• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriyecim nasılsın uzun zamandır görüşemedik nasıl gidio çalışmalar sudenazdan bi haber varmı şimdi geçmişe bakıcam kendine çok iyi bak bol hamiş dolu listeler hazırlarsın inşallah

kadriyecim nasılsın uzun zamandır görüşemedik nasıl gidio çalışmalar sudenazdan bi haber varmı şimdi geçmişe bakıcam kendine çok iyi bak bol hamiş dolu listeler hazırlarsın inşallah

sudenaz lakospi mı ne o amleıyattan oldu gecnhafta doktoru tup bebk demiş işte 1ay korunma vermiş,
martta tup bebk tedavısne başilıycak:CüvCüv:.şimdiede kayınvalideisne gıttı1 haftalıgına.

KİST Vrken hamile kaln olmuşmu dıye sormussun ya canım kıst varkn hamile kalınıyor bebek kıstı yer dıyorlar ama sen yıende doktorun ilaç verdıyse kullan canım :) bikaç ay sonra gelsın sağlıkla gelsın canım:CüvCüv:

aramıza nıye kabul etmeyelım canım ole duusnme ama daha yenısınya gozumuz alışmadı galıba daha :)

inş canım athlıllerimz hemencecık bıttı bıay bılealmadı inşbebeişimzde dahacok bekltmez:emir_bebek:

canımsın cok sağol ılgın için çok mutlu oldum cvplarına:1hug:

canımsın cok sağol ılgın için çok mutlu oldum cvplarına:1hug:

teseukkrlerni terazı botoonundan yapbılrsın.cvplar içinde onemlı değil canım bauarlr pek vaktım olmuyor hepinizn sorularını ayrı ayrı cvplmk isterım ama elımdn geldıgıunce artık

herkeseiyigeceelr arkadaşlr sabhları erkn kalktıgımz için busaatte uykumz gelıyor :) sabah agöruşürüz artık size iyi muhabbetler

selam pumpkins sağol cnm cvbın ıcın benım esımde samsunlu hemserı sayılırız cnm doktor normal bı kıst dedı kendılıgınden kaybolur dedı bı baska doktorda dogum kontrol hapı kullan dedı ben ıstemedım bıran önce cocugum olsun ıstedım arada kasıklarıma agrı yapıyo ama ıste daha bakalım umarım kendılıgınden kaybolurda hemen hamile kalırım umarım herkes hamıs kalır

o zaman samsuna bekleriz canımkaydirigubbakcemiledoğum kontrol hapları kistin daha kolay yok olmasını sağlıyor,aslında kullansan daha iyi olurdu,zaten bir ay falan kullanman yeterli olur canım,bence doktorunla bi daha görüşüp kullanmaya başlayabilirsin,herşey daha kolay olur o zaman,inşallah en yakın zamanda hamiş haberlerini alırız:CüvCüv:

bu arada herkese günaydınlardelikafadulden
gece kuşlarından devraldım görevi,hadi bakalım gündüz kuşları nerdesiniz:teytey:

Back
X