• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriyecim görmemişim eklediğini..

canım pardon :) ben rahatsız olunca gıremedıgını duusnerk ekeldım sneı nasılsın çokçok gecmiş olsun
yaşafi ya allah cek bol bol 391 defa canım sayısı da inş rabbım en yakın zamnda şifa verecek sana ve bebeişin gelecekkkkk:emir_bebek:

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (17.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 6 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

TAMAMDIR SAMYELİ26 yerimseniben

yok ben ole heray almıyorum gunum gecrse ole ama buay gunum gelemdn sağlık ocagında yaptırmayı dusunuyorum takvıme baktımda
2ocak pazrtesıye geliyor benım gunumde 3ocakya 2sınd eyaptırsammı dıyorum
doktorum umıtlendırmk ıstedı benı rahım fılmınden sonra kolay oluyor dıye ama ben umıtlenmk için çok erken oldugunu duusnuyorum
2ay sonra 2yıl olck kurtaj olalaı dıye kolay nerdeyse 3yıldır korunmuyoruz bız 3yıldır heray regl olmk umıdını kaybetmk artık çok zoruma gıdıyorr oyuzden umıtlenemıyorum annemler kayınvalidmler olck dıyolra hatta annem dun bebiş olsun bend eona cici cici kazakalr orerım dedi çokzoruma gıttı ama tebessum edebıldım sadece ben buar çok tkakıyorum kafama yaa engelleyemıyorum kendımı

ben pko olduuum için hemen hemen her ay gecikme oluyo ama ben bi ümit alıp yapıyom işte napalım çekeceiğimiz günler var demekki...:çok üzgünüm:

selam kızlar iki gün önce fortel erken gebelik testi uyguladım ama negatif çıktı adetim 1 gün gecikti acaba testin hatalı olma ihtimali var mıdır?

[sıze="3"]geçmiş olsun canım..haptan kaynaklanmış olabilir..ama yinede bence mutlaka dr.unu ara sor...önemli bi durumda olabilir..[/sıze]

cnm ne gibi önmli bi durum dersın ..ben devlet hastanesıne gitmiştim demır eksikliği için o dru nerden bulayım bulamamkı :(kadınhastalıklarına gittiğim ayrı bı dr var onumu arasam kı ?

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (17.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 0cak (6. ay)
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 6 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

BERSUUU EKLEDİM CANIM.İNŞALLAH ADET OLMAZSIN..a.s.

cnm ne gibi önmli bi durum dersın ..ben devlet hastanesıne gitmiştim demır eksikliği için o dru nerden bulayım bulamamkı :(kadınhastalıklarına gittiğim ayrı bı dr var onumu arasam kı ?

canım endişelenme...sadece biz kadınlar herşeye duyarlı olmalıyız..vakitsiz gelen kanama nın mutlaka bi nedeni vardır...sen kadınhastalıkları için gittiğin dr.u arayabilirsin...ben her şüphemde mutlaka arıyorum..hiç bişey sağlığımızdan önemli olamaz.

sudena geçmiş olsun canım...onceki sayfaları okudum....tedavi yerine tüp daha kolay olacaktır...inşallah ilk denemede tutar....
canım yaratan hepimiz için düşünmiştür doğru zamanı...sabredip bekleyeceğiz.
kadriye maaşallah sen de caylardan beri gelmiyosun...ders çalışsana kuzum...
yegane bende de sapıtık günler...21 güne kadar düştüğü dahi oldu...bazen de 30-31 günde teşrif ediyorlar haşmetli efendiler :P

[sıze="3"]canım endişelenme...sadece biz kadınlar herşeye duyarlı olmalıyız..vakitsiz gelen kanama nın mutlaka bi nedeni vardır...sen kadınhastalıkları için gittiğin dr.u arayabilirsin...ben her şüphemde mutlaka arıyorum..hiç bişey sağlığımızdan önemli olamaz.[/sıze]
evet cnm haklsıın vkıtsız gelen bı kanamanın bı sebebı vardır mutlaka ..ilgilendgn için tesekkurler

sudena geçmiş olsun canım...onceki sayfaları okudum....tedavi yerine tüp daha kolay olacaktır...inşallah ilk denemede tutar....
canım yaratan hepimiz için düşünmiştür doğru zamanı...sabredip bekleyeceğiz.
kadriye maaşallah sen de caylardan beri gelmiyosun...ders çalışsana kuzum...
yegane bende de sapıtık günler...21 güne kadar düştüğü dahi oldu...bazen de 30-31 günde teşrif ediyorlar haşmetli efendiler :P

ayy sorma yaa 2 3 ay kaldı sınava bıara ıyı calıştım sımdı yıne boşladım yaaa vicdanım hıç raht değil calışmadıgım içinb ama kendımıde veremıyorumııkı

bizde calışamlar resmen başldık kızlar .. hber evrım dedim onuda :) oo 15gun var bızım daha gunümü :))

Back
X