- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.881
geçmiş olsun canım bugün nasılsın. önce senin sağlığın önemli canım.
bebişin geldiğinde seni sağlıklı bulmalı dimi
yaa bu unluler cat diye nasil hemen kolayca hamile kalabiliyorlar? bi iksiri falan mi var ola
yaa bu unluler cat diye nasil hemen kolayca hamile kalabiliyorlar? bi iksiri falan mi var ola
Ben daha adetim gecikmeden göğüslerimdeki dolgunluk ve sızlamadan anlamıştım hamile olduğumu. Bir de evet, karında ciddi bir şişkinlik oluyor. hadi hayırlısı canım:CüvCüv:
kis kedi gitmedin mi daha dr. a..ya da kan testinee
canım ya biliyosun iki gün kala test yaptım negatif çıktı. ama hala çok fazla gebelik belirtisi yaşıyorum. başımda sönmeye başladı. geçen çarşamba olmam gerekiyordu perşembe oldum sandım ama o günden beri hala damla damla geliyor ve nerdeyse sadece wc de ne yapacağım bilmiyorum. biraz daha bekliyip öle dr a gideyim diyorum ama napıyım ben yaaa. yoksa yeniden kistmi oluştu diye korkmaya başladım:uhm: :çok üzgünüm:
tatlim yaa sende de mi kist olmustu...bende de vardi...bi de benim yumurta catlamamisti...ayin 5 inde regl oldum ya bu 5 gunde toplasan 2 ped tam kullanacak kadar oldum...ben de korkuyorum simdi kist mi var diye..birazdan dr a gidecegim, bakalim ne diyecek bu sefer. benim bir de cok koyu renk geldi, cogu zaman...sanirim kist oldu yaa offff...benim hormonlar bu sene amma da simardiklava: dovecem bulsam haaa
dimi ama bende gamze özçelik'i duyduğumda şok olmuştum. 2-3 ay oldu evleneli hemen hamile.
hem ben şöyle düşünüyorum onlar bizler gibi tek eşli değiller yani evlilik öncesinde bir çok kişiyle birlikte senelerce yaşıyorlar.tabi korunuyolar. sonrada bambaşka biriyle evlenip hoop hemen hamile kalıveriyolar..
biz 2.5 yıldır uğraşıyoz hiç korunmadık ama olsun diye gitmedik dr da bırakmadık.
enteresan bi durum yani.
canım ben haziran 2006 da evlendim 2008 mayısa kadar kistlerle boğuştum ama benim derdim reglmin neredeyse hiç bitmemesiydi. en fazla ayda bir hafta bide aralarda 1er gün falan temiz kalabiliyodum. sürekli lekelenme hali vardı. ama şuan da regl olamıyorum acaba farklı bir kist türümü diye düşünmeye başladım açıkçası. dr.dan dönünce sonucu bizede haber ver olurmu. umarım korktuğumuz gibi değildir canım yaaa
Merhabalar herkese.bişey sorucam arkadaşlar,ben bu ay ilk defa klomen ve pregnyl kullandım.bugün iğneden sonra 13.gün.adetime 3 gün var.doktorum sağ tarafımda yumurtam olduğunu söylemişti.ama bikaç gündür benim sol kasığımda bacağımada vuran ağrılarım var.hafifçe bastırdığımdada acıyor.bu konuda fikri olan varmı((((
Ben kürtaj olmadım, kendiliğinden ve tek parça halinde düştü. Kürajın etkisidir herhalde seninki. Sana da geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?