Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ne guzel canım ben6 ay kanama sorunu cektım kurtajdan sonra normal pedler yetmiyodu cocuk bezı kullanıyodumo derece yani

Ben kürtaj olmadım, kendiliğinden ve tek parça halinde düştü. Kürajın etkisidir herhalde seninki. Sana da geçmiş olsun canım

filizim hoşgeldin aramıza
Hoşbulduk canım..

filiz hoşgeldin canıkm ben kadriye 24.nasıl gectimi kazanın izleri canım iyiisn dimi şimdi ee bebk için düşündüğüne göre iyisin artık

Hım kadriye rumuzunumu değiştirdin canım?Ya eet tam anlamıyla değil ama olana kadarda iileşirim herhalde fazla ara vermek istemiyorum ama tedavisizde olmıycak die korkuyorum bakalım hayırlısı..Sen ne yaptın??

Slm kizlar benide alin listeye bende nasipse sonucu ayin 20sinde aliyorum dualainizi eksik etmeyin benden valla bende simdilik sadece halsizlik goguslerde siskinlik ve ucunda sizi ve karnim sis ve gaz var iste boyle bunlarin anlamini bilen varmi? Varsa lutfen bana bildirsin ok kizlar kibakin optum sizi

aa ben bi internet sitesinde izlemiştim. hamileliğin ilk haftalarında karın şişermiş ama bebekten değil, gazdan:) Meme şişkinliğini bilmiyorum ama umarım istediğin gibi olur herşey. Ben şimdilik istemiyorum bebek filan:)

sweetbaby canım başınsağolsun Allah günahlarını affetsin sizlerede sabır vede hayırlı ömür versin canım bende babamı kalp krizinden kaybettim hangi duygular içinde olduğunu çok iyi anlıyorum şuan acın çok taze ama zamanla azalacaktır ben hep babama tekrar kavuşacağım diye avuttum kendimi gerçi avutmakta değil hala öyle düşünüyorum Allah amelimizi iyi eder inşallah o zaman baki dünyada tekrar bir arada olacağız tekrar başın sağolsun arkadaşım Rabbim sabır versin inşallah

bende örgüyü seviyorum canım. şuan dışarı çetik örüyorum nişan boğçasına..
bu ara stres yapmayım diye örgüye verdim kendimikaydirigubbakcemile2
resmini görmek isterim nerde yayınlarsan haber ver bana bibakiiiiim beğenirsem bende yaparım. kocişinin yeleğinide merak ediyom. bende benimkine, elimdekiler bitsin, fermuarlı süvether örmek istiyom. işte mont içine giysin diye. hazırları çok var ama ben örmek istiyom. hep diyo "hep kendine örüyon" diye. bide ona yapalım aradakaydirigubbakcemile3 sevinsin garibankaydirigubbakcemile3

Ben daha adetim gecikmeden göğüslerimdeki dolgunluk ve sızlamadan anlamıştım hamile olduğumu. Bir de evet, karında ciddi bir şişkinlik oluyor. hadi hayırlısı canım:CüvCüv:

başın sağolsun canım. allah taksiratını af etsin.
Allah geride kalanlara ömür versin

yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. listemize uğurlu gelirsiniz inşlh.
kahvaltıya çağırırdım ama geç kaldınızkaydirigubbakcemile3 çay kahve ne ikram edelim size.

Merhabalar , dün adet olmam gerekiyordu belki bir ihtimal bugün olurum , akıntım çok arttı ve aşırı göğüs ağrım var dokunamıyorum acaba ... ama 3 gün önce test yaptım negatifti bakalım 1/2 gün daha bekleyeyim kızlar dua edin hamile olayım , umarım isteyen herkes anne olma duygusunu tadar .

kızlar bende dün olmadım arada karnıma agrı giriyor fakat kötü değil.
yanız 3 gündür başım cok agrıyor sizde de bas agrısı var mı?

slm kızlar,bende yeni katıldım aranıza,2 aydır bebiş istiyoruz geeçen ayı atlattık bakalım bu ay hayırlısı inşallah adet günüm 18 kasım benide ekleyin listeye:) umarım sık sık görüşür herkesin hayırlı haberlerini alırız inşallah...

Hadi bakalım iyi haftalar ve bol bol hamiş haberleri inşallah :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…