Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriyecim hiç belirtin yokmu canım benimde günüm yarın ama tık yok akıntımda yok yarın arkadşımda okuma günümüz var orada bol bol dua edicem kızlar
birde dikkatimi çekti memişler biraz sertleşmiş gibi birazda uçlarında sızılama var adet olunca böyle şeyler olmazdı ayyy valla koca karılar gibi kendimi dinler oldum valla :roflol:

sweetbaby canım hemen çıkmaya biliyor idrarda geç döllenme olunca adetten 10 gün sonra çıkıyormuş bende 2 günde bir yapıyordum test ama çıkmıyor en garantisi kan testi ama allah bu çıkanada çıkıyor tabi

sweetbayb canım yk yapmıcam test eger buhafta içinde olmaza perş cuma hastanede kan testı yaptırız artık

başak abla evt amcamıj gelının erdeyse 25gun gecmıştı ozman çıktı idaradadakandada çıkmmaıştı.
bnde sadece akıntı ve midemde ekşime var ama bıde su var ilk hamileliğiimdede belirtim olmaıştı kı hıç benım okulda öğretmen arkadaşlrdn bıırnın ısraıyla tets yaptım
ilk anda çıkmamıştı.bnde bozultum tabı kagıtları toplayıp çöpe atcktım bida baktımkı çıkmış 2çizgi.galiba bıraz gec çıkck sonuç ama dediğin gibi en kesın sonuç kanda gebelıge baktırmk

neyse herkes eiyi geceler kızlar bugun zeytın toplamaya gititk çok yorgunum kocişte yarın işe gitck yatalım artık biz öptum hepinzi aeo

canım benim bizde bebeğimizle oralara gitmeyi çok istiyoruz. inşallah rabbim nasip eder. bence vakit geçirmeyin. inan gitmediğimiz her güne yazık. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. bizede tekrarını tabi. gelir gelmez heyecanla açtım senden bir haber varmı diye hadi inşallah bu ay alalım bebiş haberini. benimde cuma günü olmam gerekiyor ama bu sabah bir karın ağrım başladıki tıpkı adet sancısı sanırım olucam yaaa. benneyaptımki
ebrubu canım sen nasıl oldun? haftasonu taksim falan geçmiş grip olayı a.s ka. gün geçti senin hadi verin bize güzel haberlerde umudumuz olun. a.s.

senağlama kedicik, Allah'a dua edip duruyorum, hayirlisi olsun diye.....sabahtan beri pembeler var...benim ilk oyle olur, ogleden sonra da artar.... :sm_confused: ne yapalim, Allah'in dedigi olur a.s.

canim merhaba, sagol ilgilendigin icin...ben bugun pembelikleri gordum vallahi...ne yapalim kismet degilmis ...dua edin, hsg cektirecegim....sen nasilsin

bende iiym canım çok şükür kasıklarım agrıyo hafif inceden sivilcemde çıktı benim kırmızıları bekliyorum anlıcan aman napalım ya kızmet ne zaman sa o zaman dır takmayalımmm:1closedeyes:

kadriyecim senin adet tarihin nezamandıki.geçmedimi gün niye bekliyosun benim bugün ya da en geç yarın adet olmam gerek olmazsam en geç perşembe test yaparım dayanamam.zaten kocişim tarihleri benden iyi biliyo bi bakmışım elinde testle geliverir hadi yap diye.ilki düşük oldu ya o yüzden dış gebelik falan olur diye erken öğrenmenin faydası var diyo. bakalım inşallah adet olmam.

hakkımızda hayırlısı arkadaşlar ne diyelim. ben de bu ay erken olucam heralde sancılarım erken başladı umarım olmam ama bu ay kesin yok bebiş :-(

aynen öle oluruna bırakmak lazım bazen düşünüyorum hem Allahım hayırlısını ver diye dua ediyoruz hemde neden olmadı diyoruz. kendimizle çelişiyoruz. elbet vardır yüce yaradanın bir bildiği. Verdiğim her hayırda bir şer her şerde bir hayır gizlidir diyor yüce Allah. bende diyorumki Rabbim sen şer varsa hayra çevir hayırla hayırlısıyla hayırlı olucak şekilde bizi yavrularımıza kavuştur.

bu sitede yeniyim sizlerle duygularımı paylaşmak beni hem mutlu etcek hemde çok rahatlatcak benide aranıza alırsanız sevinirim buarada benimde SAT 16 kasım bende bekliyorum buda ilk bekleyiş ama nedense hiç ümidim yok çünkü doğum kontrol hapı kullandım oda ilk ay engelliycek gibi geliyor neyse şimdiden teşekkürederim...yerimseniben

buarada kadriyecim ateşini filan ölçtünmü bu ay

canım ilğpin için tesekkurler hada regl olmaıdm gunumde gectı 27 28iydi canım.ateşımı 27sınde olctum dusuk çıktı.ama bugun olctum dun olçtum dun 36 bugunde35.7 çıktı yanı benım regl olucagım zamn 34.... lara düşüyor canım.ama regl olckmış gıbı hisstemiyorum kendımı hamiş gibimi onuda bılmıyorum aslında umitlenmk istemiyorum desek daha dgru olur perş cuma ya kadr olmazsam hastanede kan testı yaptıralım diyoruz .özelde 25ytl yi boşuna vermk istemiyoz varsa onun heycanıyla koymaz belkı ama yoksa içimiz acır

canım aramıza hoşgeldın satı değil bi sonrakı ay hangı gunde bekledıgını yazcksın tatlım liste için yanı.bide bellı olmaz hapla ilğisiyok yanı bı arkadaş 2.bebgınden once epey bihap kullandı.ve hapı bıraktıgı ay hamile kaldı şimdi2.kızını aldı kucagına canım bızım için hayırlısı nezamansa ozamnda olacktır raht olmaya calış sabrını hemn tuketme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…