• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yine tek başıma kalmışım ya
ecrin tebrik ederim canım darısı başımıza işalllaaahhhhhh......

canım bumuyani bence hala sansın var benımde adetıme 7gün kala doktor yumurta yenı çatlamıs gec döllenme olabılır dedı denemekte fayda var benım bı arkadasım adetten bıgün öne denemıs ertesı gün adet gördü ama adetten bı hafta sonra 2haftalık hamile oldugunu öğrendı allahın taktiri işte nezamn olucagı bellı olmaz kib:)

ayy canım yuregıme su serptın bak şimdi yaaa.

ben yine adet oldum herzamanki gibi.yeni tarihim 22 şubat tabi yine umudum yok.öyle bi tarih olsun diye veriyorum. şuan moralim okadar bozukki anlatamam.ve fikrinize ihtiyacım var. artık doktora gidicez.ama ben çok korkuyorum gidip gidip umuda kapılıp yine hüsrana upğramaktan korkuyorum.biz bursanı bir ilçsindeyiz. burda öyle özel hastane falan yok bi doktor var geneklde herkesin gittiği. ben de pek ona gitmek istemiyorum.bizim okulda 2-3 hamile var hepsi ona gidiyo.onlar bebeklerini görmeye gidiyo ben bebek sahibi olmakj için uğraş vericem ve onlarla karşılaşırsm kendimi kötü hissedicem.sizce bursada bir tüp bebek merkezine gitmek daha mı mantıklı olur sizce. hem kadınla hem erkekle ayrı ayrı ilgilenmeleri açısından. fikir verin nolur. ağlamaktan gözlerim şişti.bu ay ateşimde düşmemişti umutlanmıştım. ama yok biliyorum bana bebek sahibi olmak nasip olmıcak.tüp bebek merkezine gitmek sonuçta illaki tüp bebek yapılcağı anlamına gelmiyo dimi. 1-5 yıl oldu nerdeyse. üfff napcam ben. orda neler yapıcaklar hiç bilmiyorum nezaman gidicez.

Ben de tüpbebek merkezine gidiyorum canım.Tüpbebek merkezine sadece tüpbebek için gidilecek diye bişey yok tabii ki.Bursada başarılı birsürü tüpbebek merkezi var . Hiç canını sıkma bir an önce git ve sıkıntı nerden kaynaklanıyor öğren. Böyle neye üzüldüğünü bile bilmiyosun. En azından sorun nerde öğrenir, boşuboşuna vakit kaybedeceğine tedaviyle geçirirsin zamanını derim ben. Bu arada ben de Bursalıyım ..

Selam kızlar. Ben çift çizgiyi gördüm. Ama inanamıyorum hala. Yarın doğum uzmanına gitmeyi düşünüyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşaallah...

canım tebrik ederim darısı bekleyenlerin başına inş.bizde şubatta o çift çizgiyi görürüz bebişini sağlıklıbir şekilde kucağını almayı nasip etsin güzel allahım:CüvCüv:

kadriyecim ve amazon( senin adını bilmiyorum) çok teşekkür ederim size. sanırım tüp bebek merkezine gidicem. ama hangisine gideyim bilemiyorum yarın arayıp fikir alıcam. amazon sen tüp bebek merkezine gidiyormuşsun. sen nezamandır istiyosun kaç yaşındasın senin ya da eşinin nesi var. ve şimdi nasıl bir tedavi görüyosun. anlatırmısın biraz.mesela yumurta takibi falanmı yaptırıyosun.kaç günde bir gitmeme gerekir. ben bursanın ilçesindeyim acaba çokmu sık gitmem gerekir. bu arada senin gittiğin yer ssk ve emekli sandığı ile anlaşmalı. benim giddeceğim yerler de öyle sanırım.her muayeneye ayrı ücretmi öderiz yoksa mesele yumurta takibi yaparsa toplam bir ücretmi öderiz. daha çok sorum var önce bunlara cevap verirmisin canım

kadriyecim ve amazon( senin adını bilmiyorum) çok teşekkür ederim size. sanırım tüp bebek merkezine gidicem. ama hangisine gideyim bilemiyorum yarın arayıp fikir alıcam. amazon sen tüp bebek merkezine gidiyormuşsun. sen nezamandır istiyosun kaç yaşındasın senin ya da eşinin nesi var. ve şimdi nasıl bir tedavi görüyosun. anlatırmısın biraz.mesela yumurta takibi falanmı yaptırıyosun.kaç günde bir gitmeme gerekir. ben bursanın ilçesindeyim acaba çokmu sık gitmem gerekir. bu arada senin gittiğin yer ssk ve emekli sandığı ile anlaşmalı. benim giddeceğim yerler de öyle sanırım.her muayeneye ayrı ücretmi öderiz yoksa mesele yumurta takibi yaparsa toplam bir ücretmi öderiz. daha çok sorum var önce bunlara cevap verirmisin canım
. Tüpbebek merkezine gitmen bence daha mantıklı. Tüpbebek merkezleri tamamiyle bu konu ile ilgililer çünkü. Ama yinede fikir al tabii.Ben Temmuz ayından beri gidiyorum, yaklaşık 6 aydır yani.İlk gittiğimde adetliyken gelmemi söylemişti doktorum, adetin 3. günü gitmiştim. Kan tahlili yapıldı. Kandaki değerlerimde süt hormonum biraz yüksek çıktı. İlaç kullandım ve düştü hemen.Süt hormonu engel oluyormuş çünkü.Sonra vaginal muayene yaptı, yumurtalarıma baktı, rahimde yara varmı diye baktı, herhangi bi sorun yoktu. Hemen yumurta takibine başladık. ilk takipte ilaç falan kullanmadı ,doğal akışına bıraktı. Yumurta gelişiyodu ama çatlamıyodu bende. Eşimden de spermiyogram aldılar. Harekette yavaşlık çıkınca üroloğa yönlendirdiler, varikosel teşhisi kondu. Ameliyat oldu. 3 ay eşimin toparlanmasını bekledik. Eşimden tekrar spermiyogram aldılar şu an normal değerlere geldi.Tabii bu arada ben 2 kere daha yumurta takibi yaptırmıştım çatlıyomu çatlamıyomu diye. O problemi de ilaçla halletti doktorum. Bu ay son kez yumurta takibi yaptırmıştım. Olmazsa aşılamaya geçeceğim.Aslında doktorum bekle diyor ama ben acele ediyorum. Benim olayım böyle güzelcim. Sende de aynı yol izleyecekler. Yumurta takibi yaparlar tabii ki başta sana da. 3 günde bir çağırıyorlar canım.Benim gittiğim kurum evet ssk ve emekli sandıgıyla anlasmalı. Hepsi anlaşmalı zaten. Şimdi başta bi muayene ucreti verirsin. yumurta takibi için ayrıca ucret alıcaklar. ben 150 ytl veriyorum. yumurtan catlamazsa 2. aydakı takıbe para almıyolar .çatlarsa alıyolar.50 lıra muayene normalde. ssk yarısını karsılıyo bende. 25+150=175 ytl gibi bi para tutar seninde üç aşağı 5 yukarı.

Son düzenleme:
amazon canım ingın bılgılerını bıızmle paylaştıgın için tesekkurler.arkadaşların senden öğrenecegı çok sey olduguna emınım topıkımız sana ihtıyacı var

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
Amazon:::::::::::::::::::::::::::::::::: 27ocak (12.ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak
dilmuh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30ocak

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::22 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

)

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
** Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz ( 11. ay)

guncel liste...

amazon sana özelden msj attım canım.bide eşin amelıyat olmuşya kaçtı degerı kaç oldu amelıyattan sonra canım paylaşırmısın onuda istersen ozelden de atabılrsın

. Tüpbebek merkezine gitmen bence daha mantıklı. Tüpbebek merkezleri tamamiyle bu konu ile ilgililer çünkü. Ama yinede fikir al tabii.Ben Temmuz ayından beri gidiyorum, yaklaşık 6 aydır yani.İlk gittiğimde adetliyken gelmemi söylemişti doktorum, adetin 3. günü gitmiştim. Kan tahlili yapıldı. Kandaki değerlerimde süt hormonum biraz yüksek çıktı. İlaç kullandım ve düştü hemen.Süt hormonu engel oluyormuş çünkü.Sonra vaginal muayene yaptı, yumurtalarıma baktı, rahimde yara varmı diye baktı, herhangi bi sorun yoktu. Hemen yumurta takibine başladık. ilk takipte ilaç falan kullanmadı ,doğal akışına bıraktı. Yumurta gelişiyodu ama çatlamıyodu bende. Eşimden de spermiyogram aldılar. Harekette yavaşlık çıkınca üroloğa yönlendirdiler, varikosel teşhisi kondu. Ameliyat oldu. 3 ay eşimin toparlanmasını bekledik. Eşimden tekrar spermiyogram aldılar şu an normal değerlere geldi.Tabii bu arada ben 2 kere daha yumurta takibi yaptırmıştım çatlıyomu çatlamıyomu diye. O problemi de ilaçla halletti doktorum. Bu ay son kez yumurta takibi yaptırmıştım. Olmazsa aşılamaya geçeceğim.Aslında doktorum bekle diyor ama ben acele ediyorum. Benim olayım böyle güzelcim. Sende de aynı yol izleyecekler. Yumurta takibi yaparlar tabii ki başta sana da. 3 günde bir çağırıyorlar canım.Benim gittiğim kurum evet ssk ve emekli sandıgıyla anlasmalı. Hepsi anlaşmalı zaten. Şimdi başta bi muayene ucreti verirsin. yumurta takibi için ayrıca ucret alıcaklar. ben 150 ytl veriyorum. yumurtan catlamazsa 2. aydakı takıbe para almıyolar .çatlarsa alıyolar.50 lıra muayene normalde. ssk yarısını karsılıyo bende. 25+150=175 ytl gibi bi para tutar seninde üç aşağı 5 yukarı.

çok teşekkür ederim sana canım beni gerçekten çok aydınlatıyosun.msneme kaydettim seni davetiyede gönderdim ama çevrimdışı görünüyosun.açarsan ordan da konuşuruz.

amazon sana özelden msj attım canım.bide eşin amelıyat olmuşya kaçtı degerı kaç oldu amelıyattan sonra canım paylaşırmısın onuda istersen ozelden de atabılrsın

Güzelcim öncelikle teşekkürler..:) Ameliyattan önce sperm sayısı:15 milyondu.Normal morfoloji %3 tü. leri hareketlisi:% 5 ti. bayağı kötüydü. Aşılama bile yapamam demişti doktor. Ama varikoseli son raddeye gelmişti artık. Ameliyattan sonra 3 ayda sperm sayısı 174 milyon, ileri hareketli::% 8,morfoloji:%5 e çıktı. 3 ayda çok iyi dedi doktor. aşılamada sperm sayısı önemli, morfolojiyi spermleri yıkarken toparlayabiliyoruz dedi.tabii 3 ayda bu kadar gelişmeçok iyi bizim için. ama hala daha morfoloji ve harekette sıkıntı var tabii. ama sperm sayısı iyi olduğu için beklemeyip aşılama yapmak istiyorum. Aslında bekle toparlar kışı geçir dedi doktorum ama bekleyemiorum işte..a.s

arkadaşlar merhaba,,,
diğer topiklerde okudum... pre-seed diye bir kayganlaştırıcı var, ph dengesini sağlayarak spermleri koruyormuş kayganlaştırırken ve de hamilelik kolay oluyormus...USA de çok yaygınmış ilgilenenlere...

sizn sayı baya yukselmış amazon bızm 4milyondu 45 mılyon olduamelıyattan 6aysonra 40mılyonduda.doktor bızede normla yolla olur dedi.eşim amelıyat olalı nerdeyse 1bucuk yıl olcak simdi kendı doktorum 2ay bekleyelımdeıd rahım fılmı cektırıdm 15 20 gunonce.2ay beklemdeyız yanı.bakalım 2ay içind egebelıkolurmu olmazmı.2ay sonra yumurta takıbı yapar galıba doktor ama bızde 2ay içind eolmazsa aşılama istıycez

sizn sayı baya yukselmış amazon bızm 4milyondu 45 mılyon olduamelıyattan 6aysonra 40mılyonduda.doktor bızede normla yolla olur dedi.eşim amelıyat olalı nerdeyse 1bucuk yıl olcak simdi kendı doktorum 2ay bekleyelımdeıd rahım fılmı cektırıdm 15 20 gunonce.2ay beklemdeyız yanı.bakalım 2ay içind egebelıkolurmu olmazmı.2ay sonra yumurta takıbı yapar galıba doktor ama bızde 2ay içind eolmazsa aşılama istıycez

Anladım canım. ben yanlış yazdım bu arada, o yazdığım toplam sperm sayısıydı. 15 milyondan 58 milyona çıktı 3 ayda, düzelteyim.

ya kızlar mesajın sonuna eklediğiniz tickerları nasıl nerden ekliyorsunuz? ben de yapıyorum ama olmuyo bi türlü..

ocaktan geçtiik olmadı şubatta olması ümidiyle beni eklersenız sevinirim şubat 21
allah isteyen herkese banada nasib etsın inşşşş..

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (25.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
Amazon:::::::::::::::::::::::::::::::::: 27ocak (12.ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak
dilmuh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30ocak

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::22 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

)

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
** Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz ( 11. ay)

ece ayşe ekeldım canım senı

:çok üzgünüm:kızlar ii geceler kimseler yok galiba,
Bumuyani beni 6 ocakdan sil canım, doktor duphaston vermişti ilacın bitmesine 2 gün var ama lekelenme oldu bile bende :( yani hamile değilim yine :( salı doktora gidicem artık kan testleri için yeni adet tarihim 24 şubat sanırım...:1no2:

Back
X