• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlarr nasılsınız bugün? bebiş haberleri varmı kimselerde???

canım kistim gıtmıshihoyyyt:dance::dance::dance::teytey:kurtuldum allahım bıdaha kımseye bu kıst belasını göstermesın:Saruboceq:umarım bu ay hamiş kalırız:CüvCüv:test sonucumuda 3te alıcaz umarım ondandır bişiy cıkmaz:Saruboceq:

ben sana demistimmmm...sayfayi actim mujdeyi gordum cok sevindim wallahiii
daha buyuk mujde de isterim tez zamanda :))) anladin sen onu

ben sana demistimmmm...sayfayi actim mujdeyi gordum cok sevindim wallahiii
daha buyuk mujde de isterim tez zamanda :))) anladin sen onu

ay canımsın cok sağol bende ısterım daha büyük müjdeyı senden hepınızden inşallah:Saruboceq:daha bebıslerımızın resımlerını gösterıcez bırbırımızekaydirigubbakcemile5

selam kızlar bugun benım 28, gunum ama regl belırtısı yok sadece cok azıcık belım agrıyo ya napıcam bılmıyorum test alsam erkenmı olur offf oysakı onceden regl sancısından kıvranırdım

canım kistim gıtmıshihoyyyt:dance::dance::dance::teytey:kurtuldum allahım bıdaha kımseye bu kıst belasını göstermesın:Saruboceq:umarım bu ay hamiş kalırız:CüvCüv:test sonucumuda 3te alıcaz umarım ondandır bişiy cıkmaz:Saruboceq:

çok sevindim canımmm delikafadulden, aminnnnn canımm inşallah kist felan olmadan hamiş olalım yaa, kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

selam kızlar bugun benım 28, gunum ama regl belırtısı yok sadece cok azıcık belım agrıyo ya napıcam bılmıyorum test alsam erkenmı olur offf oysakı onceden regl sancısından kıvranırdım
canım inşallah hamilesindir, bir iki gün bekle istersen canım..

slm kızlar kadriye beni listeden sil hastalandım martın 4 üne eklersin beni hastalandım ama ümüdimi kaybetmedim dimdik ayaktayım ve pazartesi doktora gidecem aşılama işini konuşacagız doktorumda tamam derse hemen başlıcaz tedaviye ben şimdilik cıkıyorum pazara gidecem ve bebek yelegimde bitmek üzere tıgla yapılınca cabuk bitiyo bittimi gösteririm size hepinizi öptüm a.s.a.s.a.s.a.s.:jeyyar::jeyyar::1hug::1hug:

slm kızlar kadriye beni listeden sil hastalandım martın 4 üne eklersin beni hastalandım ama ümüdimi kaybetmedim dimdik ayaktayım ve pazartesi doktora gidecem aşılama işini konuşacagız doktorumda tamam derse hemen başlıcaz tedaviye ben şimdilik cıkıyorum pazara gidecem ve bebek yelegimde bitmek üzere tıgla yapılınca cabuk bitiyo bittimi gösteririm size hepinizi öptüm a.s.a.s.a.s.a.s.:jeyyar::jeyyar::1hug::1hug:

tabıkı dimdik ayakta olucaksın cnm benım herseyın hayırlısı umarım bu ay ugur getırır sana:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

:lepi:
çok sevindim canımmm delikafadulden, aminnnnn canımm inşallah kist felan olmadan hamiş olalım yaa, kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

inşallah cnm:Saruboceq:test sonuclarımıda aldım hersey normal :sm_cool:doktor folik asit kullan dedı ona baslıcam yepyenı bı ay basladı kızlar benım için ve sızın için yasasın:lepi:

baayanlar adet tarihim 12 şubat ama kasıklarım feci agrıyor daha dogrusu batıyor 2-3 gündür üşüttüm mü dersiniz :bbo:

kızlar test yaptım ılk yaptım hıc bısey cıkmadı tam 15 dk sonra gıttım baktım cok ama cok sılık bı cızgı vardı yok denılecek kadar silik

pict0124qn7.jpg

hemen hemen bundakı ıkıncı test gıbı

canım sıkma hiççç canını, hayırlısı olsun,inşallah ilk seferdebebişine kavuşursun, hepimize nasip etsin Allah'ım.:Saruboceq:

:lepi:

inşallah cnm:Saruboceq:test sonuclarımıda aldım hersey normal :sm_cool:doktor folik asit kullan dedı ona baslıcam yepyenı bı ay basladı kızlar benım için ve sızın için yasasın:lepi:
kullan canım, ii olur ben 4 aydır kullanıyorum, gıdalardan alamadığını ilaçla alıyorsun, bebek gelişimi içinde çok faydalı.test sonuçlarınada çok sevindim. İnşallah bu ay bebişin olur..:Saruboceq::CüvCüv:

Back
X