• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

dalyancım tebrik ederim.allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq: daha ne bekliyosun halay cekmeye baslayalım bence:teytey:

bugün doktora giittim son adet tarihimi sordu. 27 aralık dedim o zmana göre değer düşük geç yumurtlama olabilir dedi. Biz her gebelikte dış gebelik düşünürüz. gerçi değerin ilkine göre yükselmiş falan. kısacası cuma tekrar kan tahlili yaptırıcam eğer değer 2 katına çıkarsa problem yok demektir dedi. benim değerim 2657 ydi. ultrasonda görünebilmesi için 4000 olmamlı dedi. Yani kızlar kesin cevabı size cuma vericemm :D

canım tatilde son perşembe günü doktorumu arıyayımda randevu alayım dedim diyarbakırda herkes bu doktoru önerdiği için ona gitmiştim biliosun bu ay aşılama vardı. bi aradım doktorum işi bırakmış ve bulamadık nerde olduğunu. bende aynı hastanede başka bi doktora gittim babacan bi doktor çok iii konuşuyor dinliyor anlatıyor önemsiyor..çok hoşuma gitti öncekinin ne dediğini anlamıyoduk hızlı hızlı bakıp geçiodu çok hastası vardı adam bir yıllık 700 milyar para isteyince anlaşamamışlar ve ayrılmış
şimdiki doktorum eşimde de problem olduğunu duyunce siz bu kadar zaman boşuna uğraşmışsınız dedi hsg çekimim apılmadı ama aşılamaya geçildi iğneleri vuracaktı ben istemedim dedim o da bööle şey olmaz ki tüplere bakılmadan nasıl olacakmış dedi peki adetin 7 günü gibi çekiliomuş neden dedim gebelik olma ihtimaline karşı ööle yapıyoruz ama bu sizde imkansız dedi istiyosanız yarın hsg çekelim dedi pzt oluyo bunlar
dün hsg çekildi yarım saat önce ağrı kesici almıştım etkisi nasıldı bilmiorum ama doktor bişey yokki ben kızımı muayene ediorum nasıl ağrı var mı dedi bende biraz dememe kalmadan geçmiş olsun dedi ben gülerek çıktım herkes (esim ve arkadaşlar) şok...akşam gelince biraz ağrı yapmadı değil ama kolay atlattım bu işi de tüpler de açık
adet olmam için ilaç verdi heyet raporu çıktı öncekinin verdiği ilaçlar 530 tutuyodu bu müdailini verdi hepsi ovitrelle dahil 155 tuttu...sewindik walla ne yalan sölüyeyim:)))
işte böle canım ben 2 3 ay daha alıcak heralde işlemler die düşünürken 2 günde herşey bitti martın 7-8 gibi aşılama olacak ve ben çok ümitliyim zaten eşime ağustos ta arkadaşıma da eylülde ben martta hamiş olucam demiştim :))
uzun oldu biraz öpüyorum sizleri..inş. bebişler fazla bekletmez bizleri

iremcımayy çok sasırdım yaa bısolukta okudum yazdıgını iyihadi canım çok sevındım yaa.hersey bıanda olmuşbitmiş de nıye doktor adetın gelsın dıye ilaç verdı onu anlamdım canım yaa.heyet rapru neiçin aşıalamdada heyet istiyolarmıymış.heyet olduguna göre tupbebk tede ilaçları devlet karsıaşr oyleyse.canım işinize karışmk isteme ama hanı doktora vercegınz para nerdyse cebınıze kalmışsa ufak bı mıktradaolsa bıyerlere hayır yapın canım yardım kuurluşları var mesela oraalra bebgınızn sadakası olsun inş hersey gonlunce olsun şimdiden senın için heyecanalndım canım

sağol canım
şeyi soracam 2 yıl önce bebeğinimi kaybettin yani düşük felanmı yaptın ben bilmiyorumda canım kusura bakma merak ettim şimdi eğer sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim

evt canım kalp atışalrı duyulmadı kurtaj oldumkurtaj masasında olmk ole zor bışikı alalh duşmanıma yasatmasın benım yaaşdıkalrımı çok zor gunler gecırıdmya.duskten sonra içerdeaprcakalmış kanamalarım duzene gırmedı.sonra yara oluşmuş ilşki sırasında kanama m oldu ayy çok zorduyaa

evt canım kalp atışalrı duyulmadı kurtaj oldumkurtaj masasında olmk ole zor bışikı alalh duşmanıma yasatmasın benım yaaşdıkalrımı çok zor gunler gecırıdmya.duskten sonra içerdeaprcakalmış kanamalarım duzene gırmedı.sonra yara oluşmuş ilşki sırasında kanama m oldu ayy çok zorduyaa

aahhhh canım yaaa valla hatırlatmak istemexdim canım kusura bakmaa evet çok zor günler geçirmişsin allah bidaha yaşatmasın umarım en kısa zamanda kavuşursun bebişine :Saruboceq:

iremcımayy çok sasırdım yaa bısolukta okudum yazdıgını iyihadi canım çok sevındım yaa.hersey bıanda olmuşbitmiş de nıye doktor adetın gelsın dıye ilaç verdı onu anlamdım canım yaa.heyet rapru neiçin aşıalamdada heyet istiyolarmıymış.heyet olduguna göre tupbebk tede ilaçları devlet karsıaşr oyleyse.canım işinize karışmk isteme ama hanı doktora vercegınz para nerdyse cebınıze kalmışsa ufak bı mıktradaolsa bıyerlere hayır yapın canım yardım kuurluşları var mesela oraalra bebgınızn sadakası olsun inş hersey gonlunce olsun şimdiden senın için heyecanalndım canım

saol canım bende pko var ya adet düzensizliğim oluyo zaten hsgnin çekildiği gün 21 . günümdü 28 günde adet olayım die verdi . heyet raporu iğneler için verdi mirenoal gibi bişey iğnenin adı da..inş herşey gönlümüze göre olur bende daha iğnelere bile başlamadan heyecanlandım :sm_cool:

kızlar yaaa bişey soracam şu ovülasyon testleri güvenilirmi hiç bilmiyorumki
aranızda kullanan varmı bu ay ovülasyon testini vede ateş öçme yöntemini birlikte yaparak yumurtlama gününü tespit etmeye çalışacam

saol canım bende pko var ya adet düzensizliğim oluyo zaten hsgnin çekildiği gün 21 . günümdü 28 günde adet olayım die verdi . heyet raporu iğneler için verdi mirenoal gibi bişey iğnenin adı da..inş herşey gönlümüze göre olur bende daha iğnelere bile başlamadan heyecanlandım :sm_cool:[/QU
sana bişey sormak istiyorum arkadaşım bende bu ay aşılamaya geçicem iğnelerle bu konuda beni bilgilendirirmisin rapor nasıl alınıyor ve ne işe yarıyor ben 2.5 yıllık evliyim ssk var alabilirmiyim nekadar ücret öderim cevaplarsan çok memnun olucam

sana bişey sormak istiyorum arkadaşım bende bu ay aşılamaya geçicem iğnelerle bu konuda beni bilgilendirirmisin rapor nasıl alınıyor ve ne işe yarıyor ben 2.5 yıllık evliyim ssk var alabilirmiyim nekadar ücret öderim cevaplarsan çok memnun olucam[/QUOTE]

canım daha önceden senn hsg ve eşinin sperm testi var mı elinde?

saol canım bende pko var ya adet düzensizliğim oluyo zaten hsgnin çekildiği gün 21 . Günümdü 28 günde adet olayım die verdi . Heyet raporu iğneler için verdi mirenoal gibi bişey iğnenin adı da..inş herşey gönlümüze göre olur bende daha iğnelere bile başlamadan heyecanlandım :sm_cool:

irem kafanı akrıştırmk istemem canım ama gebelde adetın hemn bıtımınde yapılıyor hcg hamıleık rıskını en aza ındırmek bı gebelık varsa olumsuz bıseye sebepolmamk ıcın bunu dokotrunda söylemış oekı nıye 21.gunu gecıldınkı bnce ilacı içme bıde hcg cektırenler adha cabuk hamılekalıyorlar en azından önumzdekıayı da boş gecıırn canım yanı aşılamayı bısonrakıaya erteleyın

günaydın kızlarrr!! nasılsınız?
dalyan'cım tebrik ederim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,irem'cim sana da geçmiş olsun,hsg olayını kolaylıkla halletmişsin,umarım en yakın zamanda da bebişin gelir sana:))

günaydın kızlar ebruuuum canım nasılsın görüşemiyoruz yine nerelerdesin yaa açıyorum yoksun :((

heyy can isoooo nerelerdesin canim yaa
moralim bozuk be tatlim benim prolaktin yukselmis gene dostinex kullanmaya basladim gene p.tesi
bugun de pembeler gelecek sanki
dun esim 3. testini oldu ilk ikisi normaldi degerler, ama bu sefer normalin altinda cikti ve yumurtaliginin birinde kacma varmis MR falan cektirmis askim benim bana haber vermeden. uzulecegim diye cok korkuyor...sanirim ameliyat olmasi gerekecek....isocum hic isyan etmiyorum, elbet vardir bunda da bir hayir
oh sabah sabah ne guzel haberler verdim degil mi
sende ins guzel haberler vardir.

heyy can isoooo nerelerdesin canim yaa
moralim bozuk be tatlim benim prolaktin yukselmis gene dostinex kullanmaya basladim gene p.tesi
bugun de pembeler gelecek sanki
dun esim 3. testini oldu ilk ikisi normaldi degerler, ama bu sefer normalin altinda cikti ve yumurtaliginin birinde kacma varmis MR falan cektirmis askim benim bana haber vermeden. uzulecegim diye cok korkuyor...sanirim ameliyat olmasi gerekecek....isocum hic isyan etmiyorum, elbet vardir bunda da bir hayir
oh sabah sabah ne guzel haberler verdim degil mi
sende ins guzel haberler vardir.

canım yaaa üzülme :teselli:hayırlısını isteyelim rabbim yardımcımız olsun Şenizbenimde yüksekti dostinexle düştü çok şükür de allahım sağlık sıhhat versin sürekli bişiler çıkıyo çok şükür benim bu ay aşılama olcaktı ama ameliyattan sonra kist oluşmuş dedi dr doğum kontrol hapı kullanıyorum (istemeyerek) öteki aya kaldı bizim aşılama eşimde ilaç kullanıyo zaten inşallah sonuçları iyi çıkar bendede çok parlak haberler yok anlayacağın:bbo:

mirmirmirmir yaa benim de ne guzel dusmustu 2 lere kadar ..ama 56.59 ne zaman artti anlamadim
canim sen de surekli takip ettir hormonunu...cok duydum kontrol hapi kullandiktan sonra kistler geciyormus diye...sabredecegiz be tatlim
hersey allahtan :1hug:

Back
X