Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba kızlar;ben az önce gördüm kırmızıları...çok da umutlu değildim bu ay ama bozulmadım dersem de yalan olur..yeni tarihim 23 aralık.düzeltir misiniz lütfen.

anladım canımben suan regl oldugunu yanı bekledıgın gunu kastettmiştım buay gecmış yanı inş aralıkta guzel hber verırsıb bıze

bumuyani ben regl oluyorum sanırım. Listeden silebilirsin beni. Yeni tarihim de 15 ocak olacak bu gidişle birbucuk ayda bir regl olmaya başladım =(

bumuyani ben regl oluyorum sanırım. Listeden silebilirsin beni. Yeni tarihim de 15 ocak olacak bu gidişle birbucuk ayda bir regl olmaya başladım =(

canıkm bndesana yazıyordum naptın dıye
tam geldımı kırmızılar
benım sımdı çıkmam alzım sabha görusuruz

slm kizlar aslinda kafam baya karsikti bu yuzden size haber veremedim kusura bakmayin ben ilk tup bebek denememde malesef NEGATIF senağlama sonuc aldim doktor bile sasirdi olmadigina hic problem yok dedi sizde ama napalim nasip degilmis sizden aldigim gucle rabbim nasip ederse subatta ikinci tup bebek denememe start vericem Çok üzgünüm çoookrabbimden tek dilegim hakkimda hayirlisi neyse bana onu yasatsin insallahhhh iste boyle kizlar hepinizin ne kadar hayirli istekleri varsa kabul olur insallah:Saruboceq::Saruboceq: hepimiz hamileyiz diye bigun kocaman bi baslik yazarizkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

günaydın kızlar,
maalesef yine olmadı, 2 senedir olmadığı gibi senağlama adet oldum senağlama bi sonraki adet tarihim 27 aralık, umut hala var mı bilmiyorum ama senağlama senağlama senağlama

simal gunaydin, uzme canini be anacim...hayirlisi olsun, saglicakla olsun...sabredecegiz baska sansimiz yok..surekli dr kontrolunde ol, stres yapma...sevgiler

selam kızlar ben hala bekliyorum.... şimalcim diğer konu da dayazdım ama üzme canını güzelim.. rabbim herşeyin hayırlısını biliyor... zamanı var herhalde.....güzelim bu sabah bende yine bir şey yok...

anlıyorumcanım senı ama sakın olmalısn bak söe duusn eger olmassa
ilaç kourumuş buayıda korunmuş gibi kabul et emı kaç ay hap kullandın sen

2 yıl 3ay sürekli kullandım sonra biraz ara verdim. Ama eşim korundu sonra adet düzensizliği olunca doktor yine hap verdi 8 ay kullan sonra ara ver dedi. 8 ay bitti şidi korunmuyoruz.

selam kızlar ben hala bekliyorum.... şimalcim diğer konu da dayazdım ama üzme canını güzelim.. rabbim herşeyin hayırlısını biliyor... zamanı var herhalde.....güzelim bu sabah bende yine bir şey yok...

sağol canımmm..isyan etmiyorum ama üzülmemek de zor güzelim.. inşaallah senin haberinle mutlu oluruz canım..

güzelim bilmiyorum ben daha olmadım işte... ama bende olacaksa olsun istiyorum.... beklemek çok kötü... bu sabah miğdem kötü uyandım. değişik bir durumda...ama ben üşütmüş olabilirim.....

güzelim bilmiyorum ben daha olmadım işte... ama bende olacaksa olsun istiyorum.... beklemek çok kötü... bu sabah miğdem kötü uyandım. değişik bir durumda...ama ben üşütmüş olabilirim.....

dur bakalım arkadaşım 2 gün daha bekle, bence olmıcaksın..miden de bunun habercisi gibi..2 gün daha olmazsan bi test daha yaparsın, o zaman kesin çıkar.senin kadar mutlu olıcam inan hayatım..bayram hediyesi olarak gelsinler meleklerimiz diyodum, ne hayaller kurmuştum kendimden kaça kaça, inşaallah sana bayram hediyen gelir bitanem, yürekten istiyorum bunu..
ben de haftaya hsg çektirecektim ama çektireceğim hastanenin cihazı bozulmuş : ( 3 aydır her seferinde bi aksilik çıkıyo,iyice stres oldum. ben de çektirsem de şu filmi başlasam artık tedavime. olmayacak başka türlü..üfffffff

cerrahpaşa çok iyi bi hastane, orda tedavi olmak istiyorum ben..başka hastaneye gitsem tekrar başa dönücez, yine aynı işlemlere sil baştan başlıcam.bu benim zaten 4 .doktorum, o yüzden bi daha değiştirmek istemiyorum.

günaydın kızlar,
maalesef yine olmadı, 2 senedir olmadığı gibi senağlama adet oldum senağlama bi sonraki adet tarihim 27 aralık, umut hala var mı bilmiyorum ama senağlama senağlama senağlama

üzülme canım inşallh bidaki aya allahtan ümit kesilmez ümidini yitirme sakınyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…