Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yaa arkadaslar ..normalde benim reglime 5 gun var....akintim cok koyu kafamçokkarıştı normal mi bu

sefamolsun canim :dilcikar: :dilcikar: :teytey:
Hımm :1closedeyes: normalmi değilmi nasıl öğrenebiliriz :1closedeyes: Kura çekmemis lazım arkadaşlar arasında , ama bütün arkadaşlar gelmeden çekemeyis. Onların gelmesi de 5 günü bulur zaten e o zmanda senin günün gelmiş olur.Gerek kalmaz kanımca
Napalım kural bu :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

wowww sevdim seni sefam olsun şakkıdı beklemekten baska care yok yane annasilan :dilcikar:

bişey sorcam yumurtlama belirtileri neler bilen varmı?yani tarhleri hesapladıktan sonra bi belirti veriom vucutta he başladı diyek u

Arkadaşlar en sonunda testimi yaptım ve o çift çizgiyi gördüm nihayet.HAMİLEYİM!!!!!!

Arkadaşlar kaç günlük hamile oluyorumki ben şimdik 15 günlükmü?Ultrasonla muayeneye ne zaman gitmeliyim acaba????

filizcim hayırlı olsun canım
benimde sat 19 ekim
ben carsamba gidicem dr a keseyi görebilirsin şuan sadece.

Arkadaşlar kaç günlük hamile oluyorumki ben şimdik 15 günlükmü?Ultrasonla muayeneye ne zaman gitmeliyim acaba????

canim bu sekilde birsey soylemesi zor..kan testindeki deger ve de o zamanlarda hangi arada iliski kurdugunuza bakarak anlasilir benim bildigim....:1no2: ama hic basima gelmediginden kesin bisey diyemem...

yaa Kadriye nerelerde bu arada? :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…