• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kardelncim kist için soğan suyu kürünü dene kesinlikle faydasını göreceksin.Boş yere ilaç kullanıpta hormonlarınla oynama.Doğal yöntemler varken.

ıyıyım cnm sen nasılsın?bugün regl oldum 2gün gecıkmeyle sonunda.umarım bu reglla bırlıkte kıstte gıder cnm.carsamba günü gıdıcem bellı olur inşallah kurtulmusumdur ilk ay hüsranla sonuclandı umarım subat ayı hepımıze ugurlu gelır cnm:Saruboceq:sen neyaptın esının test sonucu bellı oldumu?

evet canım;
c.tesi sonucu aldık şöyleki aslında tam bir fikrim yok normalde sperm sayısı 20 milyon olması gerekiyormuş eşimde 14 milyon çıktı, abimin çalıştığı hastenede yaptırdı eşim testlerini,abim dr arkadaşlarına götürmüş sonuçları stresten sprm sayısı ilk seferde düşük çıkabilir 2 hafta sonra tekrarlasın olmadı bi ultrasonla varikosel felan varmı bi bakalım demiş, ama bi arkadaşıda bu sonuçlarda bişey yok bol bol kebap yesin demiş :utangac: ben anlamadım valla, abimde hemen endişelenmeyin bunlarda birşey yok dedi üfff bilmiyorum yani, canım yine de sıkıldı açıkcası, cumartesi eşime keçiboynuzu kürüne başladım bende, valla hiç şikayet etmeden sabah akşam içiyo şimdilik :) ne olacak bakalım perşembe ben druma gideceğim ama hala regl bitmedi çok uzun sürdü ya normalmi acaba 9 gün oldu ya ::1no2:

********************ARALIK AYININ GUZEL HAMİŞLERİ*******

1.__ gelgit::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
2.__ başak35::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ ( 19 AY)
3__ cereno::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
4__ angeleyes_3::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ ( 5. ay)
5__seerni:::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
6__ perlın::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
7__ NILUFERSHH:::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
8__ burko:::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
9__ aabeyazmelek.................HAMİŞİMİZ ( 18. ay )

****************************kasım ayının guzel hamişşşleriii************

esmarin:::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
sefamolsun:::::::::::::::::HamiŞİMİZ
hüzün_yili:::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
ilsu............................. HAMİŞİMİZ
sıla-84:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ( 5 . AY )
filizim:::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
jasmincin......................HAMİŞİMİZ
**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
7** Amazon::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (12.ay)
***************EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİ********************

*Ayvalık__________________hamiişiimiizzzzzz
*beyaz16::::::::::::::::::::::::::::: :hamiişimizzzzzzzz
*hatice1007::::::::::::::::::::::::::: hamiişimizzzzzzzzz
*semra84::::::::::::::::::::::::::::::: hamiimizzzzzzzz
*ŞİRİNE :::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimizzzzzzzz
*Ozgun2008::::::::::::::::::::::::::::hamişimizzzz zzz
*tugbamurat::::::::::::::::::::::::::::hamişimizzz zzzz
*sirga::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişi mizzzzzzz
*serheng.................................hamişimiz zzzzzzz
************************EKIM AYININ GUZEL HAMİŞLERİİİİİ*********

Kader_emel::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
SU8468::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (16. AY )
papatya0606::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
sonuyok::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMZ
şeremim:::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 6. ay )
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
brisling::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
suzanşan:::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
lotuss75...............................::::::HAMİŞİMİZ
elkocum:::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
sessizhikaye:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ( 7. AY )
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZZ
ozzge................................::::::::.HAMİŞİMİZ
morboncuk:::::::::::::::::::::::: :::HAMİŞİMİZ( 6 . AY )
ebruli80...............................:::::::HAMİŞİMİZ
cicikızz::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
nevergiveup18....................::::::HAMİŞİMİZ ( 3 . ay )
smerves::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
naren05:::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
scaarlet:::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 3 . ay )
orkiden:::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
nur_84:::::.............................:::::HAMİŞİMİZ
ASİ MELEK :::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
zuzumurtı::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
]***********AĞUSTOSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ***********

*meral 83________________hamiiişiiimiizzzzz
*şen_ay_________________hamiişiimiizzzzzz
*delikızıntürküsü__________hamiişiimiizzzzzz
*bebeklik________________hamiişiimizzzzzzz
*şirvan__________________hamiişiimiizzzzzz
*pnrhlt__________________hamiişiimiizzzzzz
*nurcankaya______________hamiişiimiizzzzzz
*aysunsudenaz____________hamiişiimiizzzzzz
*ankakuşu________________hamiişiimiizzzzzz
*_melin___________________hamiişiimiizzzzzz
*hsay26__________________hamiişiimiizzzzzz
eskı hamişlerimizide analım istedım

evet canım;
c.tesi sonucu aldık şöyleki aslında tam bir fikrim yok normalde sperm sayısı 20 milyon olması gerekiyormuş eşimde 14 milyon çıktı, abimin çalıştığı hastenede yaptırdı eşim testlerini,abim dr arkadaşlarına götürmüş sonuçları stresten sprm sayısı ilk seferde düşük çıkabilir 2 hafta sonra tekrarlasın olmadı bi ultrasonla varikosel felan varmı bi bakalım demiş, ama bi arkadaşıda bu sonuçlarda bişey yok bol bol kebap yesin demiş :utangac: ben anlamadım valla, abimde hemen endişelenmeyin bunlarda birşey yok dedi üfff bilmiyorum yani, canım yine de sıkıldı açıkcası, cumartesi eşime keçiboynuzu kürüne başladım bende, valla hiç şikayet etmeden sabah akşam içiyo şimdilik :) ne olacak bakalım perşembe ben druma gideceğim ama hala regl bitmedi çok uzun sürdü ya normalmi acaba 9 gün oldu ya ::1no2:

bencede endıselenme stresten öyle cıkmıstır hem sende canını sıkma senınde saglıgın önemlı kıstten yenı kurtuldun zaten bılıyosun stres cok etkılıyo herseyı.bence normal uzun sürmesı senın dedıgıne göre 20gün falan gecıkmıstı adetın sonra duphastonla adet gördün eee kaçgünün adetı normaldır canını sıkma bakalım hakkımıza hayırlısı cnm bıdaha karsılasmayız ıns böyle sorunlarlada bır anönce hamile kalırız:Saruboceq:

ayy canımyaa
sğl linkı gördum ama bakamya fırsatım olmadı sğl.ben kan pıhtılaşamsından suphelenmıyorum ama dokotrumz istedi rutın tahlıller varya onalr arasında istedi.bzimde bıtek o tahlılız kaldı yanı kan pıhtıalşması tahlılı dıye okudm internette oyzuden cektıren arkadaşlra testin adını sordum canım

kızlar nasılsınız yeni hamişlerimiz varsa tebrik ediyorum ben bu aralar çoştum bebek yelekleri örmeye başladım birincisi bitti ikincisini örüyorumçok güzeller birde bebişlerimiz gelse :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inşallah fazla bekletmez bebişlerimiz bizleri ya ben varya şimdiden çok özlüyorum bebişimi dogdugu zaman sımsıkı sarılcam özlemimi gidercem ama bu öyle bi özlemki bir ömür boyu gecmez özlem

kızlar nasılsınız yeni hamişlerimiz varsa tebrik ediyorum ben bu aralar çoştum bebek yelekleri örmeye başladım birincisi bitti ikincisini örüyorumçok güzeller birde bebişlerimiz gelse :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende senın gıbıyım cnm örüyorum sonrada baskalarının bebeklerıne hedıye edıyorum. dun aksamda bebek atkısı örmeye basladım... hayırlısı ınsallah bızde bı gun kendı bebeklerımız ıcın orerız:Saruboceq:

evet canım;

morfoloji nasıl çıktı canım? önemli olan morfoloji..Keçiboynuzunu hiç aksatma biz çok faydasını gördük.

morfoloji nasıl çıktı canım? önemli olan morfoloji..Keçiboynuzunu hiç aksatma biz çok faydasını gördük.

canım sonuçlardan anlarmısın?
Ph 8
fruktoz 320
sperm saysı 14 mly
normal yapılı 4
baş anomalisi 72
boyun anomalisi 10
kuyruk anomalisi 14
hareketlilik
+4 ileri hızlı hareketli 29%
+3 yavaş hareketli 14 %
+2 yerinde hareketli 7%

1 saat hareketlilik 50 %
2.saat hareketlilik 47 %

sonuçlarımız böyle yardımcı olursan sevinirim ben pek birşey anlamadım :)kafamçokkarıştı

kızlar merhaba nasılsınız umarım iyisinizdir ben bu ara pek iyi değilim sol kasığımda ara ara sancı oluyo ve midem bulanıyo akşam sabah farketmiyo adetim ocak 23 te bitti bu kadar erken belirti olmaz demi niye böyle oldu acaba hiç halim yok çok halsizim

canım sonuçlardan anlarmısın?
Ph 8
fruktoz 320
sperm saysı 14 mly
normal yapılı 4
baş anomalisi 72
boyun anomalisi 10
kuyruk anomalisi 14
hareketlilik
+4 ileri hızlı hareketli 29%
+3 yavaş hareketli 14 %
+2 yerinde hareketli 7%

1 saat hareketlilik 50 %
2.saat hareketlilik 47 %

sonuçlarımız böyle yardımcı olursan sevinirim ben pek birşey anlamadım :)kafamçokkarıştı

canım senı tam takıp edemedım ama sayı dusuk.doktorunuz nededi?varıkoselmı vareşinde allah sıfalar versın.kecşboynuzunu kullan canım.bıde evıcap dııye bı vıtamın varonu kullansın eşin bıde trentaL DIYE BIİLAÇVAREŞİN İÇİN.DOKTORUNUZ İLAÇVERDIMI

Back
X