- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #16.781
bak ya hala çıkmadım nese bu son walla iii geceler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iii geceler ya ben kaçayım artık bahar cım yarın sabah için yatmadan dua edicemmm ve ilk işim sana bakma k olacak görüşürüzzzzzzz
arkadaşlar bende çıkıyorum size i geceler bahar canım inş.yarın güzel haberi alırsın tatlım dualarım seninle
ayyyy kestaneciğim İnşallah yaaa İnşallah Hepimize nasip olsun..
İi geceler kıslarr
kadriye sen anlattın neye kızdıgını bende anlatayım benden 1 sene sonra komşumuzun kızı evlendi kızın annesini de çok seviyodum ve kızı iki sene sonra hamile kaldı yeni dogum yaptı kızın annesi kendi anemi görüyo diyoki ben geçtim seni senden önce annane oldum önce senin kızın evlenince bizimkiler evde kaldı diye korktum demiş annemde demişki biz kimseyle yarış yapmıyoruz allah nezaman verirse ozaman olur demiş işte agzından ne cıktıgını kulagı duymayan cinsten bunlar lafın nereye gidecegini düşünmüyolar ama takmadım kim nederse desin
canım dıyorumya bunlar kursafaln gıfıyolar galıba patavatsız konuşma kursuna :)
ben bir eskişehir hayranıyım orda okudum kısmet olursa 3-4 sene sonra orya tayin istemeyi düşünüyoruz.. orda hangi hastane veya doktora gidiyosun imkanları güzel mi???