Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar ne yapacagımı şaşırdım..birde orta kulak çıktı başıma..adetime daha 15 gün var ama dr. antibiyotik ve agrı kesici verdi..içmeyeyeim dedim ama agrıdan duramadım..gerçi çok bir ümidim yok..dr. yumurta tembelliği var zor hamile kalırsın demişti..bu ayda hormonlarıma bakılacak yine aynı olursa ilaç tedavisine çatlama iğnelerine başlanacak..herşeyin başı sağlık kızlar insanın neresi ağrırsa canı ordaymış..sol kulağım ve yüzümün sol yanı çok agrıyor..

selam arkadaşlar önceki aylarda bu listedeydimm... listelere katılmıyorum bi kaç aydır...çünkü hep acı sonla karşılaşıyırum... yine bu ay (7. denememizz) bir sürü belirti yaşadımm yarın adet günümm ve yine hüsranla sonuçlanacak biliyorum..... tek tesellim hala ateşimin düşmemiş olması..... ama yarın sabah düşeceğini biliyorum... bizden 1 sene sonra evlenn arkadaşımın bugün hamile olduğunu öğrendim... alllah sağlıkla kucağına almayı nasip eetsin ama neden benim olmuyor düşüncesinden kurtulamıyorum....hadi sıra sizde laflarından bıktık usandım.. bebekleri okdar seviyorumkii arkadaşlarımın bebeklerini severken bile kendimi geri çekmeye başladım artık acaba şüpheleniyolarmı benden olmadığını anlıyolarmı acaba die..allah benden daha çok bekleyenlere milyon kat aha fazla sabır verdin gerçekten çok zor...
oysa okadar isterimki yarın burda haykırarak hamileyim demek olmayanlara dua etmek

ahh ahhh çok konuştum kusura bakmayın
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

üzülme canım herşeyde vardır bir hayır. bunu bana dediklerinde bazen sizin için kolay tabi die düşünüyorum ama bak ben 1,5 yıldır bekliyorum. sonunda asılama yaptıcaz. Su an tedavi görüyorum. Allah herseyin hayırlısını versin. Sakin olmaya çalış. Tez zamanda Allah hepimize nasip eder inşallah

inşallah canım diyecek bişe bulamıyorumm tarın olsunda şu bekleme süresi bitsin istiyorum hersaniye aklımda 28 gün her saniyeeeee çıldırıcamm çok zormuşş çokk

inan bu duyguyu çok ii biliyorum. Her defasında ayrı stres olana kadar sürekli olmayacak gibi hissetmek ya da öyle olacağına kendini inandırmak. ama sabır elden fazzla bişey gelmiyor. Üzüntü de bu sefer hormonları etkiliyor. o yüzden sakin olmaya çalışmakta fayda var

demek bole agri oluyormus yumurtlama zamani ohh ii barii ondandir o zamann :)))

doktoruma bende sormuştum agrım çok oldu dedim evet yumurtalıkların büyümüş yumurtlamışsın oyüzden olur dedi..

ay canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bulursun canım gerçi yarın pazar kapalıdır banka senin iş pazartesiye kaldı..

geçmiş olsun canım hiç sorma kulak agrısı ne çektim ben halen çekiyorum o ayrı mesele
benim hersene kulaklarım yıkanıyor bir ara ortakulak intabı bile oldu evet çok haklısın neren acırsa oran canın ihmal etme doktora git tedavini ol

kasımda tüp bebek yaptırıyorum.umarım mutlu
sona ulaşırım artık..
canım hayırlıs olsun doktorunmu söyledi yoksa sizmi karak verdiniz...

canım napalım allah hepimize sabır versin bir de şöyle düşün burda hepimiz bebegimiz için bir şeylere katlanyoruz bizimde 16 bitti ama daha hiçbir şey yok senden kötü durumda olanlar var herşeyin başı sabır ve morel unutma..kaydirigubbakcemile5

kız kadriye Allah iyiliğini versin emi çok güldüm yeni odada il çalışmayı yapalım hemen diyorsun öylemi:)))))evet evet siftah şart dimi :))))

ee tabı canım ya calışmak laızm bahanesıyle işte :) daha pıs evım ama yatakodası temız bıtek :)

canan cım bn burdayım misafım vardı da naca geldım kocişle anında göruntuyu izliyoz bitaraftan

mzuurperi canım alıştırmk zorundayı z kendımzı budurmlara .olck inş bzımde olck canım bgun amcamın gelını vardı 3bucukaylık hamile.ay ne konuşcagımzı bielkdık o benım nekadr istediğimi bilğigi için anlatamıyoo.ben içimden gelmiyo.ole bişiler konuştuk iste ama tohaf bı ortam oldu ya.ama napalım olck bunlar.hayata kusmk bişi değiştirmiyck canım herzaman guçlu olmalıyız

BİRGÜN DÜNYAYA AİT BUYUK Bİ DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR ‘ DEME. DERDİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR
DE…
YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZ (01,11,2008)

******************************KASIM******************************

gelişimci::::::::::::::::::::::::::::::2 KASIM
dilara28584::::::::::::::::::::::::::2 kasım ( 2.ay)
kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::::5kasım ( 3 ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::5 kasım
neriman83::::::::::::::::::::::::::::6kasımm ( 3. AY )
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::: 6 KASIM ( 4, ay )
bengiii:::::::::::::::::::::::::::::::7kasımmm
gönulsızım:::::::::::::::::::::::::::::7kasım
btrklc................................... 7 kasım
gönulsızım:::::::::::::::::::::::::::::7kasım 4. ay )
ebrubu::::::::::::::::::::::::::::::::::8 kasım
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım ( 10 . AY )
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::9kasım
esay8235..............................::9 kasım
nevrosky.........................:.... 9 kasım
hüzün_yili::::::::::::::::::::::::::::10kasım
angeleyes_3:::::::::::::::::::::::::10 Kasım (4. ay)
kripsi::::::::::::::::::::::::::::::::::::11kasım ( 3.ay )
suaya.......................:::::::.......12 kasım ( 13 . ay)
özbican7::::::::::::::::::::::::::::12 kasım
sefamolsun::::::::::::::::::::::::13KASIM
zencefil::::::::::::::::::::::::::::13 kasım ( 9 . ay
binbirgece.............................13 kasım
gülücük.................................15 kasım ( 8 . ay )
selected_79:::::::::::::::::::: :: 15 KASIM
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::16KASIM
funda72:::::::::::::::::::::::::::::16 kasım
ilsu....................................... 17 kasım
perlın:::::::::::::::::::::::::::::::17 kasım
sıla-84::::::::::::::::::::::::::::: 18 kasım ( 5 . AY )
duygu2008::::::::::::::::::::::::18 kasım
vuslat2008::::::::::::::::::::::::19 kasım
jasmincin..............................20 kasım
elchın...................................20 kasım
Sebnemgun:::::::::::::::::::::20 kasım
lotus79::::::::::::::::::::::::::::21 kasım
aabeyazmelek......................23 kasım ( 17. ay )
esma_memo_12...................23 kasım ( 7 . ay )
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::23kasım
simeray................................24 kasım
sudenaz222::::::::::::::::::::::24kasım
aybala42::::::::::::::::::::::::::: 26 kasım
hazall_24............................27 kasım
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::27 kasım
bumuyani(kadriye24):::::::::: 28 kasım (19. ay )
Ssouthernssun:::::::::::::::::::28 kasım ( 2 ay )
Ecrin Ceylin.........................29 kasım ( 9. ay
nergıs55:::::::::::::::::::::::::::::::::

bende dün oturdum saydım kızlar. Kaç tane tanıdığım eş dost veya akrabamın hamilelik haberini aldığımı.Tam 45 tanıdığım kişi benden sonra evlenip hamile kalmış.İlk başlarda hiç aldırmıyordum çünkü istemiyorduk ama artık niye onlar gibi hamile olamıyorum diye kafaya takmaya başladım.

Sorma ya ben 2.5 senelik evliyim.gerçekten tam 45 tanıdığım hamile vardı.çoğunun çocuğu olduda yürüyo konuşuyo bile.Biz 6 aydır korunmuyoruz ama hala olmadı.

6ay çok erken canımsabrınzı şimdiden tukenemyın :) inş gerkte aklamazd a sabretmeye sende 46.hamiş olurusn tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…