Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Arkadaşlar ben yeni katıldım bu ay adet olmadım bende kis vardı 16 ekimde adet oldum ilk gün myralona başladım.1 kutu bitti kis geçmişti ama adet hala olmadım gebelikte yok baktırdım 5 kasımda hap bitti normalde 8 kasımda olmam lazım ama olmadım 10 kasımda sadece leke geldi bitti pazartesi test yaptırdım çıkmadı ne olabilir acaba yardım edermisiniz muayene oldum herşey yolunda dedi doktor kis falan yok yani

annngelll....yeni oldugun icin listeye alinma kurallarini bilmiyorsun heralde ..oncelikle neden bebek istedigini anlatman gerekiyor, sonrasinda biz oylama yapiyoruz..eger uygun gorulursen sana maille onay geliyor cicim..hadi kollari siva

elınde test varsa yapsana canım buayda ilaç kulanmıştın dimi sen
canımeşindemuayene olmuşmuydu senin bide eşin görunse doktora
buarda pek gıtmıyosun kayınvalıdene sanırm):kaydirigubbakcemile3

yok canım testim olsada yapmam zaten negatifi görünce daha çok üzülüyorum kayınvalideme bu sıralar gidemiyoruz eşim haftaya cumaya kadar sabah 8 akşam 8 çalışıyor akşam eve gelmesi 9 buluyor yorgun oluyor yatıyor yırttım yani haftaya kadar.:teytey::teytey:

8 inde adet olman gerekiyordu bugün ayın 21 i ve hala adet görmediysen testlerde negatif gösteriyorsa doktoruna görünmelisin canım CADIARZU İlacı bir kutumu vermişti doktorun eğer iki kutu verdiyse adet görmessen bile bir hafta sonra ikinci kutuya başlaman gerekiyordu ilacın kullanımı öyledir

Son düzenleme:

canım hoşgeldin aramıza seni neden almıyalımki kaydirigubbakcemile3
bence doktoruna görünmelisin tedavin hayırlı olur inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun..a.s.

kadriyecim akşam nette sorun vardı giremedim söylemiştim ama yine hatırlatma yapayım ilk doktora gittigimizde bütün testlerim oldu hormon,spremmiogram,hsg sadeckanllarım tıkalıydı açıldı canım ilaçla tedavi görüyorum 2 aydırda igne vuruldum eşimde bir sorun çıkmadı normel oldugunu söyledi doktorum
aşılama hazır olunca gelmemi söyledi buay artık bir mühdet ara vericez

Günaydin kizlar

iki gündür cok uykum var, sürekli esniyorum, dün sabah mide bulantisida vardi.

dün uzaniyordum yüz üstü, askim birden dediki öyle yatma, bende basda anlamadim niyeki dedim, bebis varsa ezersin dedi:roflol::mymeka: öyle bise varmi kizlar ya bise olurmuki.

ya ben bi gidip test alip yapayim diyorum oda diyor biraz daha bekle, bide testden korkuyorum ya negativ cikarsa:1no2:

bugünmü yapsam yarinmi yoksa bir hafta dahami beklesemki:1no2:

Kaç gün geçti adetin canım eğer varsa adet tarihin geçmeden bile çıkıyor benim çıkmıştı hemde 4 liralık ucuz testlerden almıştım. Her ihitimale karşı iki ayrı firmanın testini al.

Çok yeni olduğu için varsada bişey olmas sanırım çünkü şuan mercimek tanesi kadar bile değildir eğer varsada

İnşallah hamişsindir. Hadi bakalım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…