- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.861
üzülme canım hayırlısını iste saglıklı sıhatli gelsinde biz beklemeye alıştık nasılsa biraz daha bekleriz :teselli:
QUOTE]
Doğru söylüyosun canım,ama bşe sölimmi iyiki buraya üye olmuşum,başka bi yerde bu kadar iyi niyetli insanı bi arada bulmak imkansız bence ! a.s.
üzülme canım hayırlısını iste saglıklı sıhatli gelsinde biz beklemeye alıştık nasılsa biraz daha bekleriz :teselli:
QUOTE]
Doğru söylüyosun canım,ama bşe sölimmi iyiki buraya üye olmuşum,başka bi yerde bu kadar iyi niyetli insanı bi arada bulmak imkansız bence ! a.s.
evet canım dogru söylüyorsun ben ateş ölçme topigine giriyorum ordaki arkadaşlarda çok sıcak ve samimiler kaydirigubbakcemile5
amin arkadaslar....
ayy kislar su yaklasan mubarek kurban bayraminda hepimizin mujdesi gelse ne guzel olur...oyle birsey olsa esinize nasil haber verirdiniz
valla ben eşim eve gelince ona hediye verirdim emzik veya bebk patigi alırdım babası nazlı ve inatçımız gelmeye karar vermiş derdim ama benimki benim adet olucam tarihi aklında hiç unutmuyor
merhaba kızlar. kadriyecim varsa bile büyük ihtimalle daha idrar testinde çıkmaz. ama senide anlıyorum ya çıkarsa diyorsun. Rabbim hepimizi kavuştursun meleklerine inşallah. Yegane ben senin durumunu bilmiyordum canım çok üzüldüm. inşallah bu bayram çifte bayramın olur. tabii hepimizin
Malesef az önce tek çizgi çıktıı : ((((
ben de aralik'da cift cizgi gormek istiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?