Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

3tane koydum canım :=)))) aslında diğer uyelıgımde bayaa resim vardı da bunda3tane koydum vaktım olursa ekelrım yine

yeganecim aksırmam geçti ama halsizlik devam ediyo bi de hafif ateş..ayağa kalksam kesin başlayacak aksırık ben de yatıyorum
askolsun kadriye tembellikten mi yaıyos...darıldım walla bi tas çorba yapar da getirir insan
docam geldi off salata yapabilecek mi bakalım balığı iyi yapar da ...söyleyim de ağzınız sulansın bari
sizde ne yemek var bakimm

naniknanik bak bak ne yazmış...kıs hasta çorbamı yapsana :mymeka: ...neyse evde 3-4 gün önce yaptığım tarhana çorbası vardı ..yenir mi dersin senden hayır yok baksana :dilcikar:

istedin çorba olsun kız yaparım ben sana kaydirigubbakcemile2benim evdede yok çorbam taze fasulye ve zytinyaglı pırasa var çıkıp bi hazır çorba salata tanm dır o saatten sonra ne yapım yarında balık ister benim ki ben pek haz etmem ama ayıklıyor neseki bende atıyorum fırına buglama seviyorum ben oda kızartma onunda buldum çaresini fırnda kızartıyorum ne koku ne pişey tavsiye ederim kızlarrhihoyyyt

muzurperi tebrikler canim.. allah hayirla tamamina erdirsin ins..
kadriyecim hiiic sikam caninii.. daha erken kirmizilar gelene kadar umidi yitirmek yok.. ebrubu gecmis olsun canimm.. ee kislar nasilsiniz baskaa?? yolunda mi herseyy??

Istediğin çorba olsun anacım sen söle nasıl çorba istedıgını hemn göndereyım aykın olsak buyrun bızde yıyelım derdım ama :) bizdede taza fasulye plav salata tatlı var eşim çorbayı pek sevmıyor yapıncada başka yemk yemıyoır corbayla doyuryo karnını analmadım gercı buıtarafınıda bend eyapmıyom corba aam bugun tarhana çorbası yapcem akşamada mısafir var eşimin arkadaşı aileck gelcekr çoık tatlı bı oguları var eşime deliriyor bana falan kzıyor halitekızma bagırma döverımsneı dıyo :)

off yegane iki yemeği de severim, afiyet olsun...biz de fırında yapıyoruz...ama nasıl kızartasını yapıyorsun anlamadım...ay bzimki marketi satın alıyo heralde gelemedi bi türlü ..acıktım yaaa

kıs kadrıye tası aldın bana mı geliyosun, cvp yazmamışsın..şaka şaka taa İzmir den gelinir mi

canım benım msnde yazmısın bırlıkte gecirsek hamişlğimizidiye eşime dedim çok hoşuna gitti
ama
sölemıycem eşime test yaptıgımı sadece atesım dustu heveslenme diycem onuda gecesölucem şimdi sölesem suratı asılır

Listemzin yenı başlıgını gördunzmu kzılarrr
nese ben şimdi çıkıyom kociş gelcek gercı herseyım hazırda muhabbete dalınca kalkamıyoz yınemı bunu n basındaydın diyo kzıyo bana :)

canimm su an degisen bisi yok henuz.. hala belli diil belki de ayni aya denk gelicez..:) hadi bu ay olmadi diyelim bi dahaki ayda olsa yine birlikteyiz ins.. allahim saglikla hayirla nasip etsin ins hepimizee..:1hug:

canım yollım sanada...ver adresi kargoyla...sırnaşık şey

kadriyecim çok dogru yazdın nazlı keçiler gelmiyolar :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:naniknaniknaniknaniknaniknanik

slm kızlar
herşeyin hayırlısı olsun. ya kızlar benim her ay adetimden 15 gün öncesinden göğüslerim ağrır büyürdü bu ay adetime 5-6 gün var ve hiçbir belirti yok hamilemiyim demiyorum çünkü onunda belirtisi yok ve 2-3 aydır çok düzenli olan adetim düzensizleşmeye başladı. stresten olabilirmi kızlar yaaa kafamçokkarıştı

stresten ola bilir benimde adetlerim düzenliydi ve kürtajdan sonra çok stres yaptım kendime ve 2 ay üst üste 10gün gecikmeli oldum ve süt hormonlarım birden yükseldi yani stres herşeyin başı ve stres yapmayalım kendimize o yuzden stresten uzak duralım

ve şimdik allahıma şükürler olsunki prolaktinim normal seviyede ve gebeligi kolaylaştırıcı ilaç yazdı doktorum kullanıyorum inşallah bu ay gebe kalırım ve benim sorunumda burda bitmiyor gebe kaldımmı hergün igne vurulmam gerek kanpıhtılaşması var bende

kız kadriye bende kırmızıları gördüde bu kadar umutsuzandı dedim.dur bakalım daha kırmızıları görmeden yelkenleri indirmek yok.

kızlar merhaba;
pazartesi muayene olmak için doktora gidicem adetinin 3. günümü gitmem gerekir. bide bana önericeğiniz anadolu yakasında doktor ve hastane var mı? yardımlarınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…