- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.581
umutsuz canım hamileysen eğer(inş. ölesindir) ismini umutlu yaparmısın....
haklısın canım ben şuna inanıyorumki Rabbim yürekten edilen hiç bi duayı geri çevirmez ben buna çok inanıyorum ve şimdi olmazsada bigün mutlaka olacak ve ben iyikide bu zamanda olmuş dicem çünkü hep hayırlısını istiyorum
inşallah canım sende belirtiler varmı
sonucta sımdı gelmesı belkı hayırsız senın dedıgın gıbı...
rabbım buyuk cnm dünya dualar uzerınde duruyor ve bızde kendımız ve diğerlerı ıcın dualar edelım
haklısın ben gerçekten hiç bi duamda burdaki arkadaşları ve tüm isteyenleri eksik etmiyorum biliyorumki burdakilerde çok dua ediyo çünkü başkalarının bizim için ettiği dualar daha makbul
kestane benim çenemde bi sivilce çıktımı adet olurum ama 1 hafta önceden çıkardı mutlaka bu sefer bugün yani adet günümde çıktı ama adet olacam yani biliyorum...
bide göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok acıyo o yüzden bular benim adet belirtilerim malesefffff...
canım bence bişiler kesinleşmeden sıcak su torbası filan koymasan daha ii ayaklarını üşütme yeter...
canım inş. en yakın zamanda alırız burdan hayırlı haberlerini kaç gün geçmişti günün...
kestane sanırım sen hamıssın :) umıtlendırmek ıstemem ama
sudenazcım nasıslın?
bnde bı tarftan yemk yapıyoum bıtarftan da msjları okuyayyım dedim:)
bizde calışmalra başaldık kızlşar kociş tutturmuş 1saatyatcasın dıye 10dakka yattımamn be gıt dedım olcagı varssa olur dedım anam yatcaktımda bıd etuvaletım geldı nasıl yatım :)
tamam canım sen bi 2 3 gün daha bekle.bende 5 gün beklemeyi düşünüyorum(tabi gelmezse).bende bulantı pek olmuyo canım.ama sendeki bütün belirtilerin hamilelik belirtisi.yada kan testi yaptırsan daha i kesin sonucu alırsın en azındanyarın yaptır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?