Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

amin arkadaslar....

ayy kislar su yaklasan mubarek kurban bayraminda hepimizin mujdesi gelse ne guzel olur...oyle birsey olsa esinize nasil haber verirdiniz

süper olurdu tabi hamile kalmak. eşimin gözlerini kapar, ellerini karnıma koyardım. sonrada ona derdimki: Bu dünyanın en yakışıklı babası sen olacaksın. Allah bebeğimizin yüzünü görmeyi nasip etsin. SENİ SEVİYORUM ve karnımda senin çocuğunu taşımaktan gurur duyuyorum derdim.

Allahım daha fazla bekletme ne olur.

ben karnima "baby on board" (yolda bebek var) yazayim baari....bu arada eger gerceklesirse mucize her ay yandan fotomu cektirecegim...bi mail gelmisti, karnin gelisimini yapmis bi cift cok tatliydi

merhaba kızlar. kadriyecim varsa bile büyük ihtimalle daha idrar testinde çıkmaz. ama senide anlıyorum ya çıkarsa diyorsun. Rabbim hepimizi kavuştursun meleklerine inşallah. Yegane ben senin durumunu bilmiyordum canım çok üzüldüm. inşallah bu bayram çifte bayramın olur. tabii hepimizin

inşallah hepimizin ifte bayramı olur..gamyoncuiremsu

merhaba kızlar bu ay bişey hissetmiyorum.ama kadriyecim mide ağrısı yaşıorum demişsin bu hafta sık sık midemde ağrı hisettim yanma değil ağrı.birde biraz umutlandım bu gunlerde çünkü ben sigara içiyorum ve 2 hamileliğimdede sigaradan tiksinmiştim şimdide tiksinmeye meğilliyim yanı gunde 8 dal içiyorsam şimdi 3-4 dal içiyorum hamileysem eğer ilerleyen gunerde 6 haftalıkken falan evin nerinde içilirse içilsin kokusunu alır ve midem bulanır.birde dun akşamdan beri inanılmaz tuvalete cıkmaya başladım.bilerek suyumu az içiyorum ne olacak diye yine aynısı oluyor.ama yinede takılmak istemiyorum aslında çünkü ben zaten idrarada sık cıkan birisiyim mide ağrısıda yaşayan birisiyım.tek umudum sigaradan tiksinmeye başlamam.pskolojik değilse tabi çünkü beynime her sigara yaktığımda sigarayı bırakmam gerek diye donduruyorum.

Malesef az önce tek çizgi çıktıı : ((((

beyaz üzülme canım, üzüntü hiçbir şeyi engellemiyor..daha cok gençsin , yeni denemeye başladın sanırsam..bu iş sabır işi...yuh bana da iş olarak görmeye başlamısım da haberim yok...:tomato: dr kontrolünde dğilsen r kontrolünü öneririm sevgiler a.s.

neyse isteyen istediği ayda olsun...benimki mümkünse bu ay olsun ...sen ne zamandır düşünüyorsun, uzaklardasın anlaşılan, oralarda zor oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…