Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

unıversıtede faln tahlıl yaptırdıalr sımdılık bışı bı sorun yok ama dokotr dogumdan sonra bebgı elımze alınca analrız anck sorunvarmı yokmu diyormuş endişeliler onalrdabıraz

senağlama oLmadı beklerim bende biraz daha napalım,hafta sonu filanda geçsin öyle alırım artık benneyaptımki

aldım bayramlık :)
aslında kocişe calıştık bubayrm onun ihtiyacı vardı ben 2tane buluz aldım Lcw den canım kocişim çok yakışıklı oldu oyeter bana :)

Hayır canım33
e döndu internet hesaplayıcılarında ole diyo yanı 22 24 26sıydı son ayalra göre gunelrım oyuzdne 28idedik bzıd e eşimle buay yanı 26sında beklesek yıne gecikecektı kı ole oldu bak heveslencktık yarını beklıyomk yanı ben

canım bir kaç gün daha yüksek çıkarsa ateşin hamilesin oluyor sanırım inşallah böyle giderde ateşin düşmez :CüvCüv:

sizede sorayım kızlar benı dınelyın bı :)
24 26 sıydı gunlerın gectıgımız aylar kasımda 31cektıya benım gunum bugun mu oluyor ben ole dusundum ama sızler ne dersınız

evet canım bencede bugun adet günün

Yok galiba,ben bugün yaptım Beta hsg ama malesef : ((

canım üzülme nolur sabırlı ol biraz napalım hayırlısını iste herzaman

hoşgeldin canım tabikide katılabilirsin listeyi yapan arkadaşımız gelsin ekler seni inşallah canım edecek birgün sabredip beklicez bebeşlerimizi

merhaba kızlar pazartesi olmam gerekiyordu hala olmadım...umarım hamilelliğin habercisidir....
cumartesiye kadar olmazsam cumartesi test yapacam.. sanırım cumartesi kesin çıkar.

kadriyecim.... canımmmm.... teyzemi oluyorum yoksaaaa...:CüvCüv:
oleyyyy yiğen kapıda galiba bukez geliyoooorrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
inşlh canım:Saruboceq:

kadriyecim.... canımmmm.... teyzemi oluyorum yoksaaaa...:CüvCüv:
oleyyyy yiğen kapıda galiba bukez geliyoooorrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
inşlh canım:Saruboceq:

canımm msjın içimi hoplattı ya
ınş ama acıkcası bııs hıssetmıyorum nötr um anlıycagın
benneyaptımki
bikaç gun daha beklemeye karar verdım
sen nasılsın iyisin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…