- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #17.801
aminnnn canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm kaanı kurcalamak ıstemem ama üstüne görmüş olabılırmısın
amazonn tebrik ederim canım allh bizede nasip etsin inş.en kısa zamanda darısı başımıza
kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu gün adetin 13.günü ve sol kasığımda ara ara sancı oluyo acaba diyorum yumurtlama günümmü ve eşimle ayıptır söylemesi beraber olduk ve bu sırada şiddetli sancı oldu bir kaç gündürde çok halziszim başım falan dönüyo arada midem bulanıyo biliyorum zaten bu kadar erken belirti olmazda zaten ümitlenmiyorum ve bu ayda gayet rahatım sadece yumurtlama günleride beraber olmaya ve stress yapmamaya çalışıyorum acaba niye bu sancılar oldu böyle bişey yaşadınızmı hiç
yumurtan çatlamak üzeredir ya da çatlamıştır canım.. hadi bakalım allah hayırlısını versin:ecrin_bebek:
yumurtan çatlamak üzeredir ya da çatlamıştır canım.. hadi bakalım allah hayırlısını versin:ecrin_bebek:
amazoncugum tekrar tebrık edrım cnm:CüvCüv:ya gecmıs yazıları okuyodum senın bı yazın dıkkatımı cektı sendede bundan 6 ay önce prolaktın hafıf yükselmıs ve tekrar ılacla düşürmüssün bende bundan 3 ay önce prolaktın sınır 29 sa bende 32 cıkmıstı ılac kullandım düştü 3 aydır testlerım normal bazı yazıları okuyorum dıyolarkı işte ılacı kullanmayı bırakınca prolaktın tekrar yükseır acaba sen süreklı kullandınmı bende korkuyorum tekrar yükselırmı acaba dıye bana tavsıyede bulunurmusun cnm sen dvm ettınmı ılaca yoksa bıraktın normale döndümü
merhaba kardelencim evet benim de 24 falan cıkmıştı prolaktinim, doktorum dostinex diye bi ilaç vermişti, 1 hapın yarısını bi gun , diğer yarısını da 1 hafta sonra içip bırakmıştım, zaten düştüğünü hissettim çünkü göğüslerim küçülmüştü.Bidaha da kullanmadım , hatta testleri tekrarlamak istedim doktorum gerek bile duymadı. endişe etme canım zaten tahlillerin temiz çıkmış, öyle zort diye yükselmez hormonlara.s
teşekkür ederim canım allahım seni de bekletmez hayırlısıyla sonucunu güzel şekilde verir sana tatlım, aradım hemen öğrenir öğrenmez, şaşırdı bayağı hmm tamam dedi kapadı, sonra arkadan tekrar aradı neeeeeeee sen ne dedin aşkım falan dedi komik oldu biraz..kaydirigubbakcemile