E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #17.261
yaprak dokumuu başladı oleyoleyy..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar noldu size ya kimse yokkk((((((((((
Arkadaşlar hepinize merhaba..Forumu epeydir takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım.. Ben 2 yıllık evliyim, 1 senedir korunmuyoruz, 3 kez yumurta takibi yaptırdım ama olmadı. Bu ay son kez yumurta takibi yaptırdım,olmazsa şubatta aşılama yaptıracağım. Yumurtam çatladıktan sonra düzenli ilişkiye girdik bakalım şimdi bekliyorum.
Adet günüm 27 Ocak. Beni de ekler misiniz listeye arkadaşlar? İnşallah hayırlı haberlerimizi hep beraber alırız Yüce Rabbim!..
Bu arada bir şey sorucam . Benim bu defa yumurta solda oluştu.Adetime 1 hafta var. Sol tarafımda batmalar oluyor, bir de sol bacağım ağrıyor böyle kramp gibi. 4 gündür falan bu böyle. Neden olur bu arkadaşlar daha önce olmazdı hiç. Bilgilendirirseniz sevinirim. Hepinizi öpüyorumm...
kızlar cumartesi adet olmam gerek ama nşallah olmam. ama yine yoktur kein. yoksa doktora gidicem. nezaman gitmeliyim doktora adetliykenmi bittikten sonramı tedaviye başlamak istiyorum.
merhaba ben de bu ay olmaza tedaviye başlamak istiyorum . yumurta takibi nasıl oluyor anlatırmısın. yani bu klomen gibi bir ilaç tedavisi anlamınamı geliyor.