• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

dalyancım slm, yumurtlama süresi aydan aya değişebiliyor.o hesaplayıcılara inanma bence fazla

evet hesaplayıcılarla yaptım :)) ben 30-31 günde bir regl oluyorum, hesaplayıcılarla 16. gün yumurtlamam gerkiodu, ama haklisınız, yorumların için teşekkür ederim ebrubu :1rolleyes:

dalyan saglıklı olanı haftada 3-4 defa yapmak...bir de stres yapmayacaksın, olaydan zevk almaya bak
gerisi yüce Allah a kalmış

slm kzılar bugünde gelmedi kırmızılar ama sinir oluyorum böyle gecikince artık umutlanmak istemiyorum yaaa hep kandırıyo beni

umutsuz kac gün oldu gecikeli..stres ya a üzüntü de yapıyor gecikmeyi..benim 5 gün gecikmişti 2 ay önce

valla canım çok stres yapmıyorum aslında ama dengem bozuldu ya, 2 ay önce 8 gün geçmişti ama belirtim olmadığı için test yapmadım iyikide yapmadım geçen ay 4 gün önce geldi bu ayda bugün itibariyle 4 gün geçmiş durumda ama adet olucam hissediyorum keşke bi sürpriz yapsada gelse bebişim

eşin yokmu?
iştemı eşin ne iş yapıyordu senın

canım biz ikimizde öğretmeniz o masaüstü bilgisayarın başında ben laptop un başında televizyonun karşısında otrup çay içioruzzzz önceden kavga çıkıyodu yok sen bilgisayarda fasla takıldın ben az takıldım die bööle iii oldu...:)):lepi::lepi:

dalyan saglıklı olanı haftada 3-4 defa yapmak...bir de stres yapmayacaksın, olaydan zevk almaya bak
gerisi yüce Allah a kalmış

kızz 3 4defa naptın sen 2 3 diyor dokotrlar 3 4defa demk 1gundolu 1gun boş gecirmk dmek oda çokolur be insnada derman kalmaz yahuuuhihoyyyt:jeyyar:

valla canım çok stres yapmıyorum aslında ama dengem bozuldu ya, 2 ay önce 8 gün geçmişti ama belirtim olmadığı için test yapmadım iyikide yapmadım geçen ay 4 gün önce geldi bu ayda bugün itibariyle 4 gün geçmiş durumda ama adet olucam hissediyorum keşke bi sürpriz yapsada gelse bebişim

yaa olucam olucam dıyıp durma olmam inş deeeeee.
yaa merakımz gitisn yapsana bıtest yadayapma yapma bekle bıkaçgundahaa
nerıman83 un dediği gibi su sarı kafalı asır kadın hamile olabiliyoda bizm olamıcaz bzım de sıramız gelcek bzımd e meleklerımz cennetın kapısında sıranın kendıelrıne gelmesini beklıyoalr benım hıssedıyorum

ben yatıyorum arkadşalr bugn mısafırm vardı yarında akşam yemklı mısafırm var.buugn sabh namazındna sonradayapmadım kocişte işe gidiyo olunca.uykumgeldı kib aeo hadii boş durmayın çalışın sızde çalışınnn yahuu

ee test yapmadınmı canım sen gecıkme oluyormuydu oncedend e böle?

ya canım daha test yapmadım korkuyorum oluyodu gecikme ama bu ay ne bileyim herşey farklı sanki biraz daha bekliyeyim bakalım inş hasta olmam ama bu ağrılar hayraalamet değil çünkü daha önce olmazdı:sm_confused:

ay kızlar gecmısı okumaktan gozlerım agrıdı yahuuuuuuuuu :))

nasılsınız ben ıyıyımde bu klomen bende stres yapıyo ya ılacı ıctıkten sonra kımse bana dokunmasın :))) nıye böyle oluyo yaa

yauw kadriye 2-3 desem millet iki defa yapacak..bari 3-4 deyim de 3 defa yapsinlar dedim.

gerci herkes benim gibi tembel mi bilmem..ayni kefeye koydum :)

yauw kadriye 2-3 desem millet iki defa yapacak..bari 3-4 deyim de 3 defa yapsinlar dedim.

gerci herkes benim gibi tembel mi bilmem..ayni kefeye koydum :)

evet,ebrucum,malesef bende senin gibi tembelim,bazen uzun süre hiç yapmasam aklıma bile gelmiyoo:utangac:,tabii böyle oluncada bebiş olmuyoo işte:emir_bebek:ama artık tembellik yokk,tam hız çalışmalara devam:teytey:

evet,ebrucum,malesef bende senin gibi tembelim,bazen uzun süre hiç yapmasam aklıma bile gelmiyoo:utangac:,tabii böyle oluncada bebiş olmuyoo işte:emir_bebek:ama artık tembellik yokk,tam hız çalışmalara devam:teytey:

:utangac: :utangac: :utangac: ben de oyle yaaa...calisiyorum ya yorgun argin...elimi bile kaldiramiyorum -tatlicadiarzu- ama gayret etmek lazim şakkıdı senin ne zaman gunun

canım,benim eşim burda değil şu anda,askerdesenağlamapazar günü dönüyor hayırlısıyla:teytey:o yüzden ocak ayı boş geçti malesef,yeni adet tarihim 25 ocak,onu bekliyorum,eğer ondan sonra hamile kalabilirsem,şubat 18 olan sonraki adet tarihimde kırmızıları görmiycem inşallah,yani şubat ayı içerisinde olası bi hamilelik bekliyorum inşallah,allah hepimize en yakın zamanda yaşatsın bu:CüvCüv:duyguyu

Herkese gndyn ben zühra 1 aylık evliyim bizde bu ay düşünüyoruz bebek yapmayı tahminim haftaya hasta olcam hamile kalabilmem için neler yapmam yada yapmamam lazım bana biraz bilgi verirmisiniz herhangi bir hap kullanmadım doğum kontrolü falan

Back
X