Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

dilara28584::::::::::::::::::::::::::30 kasım ( 3.ay)
baharçelik:::::::::::::::::::::::::: 30 kasım
ebrubu::::::::::::::::::::::::::::::: 30kasım
bumuyani(kadriye24):::::::::: 28 kasım (19. ay )
Ssouthernssun::::::::::::::::::: 28 kasım ( 2 ay )
derya torun:::::::::::::::::::::::::28kasım (18 ay)
Ecrin Ceylin......................... 29 kasım ( 9. ay
funda216544..........................29Kasım

kızlar sizde belirti gibi bişi varmıı

canimm o da olacak ins. inan gecmisi okusan en umutsuz yaimda nasip etti rabbim bana. hiiic kondurmamistimm olur diyee. belki de isin sirri bu biraz rahat olmakk.. allahim nasip etsin en kisa zamandaa hep duamdasinizz

ama canımsanırsam sen buaydan bıraz umıtlıydın galıba dımı

ama canımsanırsam sen buaydan bıraz umıtlıydın galıba dımı

yok canim tam tersii.. hic umidim yoktu. yazmistim buraya daa. ovulasyon testi aldim cifti= cizgiyi gormeden bitti amca kizim vefat edince o uzuntuyle almadim bi daha.. sora solemesi yaip yine ayni doneme denk geldi biz 14. guunu falan da kacirdikk. hic yoktu umidimm. nasip oldu iste..

agustos sonu eylul bası belkıde kocişin dogum gunune yakın canım 10eylulonun dogum gunu ama bakmadıkkı nezmna yanı okadr rahatız yanıı testte negatıf çıktı amabenım umidim var sonuçta bukadr geçmiyordu 3 5aydır buay olmasada bayrammdan sonra doktoragitcez

aa pardon canım hatırladımşimdi ama işte rabbım nezmna musade veriyorssaozman oluyorr

aa
aklıma ne geldı hanı 2hafta oncesınde bı arkadaşı yazmıştım 13 14yılllık evlıler tupbebk yaptırmıslardı tutmuş tup bbeklerı canlılık göstermış çok sevındık yaaa

ohh neguzel tatalı yaptınız bugün desene:)
ee yedınızmı balıgı dun yaptımıkocişin hadı bakalımsendende guzel hberler beklıyoruzz

eh işte fena değil...bugun bizim 9. yılımız doldu...koskoca 9 yıl ...balıktan ziyade dün salatayı çok sevdim....güzel ve hayırlı haberleri hepimiz için ben de bekliyorum vallahi... yaa benim sirküm normalde 21 gün ya..acaba durumum nedir..ama yumurtam 16-17 si gibi çatlamıştı bu sefer...off çok zor yaa

ebrubu sizde varmı heycan rahtmısınz yoksaaa

rahatım canım...gecen aya kadar çok heyecan yapıyordum, ama şimdi oluruna bıraktım...ay millet tek spermle neler yapıyo, Allah bize de nasip eder inşallah...bilmeyenlere söyleyim benim stresten heyecandan prolaktinim artmıştı...bi daha tövbe anacım, bi daha o ilaçları görmek istemem...

canım senin durumu söylemedin henüz, yok eğil mi kırmızılar... :dance: hadi inşallah hamile kalırıss hayırlısıyla

9yıllıkmı evlısınz masallah cnaımm yaaa allah 2 cihanddaa ayırmasın ınş

yok yok canım o kadar bayatlamadık henuz...5.5 yıl flort donemi 3.5 yıldır da evliyiz...amin, hepimize ve tüm sevenlere inşallah...biz son iki yıldır istiyoruz..ama ikimizin de iş yoğunluğundan zamanları iyi değerlendiremedik, sonra prolaktin belası falan...

ok canım anladım zatn profılıne de baktım da yasındn dolayı ole olmadıgını anladım canım :)
benım gelen giden yok daha ama olmuycak inş bebiş gelck buay

ebrubu senın ruhun genc canım yaa bişi sorcm benım akıntım var arttı hatta bugun regl oldugumu düşündm baktım yok bişi
sendede olurmu adetın gecince akıntı?

evet canım, ama adetimden önce oldu bu..yogun sarı bir akıntı afedersin...sonra geçti ama...şimdi daha az bir akıntım var...

kadriyecim adet olmamışsın hadi inşallah bebiş geliyo heralde bu ay.yarın test yap sabah idrarınla ve biz yaz lütfen.sabah kalkarkalkmaz bakıcam yazmışmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…