- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.461
elınde test varsa yapsana canım buayda ilaç kulanmıştın dimi sen
canımeşindemuayene olmuşmuydu senin bide eşin görunse doktora
buarda pek gıtmıyosun kayınvalıdene sanırm):kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar ben yeni katıldım bu ay adet olmadım bende kis vardı 16 ekimde adet oldum ilk gün myralona başladım.1 kutu bitti kis geçmişti ama adet hala olmadım gebelikte yok baktırdım 5 kasımda hap bitti normalde 8 kasımda olmam lazım ama olmadım 10 kasımda sadece leke geldi bitti pazartesi test yaptırdım çıkmadı ne olabilir acaba yardım edermisiniz muayene oldum herşey yolunda dedi doktor kis falan yok yani
annngelll....yeni oldugun icin listeye alinma kurallarini bilmiyorsun heralde..oncelikle neden bebek istedigini anlatman gerekiyor, sonrasinda biz oylama yapiyoruz..eger uygun gorulursen sana maille onay geliyor cicim..hadi kollari siva
Arkadaşlar ben yeni katıldım bu ay adet olmadım bende kis vardı 16 ekimde adet oldum ilk gün myralona başladım.1 kutu bitti kis geçmişti ama adet hala olmadım gebelikte yok baktırdım 5 kasımda hap bitti normalde 8 kasımda olmam lazım ama olmadım 10 kasımda sadece leke geldi bitti pazartesi test yaptırdım çıkmadı ne olabilir acaba yardım edermisiniz muayene oldum herşey yolunda dedi doktor kis falan yok yani
sefam olsun bende öyle biliyorsum arkadaş yazınca şaşırdım dogrusu..
Bende :1shok:
Espiri yaptı herhalde :enbuyukkk:
Günaydin kizlar
iki gündür cok uykum var, sürekli esniyorum, dün sabah mide bulantisida vardi.
dün uzaniyordum yüz üstü, askim birden dediki öyle yatma, bende basda anlamadim niyeki dedim, bebis varsa ezersin dedi:roflol::mymeka: öyle bise varmi kizlar ya bise olurmuki.
ya ben bi gidip test alip yapayim diyorum oda diyor biraz daha bekle, bide testden korkuyorum ya negativ cikarsa:1no2:
bugünmü yapsam yarinmi yoksa bir hafta dahami beklesemki:1no2:
Arkadaşlar bu konu hakkında kimse birşey demicekmi beni aranıza almıyor musunuz[/QUO
hoşgeldin canım aramızakaydirigubbakcemile5
14.10. aybasim oldu bilmiyorumki kac gün gecmis oluyorki
ay cok cahilim bu konuda ya
Yok öyle bişeyşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?