Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriye bence yapma, bekle tarihini hatta madem iki gun atiyo 30 unu bekle...benim arkadasim 9 gun bekledi, sonrasinda da hasta oldu....ayrica belirti bulmaya calismak da bence yanlis...o belirti dedigimiz seyler cok farkli seylerin sebebi olabiliyor

:1rolleyes::1rolleyes:Canım inşallah belirtilerin bebiş habercisidirr..Ben artık belirtilerden çok gördüğüm rüyalara takmış durumdyım yıne bu ay anlamı bebe olan rüyalar gördüm ıkımız ıcınde hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız günlerini bekleyen arkadaşlarımız inşallah bayram hediyeniz gelir ben bi gidimde sayfaları okuyup geleyim

ebrubu ben belirti beklemıyorum zaten canım balsuratın da dedği gibi
biz belirtilerı aştık coktan
2gun atıyor ama zaten geecn ay 26sında olmuştum 24uydu bi oncekı ay oyuzden 38ınde beklıyorumben
sadece merakımı
gidermk için yapıcm testı
ama aslında bayada kararsızm çünku ateş olçme yontmı yanıltmadı benı veateşımde dusmuş dun de olçtm dusuktu yani

yok ben ruya falan görmuyorum artık ilk hamilelğimden once bbek emzırdıgımı görmuştum ruyamda vedıyrumkıı
_Allahım bebek emzırmek te nekadr gzuel bişiymiş diyorum
yatkodasında yatktayım
ve ben ilk hamişliğimi hıssetmıştım eger bıda olursa hıssederım diyorum
ve söle dua edıyorumAllahım sifası varsa şifasını yoksa sabrını ver diyorum
ve sabretmeyı öğrendım artk .):Saruboceq:

kadriye ne testi yapcan..kan testini istedigin saat yapabiliyo musun...ac tok farkediyo mu...cunku idrarda henuz cikmaz heralde seninki

kan testı yapmıcm ya idrar yapcm ama yarın sbh yaraprım herhlad eyaparsamilk idrala yapmk gerk ya onu
ben çıkıyorum simdi
kocişle bayrmlık almaya gitcez :)

bazen kısa sürebiliyor cnm. benimde normalde 6 gün sürerken korunmayı bıraktıkdan sonra düzensizleşti 3 gün falan oluyo değişiyoo yani doktoruma sormuştum normal olabilir demişti..

anladım canım bilmiyorum valla bende hava degişiminden kaynaklanıyordur diyorum kendi kendime

canım arkadaşım allah acil şifalar versin en kısa zamanda iyileşir inşallah dualarımız seninle

pardon canım ekelmısm zatı senı hadi sen kaldın bi msnde göruştugumz arkadaşlr hamiş sıra sende artık :)kaydirigubbakcemile

inşallah canım ama benden önce senin hamile kalmanı canı gönülden istiyorum inşallah bende sana ugur getiririm bayram hediyen gelir :teytey:

canım saol beni cevap yazdıgın için bendede varmıdır acaba böyle bir durum gerçi doktorum birşey demedi ama

kızlar günaydın. pazartesi aşılamamı yaptırdım. 3 tane yumurta oluşmuş 21 mm. inş ttutar dua edin benim için çok korkuyorum tutmaz die

canım inşallah bu ay aşılaman tutarda hamile kalırsın nasıl yapıldı aşılama biraz açıklarmısın canın acıdımı

canım nerdesin özledik valla en kısa zaman da güzel haberlerle sayfamıza dönersin inşallah kaydirigubbakcemile5

karnımda öldü bebegimsenağlama

ay canım allah bir daha yaşatmasın :Saruboceq:

beyazmelek hepimizin hayirliyi dilemekten baska sansi yok...bir tanidigim su an 3.5 haftalik hamile...dr u ultrason muayenesinde cok fazla kan gormus, tehlikeli anlayacagin...15 gun yatacak...bu yuzden uzuntu stresi bir kenara birakip, endiseyi gomup, bol dua edecegiz

beyaz melek rabbim kimseye yaşatmasın şimdi yeniden istiyorum

amin canım inşallah en kısa zamanda bebişin gelirde acısını birazda olsa hafifletirir Şeniz

Her ay bi kaç gün ileri atıyodu ama : (

Belirtide yok pek,kasıklarım ağrıyo ama bugün biraz daha yoğun senağlama

üzülme canım hayırlısını iste saglıklı sıhatli gelsinde biz beklemeye alıştık nasılsa biraz daha bekleriz :teselli:

dogru söylüyorsun arkadaşım ben zaten herzaman hayırlısıysa gelsin bebeişim diyorum sabretmeyi ögrendik artık saglıklı olsunda geç gelsin beklemek zor ama katlanmalıyız elimizden gelen bir şey yok :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…