Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ebrubucanım öle deme ayıp olur yıende
boşver sne onalrı hem bebiişin duyar rahtsız olur bakk ona göre haaa :)

yok tatlim yaa laf olsun torba dolsun benimki

kislar yaa, arada kasiklarima agri giriyo, igne batar gibi..ozellikle sag kasigima...dun ultrasonda bisii gorunmedi ama dr u arasam mi

bir de bu rahim filmleri nerede cekilir yaa..ve de kaca ..dr um da ben cekerim demisti, simdi sen pahalisin ben baska yerde mi cekinecem deyim off ne zor 1 durum yaasenağlama

inşallaah canımmm allah hepimize hamileliği nasib etsinnn, bende rüyamda görmüştüm çift çizgiyi

Tatlım hadi hayırlısı ,inşallah idrar testi seni yanıltmamıştır inşallah hamişsindir :)))

Peki belirtilerin neler ???
Hiç miğde yanman,baş ağrın,kasık ağrın falan oldumu bide ağzında garip bi tat ??? :jeyyar:fisfisfis

gecmis olsun canim yaa...fazla hareket etme bence, agir kaldirma...biraz dinlenirsen gececektir..eger gece agrilari oluyorsa muhakkak dr a gorun

sefamolsun belırtılerın varmı canım bızımle paylasırmısın?

Ben size başıma gelenlerle birlikte hikayemi özetliyim. Ben bu hikayeleri okumaktan çok zevk alıyordum çünkü içinde bir teselli bir umut aradım hep.

Daha önce dış gebelik geçirdim 5 ay oldu. Ondada adet günümde test yapmıştım çok silik bir çizgi yakalamıştım uyguladıgım testte biraz pahalı erken gebelik testi türünde bişeydi. Ne yazıkki erken bitti rüyam ameliyatla birlikt 6 cm lik kistim alındı. Üstünden 5 ay geçti.

İlk aylar çok taktım çok moralim bozuldu.
Sonra dedim ki ne olursa olsun be olmassa da olmas.Folik asit kullanıyordum bu ay onu bile içmedim yani okadar boşladım.Bir ağır temizlik yaptım ki sormayın evi kırkladım gamyoncuiremsu

İlk hamileliğimde müthiş bir gaz vardı karnımda. Bu ay aklıma gelmedi değil yine çok fena gazlıydım. Bide aylardır göğüslerim şişmedi acımadı, bu ay ilk kes çok acıdı ve şişti.

Allahım kimsenin koynunu boş bırakmasın senağlama çok kötü bir duygu çoksenağlama

Bütün kadınları sevindir Allahım:Saruboceq: yaşamayan bilmez ama ben çok iyi bilirim.senağlama

Kızlar bu işin tek çaresi bu konudan uzaklaşmak. Hatta bu topiklere bile girmedim bakmadım ben.

Bende gastrit oldugu için sabahları diş fırçalarken öğürtü olurdu önceden. Bayadır yoktu bu öğürtüler ama bu ay öğürtüm oldu. Rüyamda yumurta gördüm içi kıpkırmızıydı içi bir tiksinmişim ki sabah kalktım midem bir tuhaf.
Kasık ağrım var. ara ara geliyo kramp giriyor.

Ağzımda garip bi tat yok henüz -tatlicadiarzu-

kadriyecim çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin inşallah. Sefam olsun tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. kızlar ben sökülemiyodum ya şuan dada durduramıyorum. çok feci sancılarım var ve çok yoğun oluyo. yani artık hamiş olmadığımdan eminim. yeni tarihi hesaplamadım ama muhtemelen 6 aralık. bu ay çok zor geçti. ama önümüz açık ve ben artık hiçbir belirtiye inanmıyacağım...

Ben size başıma gelenlerle birlikte hikayemi özetliyim. .

geçti canım hepsi geçti. üzülme. bak hepimizin düşlediği o çift çizgiyi görmüşsün. canım kan testini de yaptırdın mı olay tamam dır..
üzülme bakiiiim. bak annesi bebişte üzülüyo. elini koy karnına. üzmiycem seni de bakiiim duyayım..
üzülme yiğenim sen, annen şimdi çok hasas bi dönemden geçiyo. sonra biz senin gelişini kutluycaz. annenin ağlaması bitsin.
yiğen geliyo hihoyyyt yiğen geliyohihoyyyt yiğen geliyohihoyyyt
sefamolsun canım benim..gel kız tut elimden hadi hopaaa:teytey::teytey::teytey:

Çok teşekkürler kaydirigubbakcemile2

Çok içtensin tutmazmıyım elinden kaydirigubbakcemile5

:teytey: :teytey: :teytey: en büyük tavsiyem kafaya takmıycaksınız kızlar Şeniz

Çok teşekkürler kaydirigubbakcemile2

Çok içtensin tutmazmıyım elinden kaydirigubbakcemile5

:teytey: :teytey: :teytey: en büyük tavsiyem kafaya takmıycaksınız kızlar Şeniz

tamam bak keyfimizde yerine geldi. asıl şimdi tebrik etmeliyim seni. Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsincanım. darısı başımıza inşh.
hadi kızlar hep beraber hooooopa
:teytey::teytey::teytey::dance:

bendemı gıdıp test alsam gaza geldım sımdı
ama daha 1 gun gectı cıkarmı acep

varsa kesin çıkar canım ben sabah idrarıyla yapmadım öğleden sonra yaptığım halde çıktı yani.
Hemde en ucuz testlerden aldım.

Pozitif çıkmassa da üzülme, sonuçta birkes hamilekaldıysan bir daha kalırsın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…