- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #18.281
nihal haklisin umit dunyasi, ama prolaktin buna pek izin vermeyecek gibi ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar.bu ay tüp bebek tedavimiz başlayacaktı.ilaççlarımızı bile aldık koyduk.adetim 2 gün gecikti.adet olmadan 3-4 gün önce lekelenmem olurdu.bu ay o da yok.test yapsam idrardan çıkar mı ne dersiniz?
kızlar buaradada bugün dogum günüm 22 me girdim hihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::dance:
Merhaba arkadaşlar.bu ay tüp bebek tedavimiz başlayacaktı.ilaççlarımızı bile aldık koyduk.adetim 2 gün gecikti.adet olmadan 3-4 gün önce lekelenmem olurdu.bu ay o da yok.test yapsam idrardan çıkar mı ne dersiniz?
TEST YAPTIM.SONUÇ NEGATİF:))))
![]()
canlarım bişe sorucam 19 ocaktı günüm 14 şubatta kanda baktırsam gebelik varsa çıkarmı?
selam millet ben geldim amma ve lakin kalmıycam kardeşim geldi memleketten annem bambamda gelecek fazla gelemem herhalde ama yinede gelmeye çalışırım
doğum günün kutlu olsunnnnnkaydirigubbakcemile3
kadriye ders calismayi birakip kendini yemek tariflerine mi vurdun bacim şakkıdı bana da yollaa sekerim
bu arada benim prolaktin firladi gene biliyor musun 56.59 ...adetimin 21. gunu yaptirmistim yaptirirken hcg me de baktirdim o da <2 ...yani beni direk mart'a hatta nisan'a alabilirsin
canımnasılsı yanlız bıraktın bızı pek takılmıyosun artık nasıl gıdıyor yenı egıtım ve öğretım yılınz hayırlı olsun buarada :)hihoyyyt
saol canım ya tatildeydim biliosun geri geldim tanıdık kimse yok seni gördüğüme çok sewindim başıma neler geldi neler...
aslında ii şeyler...şimdi yemek zamanı yarım saat sonra gelir anlatırım burda olursan öpüyorum kadriyecim.