Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba canlarım
aranıza yeni katıldım. bende sizler gibi bebiş için uğraşanlardanım. 1,5 yıllık evliyim 6 aydır bebiş istiyoruz. umarım en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz. benim adetim de 11.11.2008 lütfen beni de kaydedin.

yeni hamisler gozumuz aydin darisi basimiza benim belim cok agriyor ve karnim kasiklarim ufff dun biraz agirsey kaldirdim ondan galiba
moralim berbatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

kızlar bugün hormon tahlili verdim ve prolaktinim normale indi 75 ten 21 e indi ve doktorum bana ilac yazdı bu sefer hamile kalamam için ve yarın kullanmaya başlıcam inşallah bidaki aya hamile listesine bende adımı yazdırırım ve ben her ay adet oldugum zaman aglardım üzülürdüm ama bunu bu ay yapmadım üzülmedim hastalandıgım için sevindim prolaktinim normale indi allahıma binlerce şükürler olsun

kızlar gunaydın..kimse yazmamış hayırdır...ben dr umu aradım hsg 500 ytl imiş ve sigorta karşılamıyormuş diye.. bugun takvime göre ovulasyon olacağım. dr um gel bıir bakalım yumurtanın durumuna dedi..bakalım iyi beslenebilmiş mi :) sizden ne haberler....

hadi canim insallah bu ay yumurtalar yeterince besilenmistir:)
hsg neydi canim ya ??rahim filmi fln miydi???

benim de bugun adet gunum azda olsa stresliyim..ama olurum kesin gene offff

Suayacım evet rahim filmi...herşeyde hayır vardır deyip kendimi toparlamaya çalışıyorum...

sitres yapmamaya çalış..olmuyor biliyorum ama sakinden al...yoksa prolaktin hormonun yükseliyor, ben yaşadım canım...
bu sabah oturup ağladım önce..sonra kendine gel sirkelenmesi yaptım :) ..ağlamayla birşey kazanılmıyor...benim rahim inceymiş bir de duvar kalınlaşmıyor..birkaç test verdi, regl olunca tekrar bu testleri yaptıracağım.

ay canim benim ins tedavin bir an once biter...ama senin durumdada kesin hamile kalinmaz bir sey yok dimi??
evet gercekten uzulmek aglamak kendimi paralamak bir ise yaramiyor..yarasaydi simdiye kadar 88 kere hamile kalirdik..((hemde bu stresle olmadik hastaliklar cikiyor yaa

canim benimde 14. ayim doktorum bir 4 ay daha bekleyelim olmadi tuplerine bakalimdiyor ama eger ordada bir sey cikmazsa diye korkuyorum dusun bundan korkulurmu...kafayi yicem sanirim yakinda..
cunku eger tiplerde aciksa geriye hicbirsey kalmiyor cunku her testi yaptirdik

Allah`im hakkimizda hayirlisini versin insaallah...

suayacım, herseyden once hayırlısını dilemek gerekiyor. Sağa sola baktığında o kadar dertli, o kadar hasta var ki şu dünyada...senin yaşın kaç bilmiyorum, ama benimki 31, gitttikçe zaman benim aleyhime ilerliyor. Stres gerçekten çok tehlikeli. Stresle birlikte birçok hormon etkileniyor ve gebeliğin oluşmasını ya da gebeliğin gelişmesini engelliyor ne yazık ki...Ben stresimi satışa çıkardım, kelepire satacağım ...benim dr prolaktini düzelttikten sonra yumurta takibine başladı. Ben de ondan once hsg çektirsek nasıl olur demiştim sözümü yiyip şimdi kontrole gitmek açıkçası bana ağır geliyor...ama naapalım insan her istediğini yapamıyor. Hiçbir şey çıkmasa keşke canım yaa..o zaman aşılama yapılır ..millet ne koşullarda gebe kalıyo..birbirimize cezsaret vermek en iyisi bence. Eşinin testleri de yaptırıldı mı...İngiltere de neredesin..orada sağlık işleri biraz zor bildigim kadarıyla..

londradayim canim evet burda bu doktor isleri cok zor..esim eylukde sperm testi yaptirmak icin aradi doktoru 45 gun sonraya gun verdi dusun..bizde turkiyeye gittik ayni gun icinde sonucumuzuda aldik..ve normal cikti..yani esimdede sorun yok..

ins en kisa zamanda burdan hamis haberleirmizi veririz birbirimize canim

selam kızlar nasılsınız dün gündüz girdim ama fakat birşeyler yazamadım sorun vardı sanırım eşime dedim beni bloke etmişler oda geldi yok canım falan bakalım bir dedi degilmiş allahtan eşim yazık kalkıp benim sorunlarımla ilgileniyor ay kıyamam yaaaaaaaaaaa

evet inşallah canım üzülmeyin hepsi allahtan yapacak bir şey yok sabır ve azim ben artık takmıyorum tabi bazende sıkılıyorum bu durumdan ama beterin beteri vardrı diyerek teselli ediyorum biz ne kadar istesekte allah vermedikçe olmuyacak dua edelim

canım bugün nasılsın. iyileştin mi biraza.s.

sefamolsun hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın nşallah.
kadriye ben adet oldum demiştim ben listede hiç yokum adet tarihim 5 aralık.eklersen sevinirim.

selam kızlar tüm hamile arkadaşları kutlarım ben hala beklemedeyim 3 gün geçti gelen giden yok valla gerçi idrarda çıkmadı ama hemşire bir arkadaşım yanılma payı olabiliyo idrarda dedi biraz daha bekle olmazsan tekrar yap dedi yada merak ediyosan hemen kanda baktır hemen çıkar dedi ben beklemeyi tercih ediyorum olucak gibi bir belirtimde yok hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…