Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

öncden korunmadıgını söleme bana ben ı-onuda sayarsam ilk hamişliğimdeki beklemeıde sayrsam 30ay olck canım 5 ve 30 bi
bak istersen

evlilikte 4. yıla girdik ama 5 aydır bebek istiyoruz yani 5 kasımda 5. hüsranımla başbaşa olucam, kısa bi zamn evet ama eminim insan başlarda daha çok takıyo bak ben bu ay geçen ayki gibi değilim yani lıştım sanki bu duruma artık, bundan sonra bu kadar takmam galiba

Ben yarında benden sonra evlenip hamile kalan ünlülerin listesini yapıcam.Mazoşistmiyim neyim:roflol::roflol::roflol: En son ünlü hamilemizde gamze özçelik 2 aylık hamileymiş

kızlar iyi akşamlar konuyla alakalımı bilmiyorm ama size birşey sormak istiyorum hapla korunurken hamile kalma ihtimali varmı ?süpheleniyorum cevap verirseniz sevinirim

kız allah iyilşğini versın sen unlulerı falndamı saydın bnde kendı cevrenden sandım buhamişleir amnn sende

evt cnaım olaılıyomuş test yap istersen kaç gun gecti gunun geçtimi yoksa nasıl suphelendın

sagol canım daha günüm geçmedi birkaç gün var ama gögüslerim fena durumda şiştiler dokunamıyorum acıyorlar mide bulantısıda var baktırsam cıkarmı acaba

bence evlılık yılını değilde kaç aydır düşündüğünü baz al cunku korundugun zamanı es gecmelısn canım evt evlılıkt e beli bizman sonra yanlzılık çökuyo insnın ustune ama adama demezlermı korunmasyadın diye şimdiki aklım olsaydı 11ay falan korunduk hiç korunmazdım canım.cunku spermler ve yumurtalıklar evlılııgn ilk yılaırnda daha verımlı oluyo

haklısın bende çok pişmanım bu kadar korunduğum için ama ne biliyim böyle olacağını aklımca kendim için en uygun zmanı seçmiştim

sagolun arkadaslar kan tahlili kesin sonuç verirse yaptırmam lazım hayırlısı Allahtan ama korunurken hiç aklıma gelmezdi pazartesi ilk işim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…