Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Canim hayirli olsun allah anali babali büyütsün yeni gelen arkadaşlarimiz hoşgeldiniz aramiza... Inşallah ugurlu gelmişsinizdir..

:roflol:bumuyani cnmcım saol beni ekle listeye canım 30 kasım 3 aralık arası olmam lazım kürtaj oldum ya tam kestiremiyom gerçi benim bir dahaki aya bu ay adet görünce ilaca başlıcam aralık sonu inş. ay biraz karışık oldu ama anlayın işte

Hamileyim arkadaşlar:ecrin_bebek:yaşasııın umarım allah hepinizin kucaklarını doldurur bebişlerinize kavuşturur:sm_cool::sm_cool:

çok tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.:CüvCüv:

ne güzel haber bunlar bir yiğen daha geliyo :teytey::teytey:

kızlar bende hamileyiiim diye yazmak istiyorum herkes benide tebrik etsin istiyorum.
haftaya bugün belli olcak inşlh.
kızlar bana dua edin. beni sevenler dua etsin. insanın sevenlerinin duası kabul olurmuş. inşlh kızlar Allah hepimize nasip etsin banada:CüvCüv::Saruboceq:

Beyazmelek puanin geçmiş oh ohhh
EVET CANIM GEÇMİŞ SENİNDE GEÇER YAKINDA Bİ SEN Bİ BEN :roflol:

CANIM İNŞALLAH DUALARIMIZ SENİNLE İNŞALLAH SENEYE GÖBİŞLİ GİRERSİN...:sm_cool:

yeni tarihimi veriyorum: 6 aralik ama sen beni direk 6 ocaga yazabilirsin, cünkü bu ay 8 gün tr den olcam tam o tarihler arasinda yani calisma pek olmicak... hayirlisi olsun napalim... ama suan cok degisik duygular icindeyim, aglamak falan yok ama konusasim da yok.. bu ay koydu yani anlicaniz kizlar..ama hersey allah tan, ne eylerse hayirli eyler allahim.. demekki kismet degilmis henüz ama bir gün olacak ben buna coook inaniyorum... allahima cok sükür adetim düzenli, kurulu saat gibi, esim ve ben cok saglikliyiz.. sadece biraz zamana ihtiyacimiz var galiba.. ama keyfim fena kacti..

clearblue testi hakkında bilgisi olan daha önce kullanan var mı?
ben 3-5 gün kala yaptım negatif çıktı
bu test için 4 gün önceden cıkıyor diyorlar öyle mi?

slm kızlar bende bu ay hamiş olmak istiyoırum geçen ay tutturamadık bu aY hamile kamak istiyorum inşallah rabbim her isteyene verir..

merhabalar arkadaşlar buraya yeni üye oldum.14 aylık evliyim.Artık bizde bebek düşünüyorduk düne kadar ama dün doktora karın ağrısıyla başvurdum kistim olduğunu söylediler.İlaç verdiler,doğum kontrol hapı artık bir süre daha ertelemek zorundayız

canım tebrik ederim darısı basımıza inşallah benimde 2 gün gecikti ama adet agrılarım var sendede olmusmuydu arkadaslar bilen varsa lütfen yazsın adet agrıları olurmu hamişken

cnmcım aynı adet olacakmışsın gibi oluyor inşallah sende hamişsindir göğüsler acıyor bel ağrıyor şişkinlik oluyor herkes adet olucak sanıyor inş sende olmassın ve hamiş haberlerini duyarız

ayy canım benım msjın başını görunce içim hop ettı yahuu :) inş haftay aguzel hberler veiriisn bıze

nerımancım durmak yok yola dsevm canım bak aslında gununde olmana sakın uzlme duzensız olmaıs da çok buyuk bi sorun benımde kurtajdan once çok düzenlıydi.simdiyese heray enaz 2gun atıyo.ave bız umıtlenıyorduk ama buay akıllandık 2gun gceç diye yazdım listeye adımı 26sında oldum28i yazdım kendımı :) dedğin gibi olck bizmde olck canım ama zamanı var demkkı

bugu bızm buranınpazarı.eşimde pazara gitmeyi sevmıyo bugun ahdı dedım bı snasımı deneyeyımde soaryım eşime pazar gidelimmi berabert dedim.yok deid gitmiycm dedi o gıtmeyınce bende sınr oluyorum karı kocalr bırlıkte gitmezmı yahu pazra.hayır deidmgitcez bırlıkte.bundna sonra bend egitmicem nerden alıyosan al deidm bnde kzıdım eşime.ayy ole bi laf ettı kı çokzoruma gitti kzıalr yaa neysmış SEN HAMİLE OLMADNA GİTMİCEM PAZRA DEDİ.ÖLE KOYDUKI O LAFI BANA KENDI FARKETMEID BENIM ALINCAGIMI BELKI AMA BELLI ETMK İSTEMDİM AMA ÇOK KOTU HİSSETTM KENDIMI YAA.NE BILIM SANKI BANA ÇOCUK OLUNCA DEĞR VERCK DİYE DUSUNDUM VE YA HIÇ OLMAZS A İYE DUSNMEKTENDE ALAMDM KENDIMI ((

BİRGÜN DÜNYAYA AİT BUYUK Bİ DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR ‘ DEME. DERDİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR
DE…
YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZ (06,11,2008)

******************************KASIM******************************
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::: 6 KASIM ( 4, ay )
bengiii::::::::::::::::::::::::::::::: 7kasımmm
btrklc................................... 7 kasım
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 kasım ( 10 . AY )
gelgit::::::::::::::::::::::::::::::::: 9kasım
esay8235..............................:: 9 kasım
nevrosky.........................:.... 9 kasım
hüzün_yili:::::::::::::::::::::::::: 10kasım
angeleyes_3:::::::::::::::::::::::::10 Kasım (4. ay)
kripsi:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11kasım ( 3.ay )
suaya.......................:::::::....... 12 kasım ( 13 . ay)
özbican7:::::::::::::::::::::::::::: 12 kasım
sefamolsun::::::::::::::::::::::::13KASIM
zencefil::::::::::::::::::::::::::::13 kasım ( 9 . ay
binbirgece.............................13 kasım
cereno:::::::::::::::::::::::::::::: 14 kasım
gülücük.................................15 kasım ( 8 . ay )
selected_79:::::::::::::::::::: :: 15 KASIM
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::16KASIM
funda72:::::::::::::::::::::::::::::16 kasım
ilsu....................................... 17 kasım
perlın::::::::::::::::::::::::::::::: 17 kasım
sıla-84::::::::::::::::::::::::::::: 18 kasım ( 5 . AY )
duygu2008:::::::::::::::::::::::: 18 kasım
vuslat2008:::::::::::::::::::::::: 19 kasım
jasmincin.............................. 20 kasım
elchın................................... 20 kasım
Sebnemgun::::::::::::::::::::: 20 kasım
lotus79:::::::::::::::::::::::::::: 21 kasım
aabeyazmelek...................... 23 kasım ( 17. ay )
esma_memo_12................... 23 kasım ( 7 . ay )
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::: 23kasım
simeray................................ 24 kasım
sudenaz222:::::::::::::::::::::: 24kasım
ebrubu::::::::::::::::::::::::::::::: 25 kasım
aybala42::::::::::::::::::::::::::: 26 kasım
hazall_24............................ 27 kasım
benssenb::::::::::::::::::::::::: 27 kasım
bumuyani(kadriye24):::::::::: 28 kasım (19. ay )
Ssouthernssun::::::::::::::::::: 28 kasım ( 2 ay )
Ecrin Ceylin......................... 29 kasım ( 9. ay
nergıs55:::::::::::::::::::::::::::::::::
dilara28584::::::::::::::::::::::::::30 kasım ( 3.ay)
siyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 kasım (1 ay)
baharçelik:::::::::::::::::::::::::: 30 kasım
jenefer1983::::::::::::::::::::::
yegane

*******BEKLEMEDE OLANLAR (DURUMLARINIZDAN HABERDAR EDİN.. NE OLDU SİZLERE?)**

gelişimci::::::::::::::::::::::::::::::2 KASIM
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::: 5kasım ( 3 ay)
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::: 5 kasım ( 5. ay)

****************************kasım ayının guzel hamişleriii************

esmarin::::::::::::::::HAMİŞİMİZ

**************** ARALIK******************

Neriman83:::::::::::::::::::::::::6 aralık ( 4 .ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…