• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya kızlar ben bişi sorucam bu hamılyken adet gorme olayı var ya yerleme kanaması yada bu ne kadar surer ve cogunlugu ne kadardır??

Selam canım. yerleşme kanaması (implantasyon) 'ndan bahsediyosun sanırım. Döllenen yumurtanın rahim içine tutunmaya çalışırken rahim duvarındaki aşınmadan diyeyim sana 3-4 damla kan gelir. 1-2 gün civarı sürdüğünü söylüyor doktorlar. Yani öyle adet kanı gibi olmaz. Yumurtan çatladıktan yaklaşık 7-9 gün arası olur.

sımdı cıkmam gerek kızlar optum hepınızı gecmısı fılan okuyamadım kım hamiş kım degıl bılmıyorum hadı hoscakalım bıze dua edın cnm ozellıkle anneme ıhtıyacımız var ınanın

hepınızı sevıyorum ıyıkı varsınız a.s.

Geçmiş olsun canım. Allah sağlık sıhhat versin en kısa zamanda inşallah..

slm canlarım nasılsınız ben pek ıyı degılım annemı hastaneye yatırdık....

oralarda ugrasıyorum gercı yanına refakatcı bırakmıyolar ama ben butun gun ordayım yınede benım regl cok var ama acayıp belım agrıyo nıye cozemedım..

ozledım sızlerı mujukkkkkkkkkkk

guselcim çok geçmiş olsun allah şifa versin annene inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur senda kendine dikkat et

arkadaşlar bu ay clearblue digital ovülasyon testini kullanıyorum ve ben hep yanlış günlerde yumurtladığımı zannediyormuşum.benim her zamanki hesabıma göre dün bugün yumurtlamam gerekiyordu akıntımda ona göre geliyor ama o testte gülen yüz çıkmıyor.en son gittiğim doktor çok güzel yumurtladığımı her hangi bir problem olmadığını söylemişti.bu yumurtlamalar her ay farklı günlerde olurmuki??????yada ben 1 senedir yumurtlama günüm diye başka günlerimi hesaplıyordum hamile kalamıyorummm:(bu konudaa bilgisi olan varmı şuanda akıntım var yumurtlama dönemindeki gibi ama gülen yüz çıkmıyor testte :(((((

arkadaşlar bu ay clearblue digital ovülasyon testini kullanıyorum ve ben hep yanlış günlerde yumurtladığımı zannediyormuşum.benim her zamanki hesabıma göre dün bugün yumurtlamam gerekiyordu akıntımda ona göre geliyor ama o testte gülen yüz çıkmıyor.en son gittiğim doktor çok güzel yumurtladığımı her hangi bir problem olmadığını söylemişti.bu yumurtlamalar her ay farklı günlerde olurmuki??????yada ben 1 senedir yumurtlama günüm diye başka günlerimi hesaplıyordum hamile kalamıyorummm:(bu konudaa bilgisi olan varmı şuanda akıntım var yumurtlama dönemindeki gibi ama gülen yüz çıkmıyor testte :(((((

canım bildiğim kadarıyla her ay aynı zamanda yumurtlama oluşmuyomuş bu adet günlerimizle alakalıymış beklenen adetten 14.gün yumurtluyomuşuz ama bende bunu herzaman anlıyamıyorum belki daha yumurtlamıyosundur ben yumurtlama testini hiç kullanmadım fiyatı nekadar acaba bide onu deneyelim delikafadulden

slm canlarım nasılsınız ben pek ıyı degılım annemı hastaneye yatırdık....

Oralarda ugrasıyorum gercı yanına refakatcı bırakmıyolar ama ben butun gun ordayım yınede benım regl cok var ama acayıp belım agrıyo nıye cozemedım..

Ozledım sızlerı mujukkkkkkkkkkk

çokgecmişolsun canım acil şifalr dılıyoruz annene

) YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (22.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
Amazon:::::::::::::::::::::::::::::::::: 27ocak (12.ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak
dilmuh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30ocak

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

)

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
amazonn ekeldım canım seni. yenı hamişimizide tebrık ediyorum

canim bence ovulasyon testleri yanlis da gösterebiliyo.. iki ay bende kullandim cünkü, hep 17-18 günümde cift cizgiyi gördüm.. ama bu ay doktor takibindeyim, yani yumos takibi, ve dün dr daydim 13. günümdü, yumos kocaman olmus, catlamak üzere dedi, hatta catlatma ignesi de vurdu. yani benimde kafam karisti simdi. demekki her ay ayni günde yumurtlamiyoz, gerci ben hep 31-32 günde kirlenirim, kurulu saat gibidir sagolsunhihoyyyt..umarim yardimci olabilmisimdir..

nasılsınız kızlar ben bebek hırkası örüyorum daha bebek yok ama olsun örnek hoşuma gitti bi başlayım dedim şu anda onunla ugraşıyom

arkadaslar kusuruma bakmayin bayadir ugrayamiyordum...
ben kendimi biraz uzaklastirdim bu islerden, hiic takmiyorum, eskisi gibi geziyorum tozuyorum, zaten acayip yogun calisiyorum, düsünmeye vaktim bile olmuyo.
bu ay 6 ay olcak, ve ben dayanamayip dr umu aradim randevu istedim yumurta takibi icin, bi baksin istedim hersey yolundami diye..
dr umda herseyin güzel oldugunu strese bagli olabilcegini söyledi, ve yumos takibi yapti, dün de gittim 20 x 16 mm di, catlamak üzere cok güzel büyüdü dedi, hatta istersen bi de catlatma ignesi yapim dedi,tabi ben hemen atladim yapin yapin dedim, igneyide yedik yaniii kizlar..
artik hayirlisi olsun, calismalara devam.. nazli bebegin ne zaman istiyorsa allahim ne zaman hayirli bulursa ozaman versin diyorum.. allaha sükür keyfimiz yerinde diyoruz hep, bekleriz.. biz birbirimizi sevdikten sonra bebegimiz bugün yada yarin elbet bir gün olur diyoruz, ama doga ya biraz yardimci olmakta fayda var yaniii :-)))
birde klomen verdi, eger kirlenirsen 5. günü basla ve 11.gününde yine gel takip edelim dedi..
simdilik benden bukadar arkadaslar, aramiza yeni arkadaslar katilmis, hosgelmisler ugur getirsinler insallah..
hamis arkadaslarimada allahim saglikla kucaginiza versin diyorum..
kadrisim yeni tarihim 9 subat, 6. ayimiz.. yada 7, ay kafam karisti vallah, agustosda basladik iste, 6 cikiyo bende :-)))
öpüyorum hepiniziiiii

hımm dusunmemız lazım :) tabı canım benım ugur getır bıze emi.) yenı tarıhını ver eklım sneıde ama suan çıkmam lazım sabh ekerım artık kib

lütfeeeeen ŞenizŞenizŞeniz 9 subat hayatim

nasılsınız kızlar ben bebek hırkası örüyorum daha bebek yok ama olsun örnek hoşuma gitti bi başlayım dedim şu anda onunla ugraşıyom

ha gayret canim, sen ör bosver hem vakit gecer... bende örmeyi cok severim ama CABUK SIKILIYORUM YAA.. bir sürü yarim kalan seylerim var. bebek oyuncaklari bebek sali (kizima diye baslamistim ama yarim kaldi) kiz danteller bile var... sanki kullanan var da... hahaaha..ama öyle arada alirim bende elime, dizi izlerken olmuyoda, ama müzik dinlerken iyi gidiyo örgü..
hem bende istiyom bebek hirkasi, örseneeeeeeeŞeniz

örerim canım bak benim ördügüm çok kolay bende ilk defa örüyorumbenimde bi dantelim var yarım o dantel örerken sıkılıyom ama örgüyü severim

kız tatile gıtmedınmısen daha

canım yarın akşam 5.30 da uçak hazırlık yaptım bugün...
yarın karneleri verip gidicez artık önceden gidebiliyor olsaydık keşke..
ama ben sizi yalnız bırakmam yarın antalyadan bağlanırım size:sositosositosositosositoŞeniz

kadriyecim hani dayımın çocukları var 21 yıl sonra tüp bebek oldular demiştim belki hatırlarsın fotolarını koydum profilime bak bi ne tatlılar....

Back
X