- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.861
ne guzel canım ben6 ay kanama sorunu cektım kurtajdan sonra normal pedler yetmiyodu cocuk bezı kullanıyodumo derece yani
Hoşbulduk canım..filizim hoşgeldin aramıza
filiz hoşgeldin canıkm ben kadriye 24.nasıl gectimi kazanın izleri canım iyiisn dimi şimdi ee bebk için düşündüğüne göre iyisin artık
agrı var canımcım nasıl aglıyorum sürekli kulagımı kapattı doktor 2 gün duş yok dedi dah ne olsun..
bnde çok komikim yaa bitarftan size yazıyım siz msj yazankadrda el işi yapıyom kızlar kocişe yelk oruyorum şimdide :)bide kendıme atkı oruyorum hoş bişi olck herhalde.ordukten sonra gul ördük tığıyla onları eklıycez bıtınce resmini eklerım ee sizde yapın böle seyelr benım kafamı dınlendırlıyo kafamı oyalıyorum böle seylerle bnde
Slm kizlar benide alin listeye bende nasipse sonucu ayin 20sinde aliyorum dualainizi eksik etmeyin benden valla bende simdilik sadece halsizlik goguslerde siskinlik ve ucunda sizi ve karnim sis ve gaz var iste boyle bunlarin anlamini bilen varmi? Varsa lutfen bana bildirsin ok kizlar kibakin optum sizi
merhaba arkadaşlar özel bir durumdan ötürü 10 gündür giriş yapamdım.babamı kaybettim 10 gün önce kalp krizinden.moral olarak çöktüm.neyse bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. ve bu ay bebiş yine olmadı çok umrumda da olmadı açıkcası. yeni tarih 1 aralık.
günaydın kızlar. sweetbayb başın sağolsun canım Allah sabır versin sana ve tüm ailene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?