Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

umutsuz canım hamileysen eğer(inş. ölesindir) ismini umutlu yaparmısın....

valla canım önceden beri bende hep bunu söylüyodum eğer varsa kesinlikle ilk işim bunu değiştirmek olacak çok çok umutlu yada çok çok mutlu gibi bişey olur heralde:teytey:

sonucta sımdı gelmesı belkı hayırsız senın dedıgın gıbı...

rabbım buyuk cnm dünya dualar uzerınde duruyor ve bızde kendımız ve diğerlerı ıcın dualar edelım

sonucta sımdı gelmesı belkı hayırsız senın dedıgın gıbı...

rabbım buyuk cnm dünya dualar uzerınde duruyor ve bızde kendımız ve diğerlerı ıcın dualar edelım

haklısın ben gerçekten hiç bi duamda burdaki arkadaşları ve tüm isteyenleri eksik etmiyorum biliyorumki burdakilerde çok dua ediyo çünkü başkalarının bizim için ettiği dualar daha makbul

haklısın ben gerçekten hiç bi duamda burdaki arkadaşları ve tüm isteyenleri eksik etmiyorum biliyorumki burdakilerde çok dua ediyo çünkü başkalarının bizim için ettiği dualar daha makbul

cnm zaten en guzelıde o bencıl olmamak gerek rabbım tum ısteyenlere versın dıyorum ben

kestane benim çenemde bi sivilce çıktımı adet olurum ama 1 hafta önceden çıkardı mutlaka bu sefer bugün yani adet günümde çıktı ama adet olacam yani biliyorum...

bide göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok acıyo o yüzden bular benim adet belirtilerim malesefffff...

kestane benim çenemde bi sivilce çıktımı adet olurum ama 1 hafta önceden çıkardı mutlaka bu sefer bugün yani adet günümde çıktı ama adet olacam yani biliyorum...

bircancım bende pek sivilce olayı olmaz ama bendede hafta sonu duduğımın üstünde çıktı ve geçti ama hiç gelcek gibi durmuyo insan adet olcağı zaman anlıyo içinden bişeyler kopuyo gibi oluyo benim canım geçen gefte çok tatlı istedi normalde sevmem tatlıyı soğolsun kocacımla baya bi çikolata tükettik ama şimdi sorarsan canım istemiyo niye anlayamadımfisfisfis

bide göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok acıyo o yüzden bular benim adet belirtilerim malesefffff...

ya benimde ağrıyo uçlarına falan dokunulmuyo ama sanki üstünde hafif bir damar belli ve şuanda sol kasığımda hafif sancı var belime sıcak su torbası koyuyorum sence zarar verirmi

canım inş. hamilesindirde onların belirtisidir bunlar mesela benimde hep tatlı isterdi ama biraz önce deli gibi gittim turşu yedim birden tadı geldi ağzıma...

canım bence bişiler kesinleşmeden sıcak su torbası filan koymasan daha ii ayaklarını üşütme yeter...

canım inş. en yakın zamanda alırız burdan hayırlı haberlerini kaç gün geçmişti günün...

canım bence bişiler kesinleşmeden sıcak su torbası filan koymasan daha ii ayaklarını üşütme yeter...

haklısın koymasam iyi olur bide bişey yiyiyorum zaman geçtikten acayiip kokular geliyo burnuma ve miğdem bulanıyo sendede varmı bulantı bide sabah kalktığımda hafif bulanıyo sendede oluyomu

canım inş. en yakın zamanda alırız burdan hayırlı haberlerini kaç gün geçmişti günün...

ya canım geçen ay 24.günü hastalandım geçen aya bakarsam bugun 4.gün ondan öncakine bakarsambugün gelmesi gerekiyodu geçen ay 1hafta erken olmuştum ve 3gün sürdü oyüzden biraz daha bekliyorum işte

kestane sanırım sen hamıssın :) umıtlendırmek ıstemem ama

inşalah canım çok ist,yorum artık bi bebeğim olsun ve dün hiç tanımadığım bi bayan bana sen hamilemisin dedi bende bilmiyorum şuan dedim ve anneside benim kız biraz saftır malum olur dedi ben daha fazla ümitlendim ve o bayanında ikizleri var şuan 1.5 yaşındalar acaba hissettimi diyorum

tamam canım sen bi 2 3 gün daha bekle.bende 5 gün beklemeyi düşünüyorum(tabi gelmezse).bende bulantı pek olmuyo canım.ama sendeki bütün belirtilerin hamilelik belirtisi.yada kan testi yaptırsan daha i kesin sonucu alırsın en azındanyarın yaptır istersen

iyidir canım..annemlerdeydik..yeni geldim...yarın hastaneye gitcem ya çok heyecanlıyım niyeyse..sanki ilk defa gidiyorum..gide gide yolları aşındırdım....benim için dua edin...bakalım ne karar vericez ...

inşallah gelmez beraber hamiş kalmışızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…