• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

semacım sen nasılsın takma kafana inanki bilmemek bazen daha iii 30una kadar sabırrrr...
zaten canım 30unda kan testinde çıkacak olan şimdiden idrar da çıkmaz ki....

dilekcim çook sevindim, ya bişey sorcam
benim 14 şubatta regl gelmesi lazımdı, ama geç yumurtladım buay, geçen pazar kan testi yaptım negatif çıktı, doktoru aradım oda sema senin geç yumurtluyor zaten acelee etme dedi, ayın 30 una çağırdı, bakalım. tetkrar kan tetsi yapcak. idrar testi alıp yapsam mıki,, off

valla cnm ben hiç yumurtlama takibi yapmadım ama ilişkiden sonra ayaklarımı hep havada tuttum bilmioyorum ondanmıdır bu ay bende idrar testi yapmıştım çıkmamıştı kan tahlilinde çıktı ztn bu ay bende çok degişiklikler oldu gögüslerim hep agrıdı sürekli tuvalette gidiyordum akıntım çok oldu ve sanki agırlaştım umarım sende güzel haberler alırsın cnm sende varmı belirti hiç:nazar::emir_bebek:

QUOTE=samyeli26;5008656]benim de sol göğsüm çook ağrıyor, akıntım çok var,ve bi hafta öncesine kadar sol kasığım çook ağrıyordu...[/QUOTE]

daha önceki aylarda bunları yaşamıyosun umarım hamilesindir çünkü gerçekten hissede biliyosun kendindeki degişiklikleri ultroson çektirdinmi bu aralar:Saruboceq:

ya kızlar ben bişi sorucam bu hamılyken adet gorme olayı var ya yerleme kanaması yada bu ne kadar surer ve cogunlugu ne kadardır??

slm canlarım nasılsınız ben pek ıyı degılım annemı hastaneye yatırdık....

oralarda ugrasıyorum gercı yanına refakatcı bırakmıyolar ama ben butun gun ordayım yınede benım regl cok var ama acayıp belım agrıyo nıye cozemedım..

ozledım sızlerı mujukkkkkkkkkkk

cnm tam olarak bellı dııl ama kanında tüberkuloz mıkrobu olabılırmıs onu arastırıyolar bakıcaz yarın bellı olur tam olarak butun tahlıller cıkıcak

tesekkur ederım

sımdı cıkmam gerek kızlar optum hepınızı gecmısı fılan okuyamadım kım hamiş kım degıl bılmıyorum hadı hoscakalım bıze dua edın cnm ozellıkle anneme ıhtıyacımız var ınanın

hepınızı sevıyorum ıyıkı varsınız a.s.

guselcim çok geçmiş olsun canım allah annene acil şifalar versin inş. en kısa zamanda

selam kimseler varmı acaba :) ben hala iş yerindeyim yaaaa, goncam evde uyuyo ben buralarda :(
amazon yumurta takibini süper anlatmışsın bende yumurta takibi yaptırıcam bu ay, inşallah en kısa zamanda bebişime kavuşurum.
buralarda olanlar varsa ii geceler kızlarrr

selam canım merhaba:) Yaptıra yaptıra prof olduk sorma ..yerimseniben

günaydıınnn (:
aralıkta çalışmalara başladık..
ben beklemiyordum açıkçası çünkü ikimizin tarafında da çok bekleyenler var...
amaa bu sabah çift çizgiyi gördüm :teytey: :teytey:
:emir_bebek: Tebrikler arkadaşımm allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah..hihoyyyt

çok teşekkür ederim canım bilgilendirmen için. bu arada sen özelemi gittin devletemi gerçi bu 2-3 günde bir muayeneyi devlettekiler pek yapmaza. ben özele gidicem de çok mu ücret alır acaba. bu takip için genel bir miktarmı yoksa mesele her muayenesi 100 ytl bizim doktorun yoksa her muayene her gidiş için ayrı ücret mi alır .ozaman bu çok pahalıya gelir değil mi ama
Ben özele gidiyorum canım. 150 ytl veriyorum. 1 kere veriyorum 150 ytl. Çatlamazsa o ay yumurtam,ikinci ay yaptırdığımda 150 ytl daha almıyor. Çatlamazsa almıyor yani 2. ay. Ama çok memnunum doktorumdan tabii ki. Devleti boşver, 50 lira fazla verirsin ama adam gibi hizmet görürsün bari. Devlette insanın yüzüne bile bakmıyolar.

sağol canım inşallah kolaylıkla halledersin zaten normalinde öyle çok ağrı falan olmuyo korkma bide çektirmeden yaklaşık 1 saat önce bitane ağrı kesici al işini kolaylaştırır rabbim yardımcın olsun inşallah canım umarım temiz çıkar güzel haberlerini bekliyorum tatlım

sositosositocanım benim sağol ama çektiremedim filmi bidaki ay dedi doktor inşallah kolaylıkla çektirebilirimsenağlama

Back
X