Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hepinizin Allah gönlüne göre versin inşallah isteyen herkesin evladı olur benim bir tane var Allahım ömür versin ikinci olursa cok zamansız olur hayat sartları malum

gelen bereketıyle gelir canım kaç yıldır korunuyosun bence uzun sureden berikorunuyosan hamişlik değildircanım duurmdn haberder etbııze allah gönlune göre versın sneınde

nese kzıalr geyık muhabbetıne cevırmeyelım olurmu konuyu sonra başka bölume almasınalr bzıı :)

canancım sıkamcanını 5ay çk erken bak ilerkı ayalra skala emı sen ı buakdr umutsuz görunce ben baştan berı korunmuyosun sanmıştım

benim oğlum var 8 yasında doğduğundan beri korunuyorum nerdeyse bakalım öğrenmek istiyorum anormal bir durum var sonucta bende gögüslerimin üzerine dokunamaz oldum olursa Allahtan tabi asla kıyamam baktırınca sonucları bildiririm canlarım sagolun

canancım sıkamcanını 5ay çk erken bak ilerkı ayalra skala emı sen ı buakdr umutsuz görunce ben baştan berı korunmuyosun sanmıştım

zaten bu ay bişeyler yapıcam incir ve keçiboynuzu kürlerini kullanıcaz, yumurtlama testi alırım belkide yani doktora gitmeden önceki son ayımı iyi değerlendiriyim belki gerek kalmaz doktora

Birde şebnem özinal hamileydi galiba neyse kilitlemesinler bizi şimdi. İnşallah kasımda aşk başkadırsa bizde hamile kalırız.Herkeze iyi geceler

Yap tabi canancim siz hiçmi doktora gitmedinz gerci 5ay da niye gitcksinki dimi benimkiside sor hani

Canan cim bana musade cnaim dun sabaherken kalktim bugund erken kalcez temzlige başaldik kocişle 3te işe gitck ozmna akadr yapalim bişiler herkekse iyi gecler

canım beni listeye eklediğin için teşekkürler umarım sizler bana bende size uğurlu gelirima.s.

canım benim çok iyi anlıyorum seni..oğlum olmadan önce aynı şeyleri bende yaşadım..arkadaşlar hep doğumdan bebeklerinden bahsederlerdi sinirden kudururdum..evime gelince hıçkıra hıçkıra ağlardım..niye benimde olmuyor melegim diye..canım sizin daha 7. ayınız hemen ümitsizliğe kapılma..şöyle 1 seneyi doldurun ondan sonra zaten dr. direk ilaç ve aşılamaya geçer..zordur bilirim ama Allah ne zaman ''ol ''derse o zamanda oluyor bunada şükür herşeyde vardır bir hayır dememiz lazım canım..belkide bu satırları okurken yarın bize hamile olduğu haberini vereceksin..herşey gönlünce olsun hayırlısıyla meleginide kucagına alırsın inşallah..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…