Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

eger saclarini boyatirsan kim bilir kiskancliktan belki yumurtan catlar

kizlar bugune kadar benim de agrim yoktu, ama ne zaman kirmizilari gordum su an kasiklarim ve bacaklarimin agrisindan duramiyorum...bosuna stres yapmayin, oluruna birakin.....

aklima geldi, adet bitimim benim tam bayrama geliyo..off simdi hsg cektiremeyecek miyim ?

kaç paraya cektırdınız hcg yi fiyatı ne acaba bayramdn sonra doktra gitmye gerk kalırsa :) hamişdeğilsem yanı buyuk ihtimal bendnde istiycek rahım filmi

bucuma bıtmezmı adetın cuma gunu cektırsen bayramdn sonarkı cumada gecmı olur dokotruna danış istersen bı

Kızlar merhaba herkese....
nasılsınız bakalım keyifler yerinde mi? benimde adetime 4 gün kaldı ama koyverdim valla aklımı yitircem yoksa taka taka kafamçokkarıştı

kızlar bu rahim filmini nekadar zaman sonra istiyorlar. ben hiç hormon testi falan yaptırmadım. bayram dönüşü dr a gidip bütün testleri yaptırmak istediğimi söylücem. belki şu süt hormonları falan yüksektir. yanlız nekadar eminim hasta olacağımdan bakarmısınız. karnım ağrıyo yaaa. kadriyecim tamam yaa takmıcam diyorum ama elimde olmuyo ya her kafadan bir ses çıkıyo

ya evet kızlar istanbulda oturup dr.undan memnun olanlar tavsiye edebilirlermi bunun için ayrı bir topic var ama bulmak çok zor içinde yardımcı olursanız sevinirim. bende dr.umu değiştiricemde

ebrubu sen istanbulda hangi doktora gidiyosun

canim ben Dr. Ebru Alper'e gidiyorum, cok iyi bir dr....Amerikan Hastanesi'nde...sakin yureginiz hoplamasin...ben yumurta takibi de oluyorum ve kac aydir hic para odemedim....sadece muayene parasi odemistim, o da ilk muayenede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…