Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bizde o takvımde yumurtlma gunune 14unu veriyo.ama snakı benım erkn oldu buay cunku ateşim düşüktu gecn gun

bnde çok komikim yaa bitarftan size yazıyım siz msj yazankadrda el işi yapıyom kızlar kocişe yelk oruyorum şimdide :)bide kendıme atkı oruyorum hoş bişi olck herhalde.ordukten sonra gul ördük tığıyla onları eklıycez bıtınce resmini eklerım ee sizde yapın böle seyelr benım kafamı dınlendırlıyo kafamı oyalıyorum böle seylerle bnde

canım başın sagolsun allah sabır versin hepsi allhtan allah takdiratını affetsin canım:Saruboceq:

filiz hoşgeldin canıkm ben kadriye 24.nasıl gectimi kazanın izleri canım iyiisn dimi şimdi ee bebk için düşündüğüne göre iyisin artık

biz kurtajımdan sonra hıç korunmadık 19ay faln oldu kurtaj olalaı hala bışıyok bızde .nasıl kanamalrın faln duzene girdimi canım

İyi dilekler için teşekkürler arkadaşlar. Ben kötü günleri geride bırakıp önüme bakmak istiyorum şimdi. 2 adet geçti üzerinden. İkisinde de sanki hiçbirşey olmamış gibi beklediğim zamanlarda ve beklediğim yoğunlukta geldi. Adetlerim - MAŞALLAH - saat gibidir zaten :)

ne guzel canım ben6 ay kanama sorunu cektım kurtajdan sonra normal pedler yetmiyodu cocuk bezı kullanıyodumo derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…