olacakmışım gibi heycanlıyım

ben ögrendikten 3 gün sonra kürtaj oldum 3d ulturasyonundada baktı doktorum kese var ama cenin gelişmemiş kesem 8 haftalık görünüyodu sonra işte kürtaj oldum o an bana deyinceki kalp atışlarını alamadık kürtaj olacaksın dedi oldum ve sonrada benden genetik tahliller istedi onrarı yaptırdık tabi bu tahlillerde hemen olmadı bir ay biri iki ay sonra birini yaptırdık gün verdiler ve sonucumdada kan pıhtılaşması cıktı

inşallah walla 2.düşüğüden sonra 5 aydır korunmuyruz ama 1.5 yıldan beri istiyoruz.olmadı işte vakti zamanı varmıs diyip sineye cekiyoruz.ama böyle bebekleri cevremde görünce içim cız ediyor.uyku tutmadı bu yuzden.kaçtım size geldim.azcık rahatlayım diye.yoksa nasıl dağıtacam aklımı bilmiyorum.tabi eşim oooooo kaçıncı uykusunda. o hemen uyur zaten onada anlatmıyorum oda canını cok sıkıyor ama belli etmiyor kıyamıyorum.

leylim canım sendedemi kan pıhtılaşması var bendede var o pıhtılaşmadan.düşüklerimin sebebide buymus.

leylim ilk bbeğim kız zaten bakalım bu ne olacak benim için kız erkek farketmiyor zaten benim içimdende kıız geöiyor ama eltim kızım arkadaşlarım erkek olacak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…