• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriye siz ne yaptınız tedaavi falan verdimi dkt

son bı tahlılımz kaldı canım gecenb hafta rahım fılmı cektırıdm doktor hafatya arayın o tahlılıde yaptırlım dedi ege unıversıtesınd eucretsız yaptırtcakmış tahlılı onun için ugrasayım demiş eşime haftaya arayın demş az once aradım musait değilmiş sekreter numaramı aldı biz sizi aarrız dedi

slm kızlar ben geldim bugün biraz geç geldim eve...
sudenz beklemede olanlar haber versin dedin ya canım normalde benim 13 ocaktı ma ben 15 ocak yazdırmıştım gelen giden yok 5 gün önce idrar testi yaptım o da yok ama belim 4 gündür yürüyüşü etkileyecek şekilde ağrıyo kasıklarımda batma göğüslerde şişkinlik bende karar veremiorum adet sancıları olduuuna...

sezencim erkek baayn bakmayın en iyisi hangiiyse onu degrlendırın eşinde kıskanclıgını başka zamn yapsın

evet canım gerçekten öyle sağlıkta erkek bayan bakılmıyor eşim önceden erkek istemem diyordu ama ben hamile kalınca fikri değişti figen hanımdan memnun değilim nuri bey varmış yine akademide ona gidicem artıkyerimseniben

ben geldım kızlar doktorla görustum şimdi dosyanızı ınceledım,hersey guzel,rahım fılmındne sonra kanallarda yapıısklık faln vrsa açılıyor.hamile kalma sansı daha atıyor dedi ve bombayı patlattı.2ay sonra göruselım dedi bi2ay serbet bırakalım dedi.sankı naptıkı tedavı tafn yapsada bııkı ay serbest kal dese nalıycam ama moralım bozuldu yaaa.bi tahlılımz vardıya onuda yaptırlaım deid pek onemsemedı galıba o tahlılı diğerleri norml çıkınca
yaa ben tedavıye başalr dıey bekloyomum afaflladım bırdennn inş tedavıye gerk kalmadan gelır bebişimizde

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (15.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 6 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

sudenazcım ıns bı sorun cıkmaz canım
adetın kacıcncı gununde yapıyolar laparoskopıyı benımde haftaya bellı olacak bende olacagım
Allah sıfalar versın canım

sudenazcım ıns bı sorun cıkmaz canım
adetın kacıcncı gununde yapıyolar laparoskopıyı benımde haftaya bellı olacak bende olacagım
Allah sıfalar versın canım

adetim dün bitti canıım..adetten hemen sonra olması daha iyi..bu ayki şansını kaçırmazsın..a.s.

sudenazcım benimki bugünde gelmedi bugün6.gün ve ben sana yalnış tarih vermişim geçen ay 1hafta erken geldi 24.gün oyüzden birönceki aydan hesaplayıp14 diye verdim belki erken geldi diye atlar dedim ama bugünde yok ve sabırsızlıkla 10 gün geçmesini bekliyorum

benide eklermisiniz arkadaslar bende 18 ocakta adetim ins hayirlisyla olmam ; iyi haberler aliriz ;bu siteye yeni katildim ; bayadir takip ediyom ;sizlerle olmak cok guzel yalniz degilim yurt disnda yasiyorm ; sizdelerden guc aliyom;

banimde şuan 2 gün bitti ama 5 gün gelmediği de olduğu için beklicem pazartesiye kadar...

merhaba ben de uzun zamandır takip ediyorum siteyi yeni üye oldum .biz de 3 aydır istiyoruz bebek .beni de listeye ekler misiniz 25 ocak:)

Back
X