- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.941
unıversıtede faln tahlıl yaptırdıalr sımdılık bışı bı sorun yok ama dokotr dogumdan sonra bebgı elımze alınca analrız anck sorunvarmı yokmu diyormuş endişeliler onalrdabıraz
kızlar bı sorum olck benım dun ateşım 34, .. çıktı busabh olctum 36çıktı bugun yarında regl gunum ben dun dusuk çıkınca buayda olamdı dıye dusundumama buugn de yuksek çıktı bukonuda fıkrı olan varmı
sizede sorayım kızlar benı dınelyın bı :)
24 26 sıydı gunlerın gectıgımız aylar kasımda 31cektıya benım gunum bugun mu oluyor ben ole dusundum ama sızler ne dersınız
Yok galiba,ben bugün yaptım Beta hsg ama malesef : ((
merhaba kızlar pazartesi olmam gerekiyordu hala olmadım...umarım hamilelliğin habercisidir....
cumartesiye kadar olmazsam cumartesi test yapacam.. sanırım cumartesi kesin çıkar.
inşl. canım.... hala yok ama sanki adet olacağım gibi geliyor bana...inşallah hamilesindir hayatcım
Hayır canım33
e döndu internet hesaplayıcılarında ole diyo yanı 22 24 26sıydı son ayalra göre gunelrım oyuzdne 28idedik bzıd e eşimle buay yanı 26sında beklesek yıne gecikecektı kı ole oldu bak heveslencktık yarını beklıyomk yanı ben
kaç gün geçti... canım
kadriyecim.... canımmmm.... teyzemi oluyorum yoksaaaa...:CüvCüv:
oleyyyy yiğen kapıda galiba bukez geliyoooorrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
inşlh canım:Saruboceq:
kızlar ben sabah test yaptım. tek çizgi malesef( olmadım henüz biraz daha beklicem artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?