• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

dalyancıgım merakedıyosan yaptır derım testı umarım hamişsındır kasık agrısıda belırtıdır ayrıca bazen bıldıgım kadarıyla ıdrarda negatıf cıkabılıyo kanda daha erken ve kesın sonuc alıyosun hayırlısı güzel haberlerını beklıyoruz

aslında yaptırmak istiyorum ama birkaç gün daha bekleyeyim de....yerimseniben sabırlı olmam lasımmma.s

selam canım, benim de adet olmam lazım normalde ama olmadım.Sol kasığımda ve sol bacağımda ağrı var hissettiriyo kendini yani. Hiç böyle olmazdı benim de. Ben de dayanamadım idrar testi yapmıştım dün , negatif çıkmıştı. Ama bu kadar erken çıkmaz zaten normal yani. Kaç gün oldu adetin geçeli canım?

işte bugün olmam lazımdı :utangac: abartıyorum di mi, göğüslerim fena sızlardı adet olmadan 1 hafta önce şimdi hiç bişiy yok, sadece kasığımda garip bir ağrı, bugün bende belki çıkar dedim yaptım test ama negatif :(

yaaa inanmıyorum bende ördüm bebek yeleğiyerimseniben daha bebiş falan yok ama yeleği hazır, sende öyle yapmışsın, inşallah en kısa sürede bebişlerimizde gelir :1hug:

inşallah canım en kısa zamanda gelir bebişlerimiz ama yelegin resmini ekleyemiyorum nasıl yapıcam yaaaaa güzel oldu sizinde görmenizi istiyorum çok kolay yapması

inşallah canım en kısa zamanda gelir bebişlerimiz ama yelegin resmini ekleyemiyorum nasıl yapıcam yaaaaa güzel oldu sizinde görmenizi istiyorum çok kolay yapması

şimdi ekledim bakalım çıkacak mı , bak mesaj yazdığımız panelin üstünde ataç işareti var orayı tıklayıp dosyayı seçiyorsun,kapatıyorsun sonra tekrar tıklayıp eklentiyi ekle diyorsun. $elbise1.webp

bebixk8.th.png
[/IMG]

oldu işte inşallah beyenirsiniz bu örnegi kadınlar kulübünden örgü kısmından aldım

Son düzenleme:
delikafaduldençok kolay bende ilk defa yaptım oldu örneginide kadınlar kulübü örgü bölümündeb aldımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar benim adetimin bugün 9.günü ama bişey sormak istiyorum sağ bacağım baya bi acıyo sanki kasılma gibi sizce yumurtlama belirtisi olabilirmi daha önce böyle bişey duydunuzmu kendimi heveslendirmiyorum ama sadece merak ettim

olabilir yumurtlama belirtileri kişiden kişiye değişir bence genelde kasıkta ağrı batma olur diyolar ama ben pek hissetmiyorum. ama benim adet öncesi ağrır bacağım mesela.iyi geceler.

valla canım bende hissetmiyorum yumurtlama günlerini çünkü akıntımda fazlalaşma olmuyo ama kurulukta yok bu ay ısımı ölçmeye başladım bakalım ne olcak

günaydıııınnnn kızlaaaaarrrrrrmirmirmirmir
nasılsınız bugünfisfisfis
günü geçenler ve test yapacak arkadaşlardan yok mu bi sesdelikafadulden

kızlar beni silin listeden malesef hasta oldum bidaki ay ne zaman olcam bakmadım bile umutsuzluga kapılıyorum sanki...............

günaydın kızlar...
bende kırmızı kart gördüm.ama bu ay çalışmadım :)
olmayacağını biliyordum...önümüzdeki maçlara bakicissss...
listeden silebilirsiniz önümüzdeki ay da yanılmıyorsam 23 şubat.öptüm hepinisi...

arkadaşlar ocak ayının hamişeri bölümüne geçiş yapabilirmiyim allaha çok şükür bu sefer oldu çok şükür inşallah allah bi aksilik vermezse 9 ay sonra anneyim yani HAMİLEYİM kızlar .allah herkese verir inşallah dualarım sizinle allah herkese nasip eder inşallah

arkadaşlar ocak ayının hamişeri bölümüne geçiş yapabilirmiyim allaha çok şükür bu sefer oldu çok şükür inşallah allah bi aksilik vermezse 9 ay sonra anneyim yani HAMİLEYİM kızlar .allah herkese verir inşallah dualarım sizinle allah herkese nasip eder inşallah

çok sevindim canım:sm_cool:hayırlı olsun:teytey:ne zaman öğrendin,nası oldu anlatsana biraz,herhangi bişey kullanmışmıydın bu ay?

Back
X