• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar iii geceler ya ben kaçayım artık bahar cım yarın sabah için yatmadan dua edicemmm ve ilk işim sana bakma k olacak görüşürüzzzzzzz

çok sağol canım iyi dileklerin için bende sabahı sabırsızlıkla bekliyorum hemen yazarım zaten sonucu inşallah 2 çizgiyide görürüm:lepi:

ukla canım idrarda çıkıp kanda çıkmaması tuhaf...kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin...

arkadaşlar bende çıkıyorum size i geceler bahar canım inş.yarın güzel haberi alırsın tatlım dualarım seninle

uklacım ama ümidini kesme arkadaşım idrarda yapmış pozitif sonra sağlık ocağına gidiyo orda negatif çıkmış çok üzülmüş ğlamış ama sonra tekrar yapmışlar hamile ve şuan 2 aylık yani ümidini kesme herşey olabilir

hadi ya, benim bu konuda bilgim yok açıkcası, yarın ne olacağı anlaşılır sanırım :(

ayyyy kestaneciğim İnşallah yaaa İnşallah Hepimize nasip olsun..
İi geceler kıslarr

kadriye sen anlattın neye kızdıgını bende anlatayım benden 1 sene sonra komşumuzun kızı evlendi kızın annesini de çok seviyodum ve kızı iki sene sonra hamile kaldı yeni dogum yaptı kızın annesi kendi anemi görüyo diyoki ben geçtim seni senden önce annane oldum önce senin kızın evlenince bizimkiler evde kaldı diye korktum demiş annemde demişki biz kimseyle yarış yapmıyoruz allah nezaman verirse ozaman olur demiş işte agzından ne cıktıgını kulagı duymayan cinsten bunlar lafın nereye gidecegini düşünmüyolar ama takmadım kim nederse desin

canım dıyorumya bunlar kursafaln gıfıyolar galıba patavatsız konuşma kursuna :)

canım dıyorumya bunlar kursafaln gıfıyolar galıba patavatsız konuşma kursuna :)

valla canım böyle insanlarda var ay benim var senin yokmu demeyi marifet sanıyolar resmen ayıp olcak ama sidik yarştırıyolar ben yaptım hadi sen daha yapmıyonmu der gibi insanları üzdüklerinin farkına varmıyolar bizim tanıdıkta tam annemin yanında senin kızın çocuğu olmuyomuş demiş ve kardeşi hemen türtmüş sen nerden biliyon demi olcakmı olmucakmı daha ben bilmiyom ne olcağını bizim adımıza karara varıyolar işte

2,5 senelik evliyim canım. ilk senemde hamile kaldım. 6 aylıkken erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim. sonra 6 ay bekledik. tekrar istedik ve 1 senedir olmuyor. doktora gittim. pkoyum. klomene başladık. 1 ay kullandım. bu ay regl 14 ocaktı, ama hala gelmedi. 1 yumurtam oluşmuştu?

ben bir eskişehir hayranıyım orda okudum kısmet olursa 3-4 sene sonra orya tayin istemeyi düşünüyoruz.. orda hangi hastane veya doktora gidiyosun imkanları güzel mi???

kıslar bende aranıza yeni geldim 29 kasımda regl gördümm ama bişey yok hala çift çizgide yok bu ay doktara gidicem daha önce gitmiştim her şey normal hamile kalabilrsin demişti.ilk defa bu kadar geçikme olduu ocak olmasda şubatta çift çizgi görürüz inş..

ben bir eskişehir hayranıyım orda okudum kısmet olursa 3-4 sene sonra orya tayin istemeyi düşünüyoruz.. orda hangi hastane veya doktora gidiyosun imkanları güzel mi???

CANIM ben ilk hamileliğimde ssk hastanesinde rabia hn. vardı. ondan hiç ama hiç memnun değilim. ve doğum yaptığım gece ssk da nöbetçi doktor da hiç ama hiç ilgilenmedi. ssk ya artık gitmiyorum. şimdi anadolu hastanesinde abdurrahman akçaya gidiyorum. çok ilgili. memnunum yanii. sen hangi bölümde okudun?

Back
X