- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.501
iyiyim canım sen nasılsın yumurtluyorsun mühtemelenn doktorum bana öyle demişti amin allahım hepimizn gönlüne göre versin..
demek bole agri oluyormus yumurtlama zamani ohh ii barii ondandir o zamann :)))
ay canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bulursun canım gerçi yarın pazar kapalıdır banka senin iş pazartesiye kaldı..canım ya anca girebildim relax olmaya çalışıyorum ama sorma kredi kartımızı katbettik biz bulan şahıstabankaya teslim edecegine şifre denemiş 4 kere evi didik didik ettik bulurmuyuz diye ama yok hemen müşteri hizmetlerini aradık kayıp için onlar dedi dört kere denenmiş diye iyiki başımıza kötüşey gelmedi ama pazartesi gidicem bankaya kameralara baktırcam o saatte kim yapmış bakalım allah korudu geçki bir tuttursaydı şifreyi yanmıştık ona çok üzüldük akşam akşam verilmiş sadakamız varmış...
kızlar ne yapacagımı şaşırdım..birde orta kulak çıktı başıma..adetime daha 15 gün var ama dr. antibiyotik ve agrı kesici verdi..içmeyeyeim dedim ama agrıdan duramadım..gerçi çok bir ümidim yok..dr. yumurta tembelliği var zor hamile kalırsın demişti..bu ayda hormonlarıma bakılacak yine aynı olursa ilaç tedavisine çatlama iğnelerine başlanacak..herşeyin başı sağlık kızlar insanın neresi ağrırsa canı ordaymış..sol kulağım ve yüzümün sol yanı çok agrıyor..
canım hayırlıs olsun doktorunmu söyledi yoksa sizmi karak verdiniz...kasımda tüp bebek yaptırıyorum.umarım mutlu
sona ulaşırım artık..
selam arkadaşlar önceki aylarda bu listedeydimm... listelere katılmıyorum bi kaç aydır...çünkü hep acı sonla karşılaşıyırum... yine bu ay (7. denememizz) bir sürü belirti yaşadımm yarın adet günümm ve yine hüsranla sonuçlanacak biliyorum..... tek tesellim hala ateşimin düşmemiş olması..... ama yarın sabah düşeceğini biliyorum... bizden 1 sene sonra evlenn arkadaşımın bugün hamile olduğunu öğrendim... alllah sağlıkla kucağına almayı nasip eetsin ama neden benim olmuyor düşüncesinden kurtulamıyorum....hadi sıra sizde laflarından bıktık usandım.. bebekleri okdar seviyorumkii arkadaşlarımın bebeklerini severken bile kendimi geri çekmeye başladım artık acaba şüpheleniyolarmı benden olmadığını anlıyolarmı acaba die..allah benden daha çok bekleyenlere milyon kat aha fazla sabır verdin gerçekten çok zor...
oysa okadar isterimki yarın burda haykırarak hamileyim demek olmayanlara dua etmek
ahh ahhh çok konuştum kusura bakmayın
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
kız kadriye Allah iyiliğini versin emi çok güldüm yeni odada il çalışmayı yapalım hemen diyorsun öylemi:)))))evet evet siftah şart dimi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?