- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.681
Hamileyim arkadaşlar:ecrin_bebek:yaşasııın umarım allah hepinizin kucaklarını doldurur bebişlerinize kavuşturur:sm_cool::sm_cool:
Tebrik ediyoruz canim benim sağlikla kucaguna alman dileğile lisetmzde adin yokmuş ama ben ekeldim seni listeeye
Hamileyim arkadaşlar:ecrin_bebek:yaşasııın umarım allah hepinizin kucaklarını doldurur bebişlerinize kavuşturur:sm_cool::sm_cool:
EVET CANIM GEÇMİŞ SENİNDE GEÇER YAKINDA Bİ SEN Bİ BEN :roflol:Beyazmelek puanin geçmiş oh ohhh
kızlar bende hamileyiiim diye yazmak istiyorum herkes benide tebrik etsin istiyorum.
haftaya bugün belli olcak inşlh.
kızlar bana dua edin. beni sevenler dua etsin. insanın sevenlerinin duası kabul olurmuş. inşlh kızlar Allah hepimize nasip etsin banada:CüvCüv::Saruboceq:
teşekkür ederim canım inşallah darısı başınıza
merhabalar arkadaşlar buraya yeni üye oldum.14 aylık evliyim.Artık bizde bebek düşünüyorduk düne kadar ama dün doktora karın ağrısıyla başvurdum kistim olduğunu söylediler.İlaç verdiler,doğum kontrol hapı artık bir süre daha ertelemek zorundayız
canım tebrik ederim darısı basımıza inşallah benimde 2 gün gecikti ama adet agrılarım var sendede olmusmuydu arkadaslar bilen varsa lütfen yazsın adet agrıları olurmu hamişken
kızlar bende hamileyiiim diye yazmak istiyorum herkes benide tebrik etsin istiyorum.
haftaya bugün belli olcak inşlh.
kızlar bana dua edin. beni sevenler dua etsin. insanın sevenlerinin duası kabul olurmuş. inşlh kızlar Allah hepimize nasip etsin banada:CüvCüv::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?