• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam millet ben geldim amma ve lakin kalmıycam kardeşim geldi memleketten annem bambamda gelecek fazla gelemem herhalde ama yinede gelmeye çalışırım

Merhaba arkadaşlar.bu ay tüp bebek tedavimiz başlayacaktı.ilaççlarımızı bile aldık koyduk.adetim 2 gün gecikti.adet olmadan 3-4 gün önce lekelenmem olurdu.bu ay o da yok.test yapsam idrardan çıkar mı ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar.bu ay tüp bebek tedavimiz başlayacaktı.ilaççlarımızı bile aldık koyduk.adetim 2 gün gecikti.adet olmadan 3-4 gün önce lekelenmem olurdu.bu ay o da yok.test yapsam idrardan çıkar mı ne dersiniz?

bence hıc durma ıcını rahatlatlatmıs olursun hıc yoktan
:emir_bebek:

nihal haklisin umit dunyasi, ama prolaktin buna pek izin vermeyecek gibi ...

canım niye böyle ümıtsızsın adetının 21.günü baktırmıssın kesın ve saglıklı sonuc almak ıcın bıde adetının 3.günü baktır bana doktorlar hep öyle yaptırdı benımde yüksektı 3 ay önce 3 aydır kontrol edıyorum yükselmedı sende bı adetının 3.günü baktır tek derdın prolaktın olsun ılaclar hemen düşürüyo canını sıkma hayırlısı olsun allah daha büyük sorun vermesın

2gun mu geçti.bugun yarın yapma cuma ayda cumartesi yap testrı varsa çıkar canım hadı bakalım 14şubatta guzelbı hedıye olur kocişine

2 yılonce 12 şubatta hamile oldugumu ogrenmiştım çok guzel bi 14 şubat hedıyesı olmuştu banada eşimede uff o geldı aklımabıan arkadaşlr ve duygusallık çoktu bırden

kadriye ders calismayi birakip kendini yemek tariflerine mi vurdun bacim şakkıdı bana da yollaa sekerim
bu arada benim prolaktin firladi gene biliyor musun 56.59 ...adetimin 21. gunu yaptirmistim yaptirirken hcg me de baktirdim o da <2 ...yani beni direk mart'a hatta nisan'a alabilirsin

evt yaa bıraktım calışmayı okukluda bırakmyı duusnuyorum yaa bi bakıma içim raht değil ama içimdende calışmk gelmıyor okula vercegım masrafı dokotra verırım dıyorum cevremdekı insanalrda kızıyoalr ama bılmıyom napcagımıda

canımnasılsı yanlız bıraktın bızı pek takılmıyosun artık nasıl gıdıyor yenı egıtım ve öğretım yılınz hayırlı olsun buarada :)hihoyyyt

saol canım ya tatildeydim biliosun geri geldim tanıdık kimse yok seni gördüğüme çok sewindim başıma neler geldi neler...
aslında ii şeyler...şimdi yemek zamanı yarım saat sonra gelir anlatırım burda olursan öpüyorum kadriyecim.

saol canım ya tatildeydim biliosun geri geldim tanıdık kimse yok seni gördüğüme çok sewindim başıma neler geldi neler...
aslında ii şeyler...şimdi yemek zamanı yarım saat sonra gelir anlatırım burda olursan öpüyorum kadriyecim.

evt canım yenı arkdaşlr katıldı aarmıza artık onalr bzım gibi harılharıl yenı bişiler öğrenmeye calışıyoalr ayy kız çok merk ettım ne egdlı başına guzel bişi demişssin ahdi bakalım beklıyorum burda olamsmada yaz okuurm ben bulaşık yıkamaya gitcem gelırım ama tabı kociş kapmassa bnden once :)

Back
X