- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.161
ahh canım benımm neguzel yaaa
bende çokistiyorum gitmeyı oraara anenmel evlendıgımz yıl gittler bana nasip değilmişkikocişi bırakıp gidemedım ben ama bıda kım giderse takılcam peşine bende mehir oalrk kayınpedrımden umre istedim onlar gitcegi zamn takılcm peslerıne :=)
biizm de kocişle hayalımz bebğimzle gitmek oraya
günaydın kızlar merak etim kadriye,ebrubu,sıla kırmızıları görmediniz inşallah
canım benim bizde bebeğimizle oralara gitmeyi çok istiyoruz. inşallah rabbim nasip eder. bence vakit geçirmeyin. inan gitmediğimiz her güne yazık. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. bizede tekrarını tabi. gelir gelmez heyecanla açtım senden bir haber varmı diye hadi inşallah bu ay alalım bebiş haberini. benimde cuma günü olmam gerekiyor ama bu sabah bir karın ağrım başladıki tıpkı adet sancısı sanırım olucam yaaa. benneyaptımki
ebrubu canım sen nasıl oldun? haftasonu taksim falan geçmiş grip olayı a.s ka. gün geçti senin hadi verin bize güzel haberlerde umudumuz olun. a.s.
canim merhaba, sagol ilgilendigin icin...ben bugun pembelikleri gordum vallahi...ne yapalim kismet degilmis...dua edin, hsg cektirecegim....sen nasilsin
buarada kadriyecim ateşini filan ölçtünmü bu ay
ayın 11 inde hastalanacağım acaba bugün yumurtlamış olabilirmiyim bugün 22.günüm
bu sitede yeniyim sizlerle duygularımı paylaşmak beni hem mutlu etcek hemde çok rahatlatcak benide aranıza alırsanız sevinirim buarada benimde SAT 16 kasım bende bekliyorum buda ilk bekleyiş ama nedense hiç ümidim yok çünkü doğum kontrol hapı kullandım oda ilk ay engelliycek gibi geliyor neyse şimdiden teşekkürederim...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?