- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.961
ebrubucanım öle deme ayıp olur yıende
boşver sne onalrı hem bebiişin duyar rahtsız olur bakk ona göre haaa :)
Heey kızlar ben hamileyim galiba....Adet günüm 13 ünde ama ben bugün öylesine bir test aldım yaptım ikinci çizgi gayet net çıktı hihoyyyt inanamadım gittim başka bir firmanın testini daha aldım o da pozitift çıktı yaa hihoyyyt ben hamilemiyim şimdi yarın kan testi yaptırıcam inanamıyorum ağlamak istiyorum senağlama
Kan testini alayım o zaman inanırım ancak :1shok:
benımde belım çok kotu kızlar yaa evlendıgım yıl düşmüştüm karda.kuyruk kemöıgim kırılmış ve kaymıştı 6ay tedavı oldum2ay yattım.simdiyine tekrarladı.harakt ederken çok zorlanıyorum dua istiyourum sizden
sefamolsun belırtılerın varmı canım bızımle paylasırmısın?
Tatlım hadi hayırlısı ,inşallah idrar testi seni yanıltmamıştır inşallah hamişsindir :)))
Peki belirtilerin neler ???
Hiç miğde yanman,baş ağrın,kasık ağrın falan oldumu bide ağzında garip bi tat ??? :jeyyar:fisfisfis
Ben size başıma gelenlerle birlikte hikayemi özetliyim. .
geçti canım hepsi geçti. üzülme. bak hepimizin düşlediği o çift çizgiyi görmüşsün. canım kan testini de yaptırdın mı olay tamam dır..
üzülme bakiiiim. bak annesi bebişte üzülüyo. elini koy karnına. üzmiycem seni de bakiiim duyayım..
üzülme yiğenim sen, annen şimdi çok hasas bi dönemden geçiyo. sonra biz senin gelişini kutluycaz. annenin ağlaması bitsin.
yiğen geliyo yiğen geliyo yiğen geliyohihoyyyt
sefamolsun canım benim..gel kız tut elimden hadi hopaaa:teytey::teytey::teytey:
Çok teşekkürler kaydirigubbakcemile2
Çok içtensin tutmazmıyım elinden kaydirigubbakcemile5
:teytey: :teytey: :teytey: en büyük tavsiyem kafaya takmıycaksınız kızlar Şeniz
bendemı gıdıp test alsam gaza geldım sımdı
ama daha 1 gun gectı cıkarmı acep
varsa kesin çıkar canım ben sabah idrarıyla yapmadım öğleden sonra yaptığım halde çıktı yani.
Hemde en ucuz testlerden aldım.
Pozitif çıkmassa da üzülme, sonuçta birkes hamilekaldıysan bir daha kalırsın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?