- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.921
saol canımm... bu ay 24. ayımdı benim..dile kolay bu 24.kez hüsranım..senağlamasenağlama
üzülme canım inşallh bidaki aya allahtan ümit kesilmez ümidini yitirme sakınyerimseniben
slm kizlar aslinda kafam baya karsikti bu yuzden size haber veremedim kusura bakmayin ben ilk tup bebek denememde malesef NEGATIF senağlama sonuc aldim doktor bile sasirdi olmadigina hic problem yok dedi sizde ama napalim nasip degilmis sizden aldigim gucle rabbim nasip ederse subatta ikinci tup bebek denememe start vericem Çok üzgünüm çoookrabbimden tek dilegim hakkimda hayirlisi neyse bana onu yasatsin insallahhhh iste boyle kizlar hepinizin ne kadar hayirli istekleri varsa kabul olur insallah:Saruboceq::Saruboceq: hepimiz hamileyiz diye bigun kocaman bi baslik yazariz
canımcım üzülme zaten ben duymuştum ilk tüp bebekte tutma şansı ikinciye göre daha azmış ikincide hamile kalırsın inşallah :Saruboceq:hayırlısyla bir gün bizde burdan dedigin gibi bagırıcagız canım benim
günaydın kızlar,
maalesef yine olmadı, 2 senedir olmadığı gibi senağlama adet oldum senağlama bi sonraki adet tarihim 27 aralık, umut hala var mı bilmiyorum ama senağlama
arkadaşım demekki hayırlısı böyleymiş üzülme herşeyde vardır bir hayır bir dahaki ay allahım seni daha fazla bekletmeden bebişini göndersin :teselli:
2 yıl 3ay sürekli kullandım sonra biraz ara verdim. Ama eşim korundu sonra adet düzensizliği olunca doktor yine hap verdi 8 ay kullan sonra ara ver dedi. 8 ay bitti şidi korunmuyoruz.
canım hoşgeldin aramızahihoyyyt inşallah en kısa zamanda hamile kalman dilegiyle bende 3 sene kullandım hap ama halen daha beklemedeyim hayırlısı artık
Kızlarrr şimdi hastaneden geldim,yeni doktoruma başladım bugün,6.günüm bugün geçti,akşam yaptığm testte bişey çıkmadı,ama çok yeni olabilir dedi doktor,ulstrasondada bişey göremedi,beta hsg istedi yaptrıdım,2 saat içinde çıkıcak sonuç ve arıcaklar,eğer yoksada ilaca başlıyorum hemen benneyaptımki
yegane yapmışşın tıckerını hayırlı olsun
merhaba hoşgeldın ilaç kullanma canım amcamın glının de sneıngibi oldu
1haftagectıkandada idrardada çıkmadı doktor adet getirici ilaç vermiş onu kullandı yıne olmaıd bentekrardan idrar etstı yapın deidm ve yaklaşık 25gun sonra sonuçaldılar
canım sımdı bi erkek bbek beklıyorlar
kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?