Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

benımde mıdmede yanma var bikaç
gundur ama ben bılıyorumkı benımkı psikolajil yenı hamişler ilk zmanalr böle belirtiniz oldumu acep

evt dediğin gibi daha çok erken
amaşimdiden başlam kokular akrsı falan sonra beynine soz geciremezsın
benımlk hamilleğimde hiç bulantım kusmam aşerem olmamişt

test yapsam yarın sabh yapma gerk dimi kızlar aslında gecen aya bakrsan gunum bugun 26sı yani
ama bıkaç aydır 2gun ileriye attıgı için bız 28ideye dusşunduk nediyosunuz

kadrıye yap bitest be ne olcak yollım kaydirigubbakcemile5yoksada canın sagolsunn napalım canımm devam edicez çalışmaya...kaydirigubbakcemile2

canım benım ınsan bı yerde umıtlerını yıtırıyo ıste ama gercekten sabırlı olmamız lazım.bende polıkıstık over vardı 7 ay once ama ılac kullandım gecen dubaıde doktora gıttım bısey yok dedı.ustune gormem ımkansız dıye dusunuyorum cunku bayadır hastalıgım 3 gun suruyor sadece bu ay deıl yanı.dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım gene rabbım yar ver yardımcımız olsun

benımde mıdmede yanma var bikaç
gundur ama ben bılıyorumkı benımkı psikolajil yenı hamişler ilk zmanalr böle belirtiniz oldumu acep

benim ilkinde mide bulantım vardı 1 hafta önceden çıkarıyodum sık tuvalete gidiyodum sonra bigün agrıyla acile gittim kan testi istedim belki vardır diye yok dediler biraz iltihap yükselmiş ondandır dediler içtim bi güzel ilaçları degilim diye gebelikte kullanılması sakıncalı bi antibiyotik di.ilaçlar bitti günüm geçti antibiyotiktendir dedim geçikme ama mide bulantım devam edydu dedim test yapim ya eşimin altında ne kaybrtcem ve çift çizgi çıkmıştı...

aslında belirtimibilmiyorumda midemde yanma var bıkaç gundur
ama yemek düzenimzde karıştı ondna dıye dusşunuyorum pazrtesi slaı misafirlğiegittik gunduz yanı kahvaltı yaptık
sonraındaikram cay
yanı sıcak bıyemk yemediğimden
diyorum
yada kendımı kandırmk istmeiyorum
busabhta mide agrısıyla uyandım dieğrındede ole olmuştu
sadecekarnım midem agrıyodu acile gittim agrımvardıye ordakantestı yaptırmıştım
bakalım
bgun yapmamda yarın sabh eşim 7de gidicek işe o gititkten sonra eczane acılınca
gidip alayım
simdiçıkmazsa eşimde evde bugun morlaım bozulur suratım asılır gunumz berbat olur yarın çıkmasada akşama akdr gecer sıkıntım dimi :)

Bumuyani kızz bakıyorumda kaç aydırr seninle hep adet tarihlerimiz aynı son 2 günümüz kaldı :) hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahhh

Bumuyani kızz bakıyorumda kaç aydırr seninle hep adet tarihlerimiz aynı son 2 günümüz kaldı :) hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahhh

canım evt benım 2gun ileriye atıyor bakalım buay midemde yanma var ben artık alıştım aslında oyuzden belirti beklemıyorum ama
içimde bı hoş hanı ikimz içinde hayırlıs olsun inş meleklerımz bian önce gelirler de bayram sekerı olurlar bıze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…