• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (21.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak
dilmuh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30ocak

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

)

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN

GÜNCEL LİSTE

herkese iyi gecelr diliyorum arkadşlr ben yarın pek gıremem sbhtn pazra gıdıcem onrasında kayınvalidemegıdyorum perş gunleri ordayıyıyoruz akşm yemklerını ona yardım ediyorum sabah 10gıbı evden çıkıyorum akşam 10gibi geliyoruz anca.ordagırebılrsem artıkın kib bol bol çalışın hadi ocak ayına guzel bı kapanış yapalım

Arkadaşlar hepinize merhaba..Forumu epeydir takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım.. Ben 2 yıllık evliyim, 1 senedir korunmuyoruz, 3 kez yumurta takibi yaptırdım ama olmadı. Bu ay son kez yumurta takibi yaptırdım,olmazsa şubatta aşılama yaptıracağım. Yumurtam çatladıktan sonra düzenli ilişkiye girdik bakalım şimdi bekliyorum.
Adet günüm 27 Ocak. Beni de ekler misiniz listeye arkadaşlar? İnşallah hayırlı haberlerimizi hep beraber alırız Yüce Rabbim!..
Bu arada bir şey sorucam . Benim bu defa yumurta solda oluştu.Adetime 1 hafta var. Sol tarafımda batmalar oluyor, bir de sol bacağım ağrıyor böyle kramp gibi. 4 gündür falan bu böyle. Neden olur bu arkadaşlar daha önce olmazdı hiç. Bilgilendirirseniz sevinirim. Hepinizi öpüyorumm...

canım hoşgeldin aramıza işallah en kısa sürede kucağına alırsın bebişini... normalde kasıkta batma bacağa ağrı vurması hamişlik belirtisi ama dua edelim ööle olsun zten az kalmış sabır arkadaşım sabır...erken test yapma ama ...

Arkadaşlar hepinize merhaba..Forumu epeydir takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım.. Ben 2 yıllık evliyim, 1 senedir korunmuyoruz, 3 kez yumurta takibi yaptırdım ama olmadı. Bu ay son kez yumurta takibi yaptırdım,olmazsa şubatta aşılama yaptıracağım. Yumurtam çatladıktan sonra düzenli ilişkiye girdik bakalım şimdi bekliyorum.
Adet günüm 27 Ocak. Beni de ekler misiniz listeye arkadaşlar? İnşallah hayırlı haberlerimizi hep beraber alırız Yüce Rabbim!..
Bu arada bir şey sorucam . Benim bu defa yumurta solda oluştu.Adetime 1 hafta var. Sol tarafımda batmalar oluyor, bir de sol bacağım ağrıyor böyle kramp gibi. 4 gündür falan bu böyle. Neden olur bu arkadaşlar daha önce olmazdı hiç. Bilgilendirirseniz sevinirim. Hepinizi öpüyorumm...

merhaba ben de bu ay olmaza tedaviye başlamak istiyorum . yumurta takibi nasıl oluyor anlatırmısın. yani bu klomen gibi bir ilaç tedavisi anlamınamı geliyor.

kızlar cumartesi adet olmam gerek ama nşallah olmam. ama yine yoktur kein. yoksa doktora gidicem. nezaman gitmeliyim doktora adetliykenmi bittikten sonramı tedaviye başlamak istiyorum.

kızlar cumartesi adet olmam gerek ama nşallah olmam. ama yine yoktur kein. yoksa doktora gidicem. nezaman gitmeliyim doktora adetliykenmi bittikten sonramı tedaviye başlamak istiyorum.

ADetin 3. günü gitmen gerekiyor canım. Adetliyken yapılan tahliller var. Adetliyken de vaginal muayeneyle yumurta oluşumun ave gelişimine bakıyolar.. Eğer klomifen tedavisi görüceksen ve bu tedaviyi uygulayacaksa doktorun, adetli olman lazım. Yani 3. günü. Çünkü adetliyken başlanıyor bu ilaçlara..a.s

merhaba ben de bu ay olmaza tedaviye başlamak istiyorum . yumurta takibi nasıl oluyor anlatırmısın. yani bu klomen gibi bir ilaç tedavisi anlamınamı geliyor.

Selam canım. Yumurta takibi şöyle oluyor: Adetin 3. günü gidiyorsun. Adetliyken yapılan tahliller var çünkü.Vaginal muayeneyle kist olup olmadığına bakılıyor. Yine vaginal muayeneyle yumurta rezervine bakıyor doktor. Gelişecek gibi görünen yumurtan ya da yumurtaların varsa o yumurtalarını takibe alıyor doktor. Yumurtan ya da yumurtaların 18-20 mm. ye ulaşıncaya kadar 2-3 günde bir seni kontrole çağırıp yumurtalarının gelişip gelişmediğine bakıyor.18-20 mm. ulaştıktan sonra çatlaması gerekiyor yumurtanın.Çatladığı zaman da ilişkiye girmen için seni bilgilendiriyor doktorun, ya da çatlamadan 1-2 gün önce de ilişkiye girmeni öneriyor. İlk yumurta takibinde ilaç kullanmayı tercih etmiyor doktorlar. Eğer ilk takipte yumurta gelişimde ya da çatlamasında herhangi bi problem tespit edilirse, klomifen içeren yumurta uyarıcı ilaç( adetin 3 veya 5. inci günü 5 gün süreyle kullanıyosun doktor kontrolünde) ve 18-20 mm. ye ulaştıgında da çatlatma iğnesi yapıyor doktor. Olay bu canım.

kızlar ben yatıyom görüşürüzzzz
yarın yine girmeye çalışıcam am a valiz topluycam cuma yolculuk vakti... YAŞASINNNN!!!!!
tatil vakti geldi 5 ay sonra ailemi görücemmmm
iii geceler arkadaşlarrrrrrr

selam kimseler varmı acaba :) ben hala iş yerindeyim yaaaa, goncam evde uyuyo ben buralarda :(
amazon yumurta takibini süper anlatmışsın bende yumurta takibi yaptırıcam bu ay, inşallah en kısa zamanda bebişime kavuşurum.
buralarda olanlar varsa ii geceler kızlarrr

günaydıınnn (:
aralıkta çalışmalara başladık..
ben beklemiyordum açıkçası çünkü ikimizin tarafında da çok bekleyenler var...
amaa bu sabah çift çizgiyi gördüm :teytey: :teytey:

Back
X