• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yok canım ama akrnım agrıya sankım adet agrısı gıbı.oyuzden umıtlenmk istemiyorum gercı sabholçmme gerekıyordu atesımıde azönce ateşimiolçtum 34,ya duşmuş

canım..aslında bugüün 14. gün ...kaç gündür hasta olduğumdan işin ucundan tutamadık ki
bu ay muhtemelen bişii çıkmaz..ama herşeyin başı sağlık wallahi
naapalım bu da Allah tan

gecıkme sebebını anlayamadığım adetım nıhayet geldıı..yenı tarıh 3 mart....benıde eklersınız arkadaşlarrrrr..

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (03.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kardeşsiz bırakmakızını
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7şubat ( 8. ay )
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

*****************MART AYI ********

kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::1MART
fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat

bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
arkadaşlr varmı sizde bişiler belirti falan

Ben 26 ocakta oldum adetimi geçen hafta cuma bitti
ctesi yapmaya başladık bu haftada devam etcez inş. Hamile kalırım kızlar dua edin

ay sen de bana yazmışsın aynı anda :))
ben cuma dan beri hastayım canım...2 serum yedim..işe gidemedim...ateşim düşmedi...oof off
herşeyin başı sağlık wallahi
listeyi gördüm başı çekiyorsun..ay inş bu ay gelir yaa...kendimmiş gibi sevinecem wallahi

ebrucum geçmiş olsun,dikkat et kendine,öncelikli olan senin sağlığın,sen iyi olduktan sonra bebişin gelicektir mutlaka sana zaten:I)

Bu ateş ölçme yöntemi nsl oluyo sabahmı yoksa akşammı ölçülüyo
bide bgn benm ateşim baya bi var gibi

ben yapmadım ama gebelik bölümünde ateş ölçme yöntemi adında bi topik var,oradan okuduğum kadarıyla anlatıyım sana,adetin birinci gününden itibaren sabah erkenden yataktan kalmadan hergün aynı saatte ölçüyorlar,örneğin her sabah sekizde ağızdan ölçüyolar,bu şekilde yumurtlama günlerini takip ediyolar ve ateşlerinde düşme olup olmadığına bakarak gebelik tahmini yapıyorlar,o topiği okursan daha ayrıntılı öğrenebilirsin

kadriye naber nasılsın,adetin gelmedi dimi,inşallah hamilesindir,al bi test yap güzelim yaa,böyle beklemek daha zor valla,insan bekledikçe umutları da artıyoo,yap ve bize güzel haberler ver,bekliyoruz canım

Back
X