• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ceylancim ben tarihini bilmedigini bilmiyordum...cok cok ozur dilerim :(((( kafa mi kaldi ki bende ...wallahi ne desen haklisin

selam kızlarr kafam karman çorman!! bahsetmiştim size regl tarihim 27 ocaktı dayanamayıp 29 ocakta kanda beta hcg yaptırmıştım ve değer 4,93 çıkmıştı. negatif dedim. 1 gün sonrada doktora gittim kontrol olayım 1 senedir hiç görünmedim dedim. Kontrolde reglm 2 gün geçti kan testi yaptırdım sonuç negatif 3 aydır korunmuyoruz genel bir kontrol olmak istiyorum dedim. Alttan ultrasonla muyene oldum, ufak ıfak kistler görüyorum adetinin 3. günü gel hormon tahlili yapıp kistlerin yapısına bakalım dedi. 12 gün geçti ve ben hala adet olmayınca doktora telefon açtım, 1 hafta daha bekle olmazsan gel kan testi yapalım tekrar sonra söktürücü yazalım dedi. bende zaten kan testi yaptık, yanılma payı olabilir mi dedim. Yaa falan dedi genede yaparız dedi. Öyle diyince kuşkulandım bugün idrar testi yaptım sonuç ÇİFT ÇİZGİ şaşırdım ve hemen mahalledeki polikliniğe gittim kan tahlili için. Sonuç 2638 Çıktı... Kızlar ben HAMİLE miyim ??? yaniiiii sizce ne yapayım yarın o doktora gideyim mi yoksa başka bi doktora mı gideyim????????

selam kızlarr kafam karman çorman!! bahsetmiştim size regl tarihim 27 ocaktı dayanamayıp 29 ocakta kanda beta hcg yaptırmıştım ve değer 4,93 çıkmıştı. negatif dedim. 1 gün sonrada doktora gittim kontrol olayım 1 senedir hiç görünmedim dedim. Kontrolde reglm 2 gün geçti kan testi yaptırdım sonuç negatif 3 aydır korunmuyoruz genel bir kontrol olmak istiyorum dedim. Alttan ultrasonla muyene oldum, ufak ıfak kistler görüyorum adetinin 3. günü gel hormon tahlili yapıp kistlerin yapısına bakalım dedi. 12 gün geçti ve ben hala adet olmayınca doktora telefon açtım, 1 hafta daha bekle olmazsan gel kan testi yapalım tekrar sonra söktürücü yazalım dedi. bende zaten kan testi yaptık, yanılma payı olabilir mi dedim. Yaa falan dedi genede yaparız dedi. Öyle diyince kuşkulandım bugün idrar testi yaptım sonuç ÇİFT ÇİZGİ şaşırdım ve hemen mahalledeki polikliniğe gittim kan tahlili için. Sonuç 2638 Çıktı... Kızlar ben HAMİLE miyim ??? yaniiiii sizce ne yapayım yarın o doktora gideyim mi yoksa başka bi doktora mı gideyim????????

dalyannn tebrik ederim canım sen neyi düşünüyon daha bu anların tadını çıkar yafuuuu.......hihoyyyt

canım tebrık edrım kan testın yüksek cıkmıs daha ne düşünüyon yrn gıt doktora hemen hamılesın sen bence tebrıkler:teytey:

canım ilkini adetimi 2 gün geçmişken yaptırmıştım, 2.sini 13 gün geçdiğinde yaptırdım

canım geç döllenme olmuş büyük ihtimalle çünkü ilk değerde süper biliyosun 5.00 hamile demek zaten yani sen onu 3 gün sonra çektirmiş olsaydın ogünden beri bunun keyfini çıkarıyo olacaktınnn....:lepi:kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.a.s.

yaa ilk değer 4,93 dü , testttede 5 in altı negatif yazıodu bende öle yazınca doktora falan da sornadan negatşif dedimmm,, yani ben yanlış yönlendirdim doktoruuuu:(( neseeee sevinebilirim artıkkk :))))))))

slm kızlar nasılsınız ben dün doktora gittim konuştuk doktorla sonrada muane etti ve rahim agzında iltihap varmış onun içinde ikitane ilaç verdi biri fitil diyeride 3 tane hap fitiller bitene kadar ilişki yok sonrada rahim agzında iltihap oldugu için hamile kalmamı engelliyomuş zaten iki hafta önce çok kaşıntım olmuştu meger ondanmış neyse işte ilaç verdi onlar bitince martta tedaviye başlıyorum yumurta çatlatma tedavisi önce beş günlük hap veriyo haplar bittimi kontrole cagrıyo yumurta oluştumuda igne veriyo sonra dörtgün ilişki veriyo yani mart ayında başlıyorum tedavime ben ikinci gebeligimide bu tedaviyle kaldım hayırlısı neyse o olsun

hadı abaklım ınş ilk tedavınde hamıle kalırsın ve nısna hamısı olursun canım duamdasın

kıızzz daha ne duusnuyon işte hamılesın ancım tebrık edrız doktoruna gıt yıne sen yaptırdıgın kan tahlılınıde göster istersen yarın yada ayrından sonra tekrrala kan tahlılını

canım çok teşekkür ederimde ocak 29 da yaptırdığım testte değer 4,57 , şubat 10 da 2638. ilk testte çıkması gerekmiyo muydu?

ilk testegebelık başlangıç asamasındaymış demkkı çıkmmaış hem çıkmamış dmekte yanlışolur çünku5ın ustu pozıtıf demk canım sneınkıde 5e çokyakın çıkmış

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
7** Amazon::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (12.ay)
8** dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz (3. ay )
YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (10.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::::: 15şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat

umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )

kızlar buaradada bugün dogum günüm 22 me girdim hihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::dance:

Son düzenleme:
yaa ilk değer 4,93 dü , testttede 5 in altı negatif yazıodu bende öle yazınca doktora falan da sornadan negatşif dedimmm,, yani ben yanlış yönlendirdim doktoruuuu:(( neseeee sevinebilirim artıkkk :))))))))

canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin. çok sevindim, Tadını çıkar bu anların :)delikafadulden:dance:

Back
X