Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar benim adetim 20 aralık ama ben 25 inde test yapacağım. geçen ay kimyasal gebelik geçirdim umutlanmamak için bir hafta falan bekleyecğim adetimin geçmesini...

gittik canim yaa hic bi sorun yok butun tahliller yapildi..sadece serophene verdi bana onu kullaniyorum o kadar ne yapicagimi sasirdim inanki yaaa

eşinin falan tatlılleri yapıldımı.sen yurt dıısndamıydın canım daha kapsamlı biyere gitseydinizkeşke

evet canim esiminde tahlilleri yapildi..yani 6 ay seropheni kullan olmadi tuplere bakalim dedilerr..
off walla canim ya cok umutsuzum mutsuzum bugun
sende gelismeler ne canim

yok canım bnde gelişme işte klomen kullandımbuay,kendım kullandım.onumuzdekı AY DOKOTRA GİŞTMEYI DUŞUNUYORUZ BUAY OLESINE GECECEK İŞTE .SOĞAN SUYLA KEÇİ BOYNUZUNA BAŞLADIK BIZDE DURUM BÖEL İŞTE SENDE KULLANSANA BÖLE SEYLER EBLLİ MI OLUR BUNLARDNDA ŞİFA BULAN ÇOK KİŞİ VAR

canim ins en kisa zamanda hamis kaliriz..demek lazim dedigin gibi canim bende bir kure basliyim bari ama sogani icebilecegimi sanmiyorum..keciboynuzu aliyim turkiyeye gittigimde..sonra bana anlatirsin nasil kullanildigini olurmu??
esimde telefon acti durumlar ne diye adet oldum dedim uzme kendi diyip duruyor..

Kız turkıyyeye nezman gıtcen bualbılrsen hemen al canım sogan kurunude bak adett de olmuşun hemen başla 15gun kullancksın keciboynuzunu eşin kullancak

cok sabirliymissin:) ben hayatta dayanamazdim. zaten aralik 20 de adetimden 2 gun once olacak.

canım sabırlı olmak hayal kırıklığına uğramaktan daha iyidir. bekleyeceğim inşallah. h-ikimiz için de hadi hayırlısı. hemen hemen aynı dönemlerde senin ki benden önce belli olacak canım. bana haber verirsen sevinirim. aklımda kalır yoksa...inşallah ikimiz de hamiş oluruz:CüvCüv:

kadriye gunaydin...klomen aldim yazisini duyunca cok uzuldum ve kizdim...pko mu olmak istiyorsun...once dr muayenesi sart....hadi tatlim, kendine bir zarar vermeden bi dr a gorun....vajinal ultrasonda rahminin icinin temiz olmasi ayrica catlamamis bir yumurtanin olmamasi gerekiyor...ayrica bu ilaca reglinin 3 ya da 5. gunu basliyorsun...hem dozajini nasil ayarladin...bazilarina gunde 1 tablet verilirken bazilarina 2 tablet falan veriliyor..gozunu seveyim, risklerini artirma...kendi kendine zarar vermis olursun...hadi canimcim...git bi dr a

gerçekten kadriye ya ebrubu ya katılıyorum bi dr a git sonra başla ilaçlara..belki işini zorlaştırıyosun bilemezsin!!

merhaba arkadaşlar eşimle artık bebek istiyoruz denedık bakalım olucak mı acaba adeti me daha var nasıl beklıcem bılmıyorum :CüvCüv: böyle oluruz inşallah hepimiz

slm canım umarım istediğin şekilde fazla uğraşmadan bebişini alırsın kucaüına... tedavi olmuyosun galiba değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…