- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #17.641
edikacıgım tebrık edrım cnm allah saglıcakla hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın darısı bızlerın basına:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol amazoncugum cvbın için içimi ferahlattın ya dedıdgm gıbı o agrıyı karnımda hissedınce sankı yumurtalıklarım zarar görüyormus ve hamıle kalmakata problem yasıcakmısım gıbı gelıyo günlük yasantımı mahvedıyo bu agrılar bütün hormon tahlıllerımde normal cıkıyo yalnızca esım görevdeyken yanı ayrıyken cok stresten prolaktın sınırdayı 30 du yanı ama oda 3 ay önceydı heray tekrarlatıyorum testı hep normal hormonlarım ne yaptıysa stres yaptı bana üzüntü yaptı bı kurtulupta hamıle kalsam varya dünya benım olcak işte bu ay hamılelıkte umudum yok adet olmayı gözlüyorum kıst gıtsınde bu agrıdan kurtulum dıye bana dua edın bende hepınıze hep dua edıyorum umarım allah hepımızın gönlüne göre verır
çok sağol amazoncugum cvbın için içimi ferahlattın ya dedıdgm gıbı o agrıyı karnımda hissedınce sankı yumurtalıklarım zarar görüyormus ve hamıle kalmakata problem yasıcakmısım gıbı gelıyo günlük yasantımı mahvedıyo bu agrılar bütün hormon tahlıllerımde normal cıkıyo yalnızca esım görevdeyken yanı ayrıyken cok stresten prolaktın sınırdayı 30 du yanı ama oda 3 ay önceydı heray tekrarlatıyorum testı hep normal hormonlarım ne yaptıysa stres yaptı bana üzüntü yaptı bı kurtulupta hamıle kalsam varya dünya benım olcak işte bu ay hamılelıkte umudum yok adet olmayı gözlüyorum kıst gıtsınde bu agrıdan kurtulum dıye bana dua edın bende hepınıze hep dua edıyorum umarım allah hepımızın gönlüne göre verır
uklacıgım cnm benım cok sevındım vallah darısı basıma ay bende kurtulursam su kıstten...bız esımın görevı dolayısıyla urfada yasıyoruz burda hiç ıyı doktor yok enson gıttıgım doktor ılac vermedı kendılıgınden geçer dıye ama ben umutsuzum bakalım.sana sormak ıstedıgım sorular var cnm kıstın kac ayda erıdı ve sende benım gıbı göbegının altında arada agrılar ve yanmalar hissedıyormuydun ben çünkü bu agrıdan cok yoruldum ve cok korkuyorum bı adet görüm bende hemen 3.günü tahlıl yaptırıcam ve kıst gıtmısmı bakılıcak sonrada doktorumu değitırıcem umarım bu seferkı ıyı cıkarcnm umarım esının testıde güzel cıkar haklısın cok pahalı doktor ıslerı bızm karnede sadece devlet hastanesınde geçiyo o yüzden her gıttıgımız doktora bı tomar para verıyoruz bı ıse yarasa bari.az kaldı günde gecmıyosenın adına cok cok sevındım ınankı umarı bıdaha bulmaz bızı o kıst belası ve bıranönce hamıle kalırsın:)
sağol z.nihal cnm allah sanada şifa versın ve gönlüne göre versın senın pco hangı hormonundan kaynaklanıyo bendede dedıgım gıbı 3 ay önce prolaktın 30du az kaldı öğrenmeme cumaya adet olcam inş umarım cnm hersey hepımız için yolunda gıder
öyle doktorlara uyuz oluyorum z. nıhal pat dıye söylüyolar hiç karsılarındakılerı düşünmüyolar.allah ıyı doktorlarla karsılastırsın.umarım dedıgın gıbı hepımız bıgün bagırıcaz burda hamileyız dıye:)
uklacıgım cumaya adet görücem az kaldı hanı gıtmıyorum belkı adetle gıder dıye bıde evım merkezden uzak esım ızınlı olmadıgı zman tek basıma gıdebılcegım bı ortam degıl mecburen. banada ılk gıttıgım doktor acıl amelıyat dedı cok agrım oluyodu 4,5cm kıst torsiyon sanmıstı ona uysam amelıyat olcaktım ama baska bı doktor renklı doppler cektırttı ve allaha şükür hersey normal cıktı ve takıbe alalım dedı bellı olcak ıste hayırlısı umarım bende senın gıbı kurtulurum
cumaya bişey kalmamış canım, sen kendini rahat bırak regl olursan zaten geçicek emin ol, ondan sonra inşallah herşey yolunda gider.. bebişlerimize inşallah kavuşuruz
bu arada yengenle konuştum arkadaşının başına gelen bir olayı anlattı, kızlar sizede anlatayım , yengemin arkadaşı neredeyse 15 yıllık evli ilk çocukları tedavi sonucu oluyor bir kaç yıl sonra tekrar çocuk istiyorlar normal yolla olmuyor aşılama,mikroenjeksiyon ve en son tüp bebek deniyorlar ve olmuyor dr da mümkün dedğil artık olmaz diyor. ve aradan çok fazla zaman geçmeden kadın hamile kalıyor hemde normal yollardan,çocuk doğduktan 3 ay sonra hastalığı varmış ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi ölüyor tabii yıkılıyorlar 1 ay sonra kadın tekrar hamile kalıyor şimdi 1,5 yaşında kızları varmış çok sağlıklı. işin ilginç yanı kızları 3 aylıkken kadın tekrar hamile kalıyor hemde ikizlere ama maalesef meddi yetersizlikten dolayı aldırmak zorunda kalıyorlar..
Yani hiçbir sorun yokken aslında endişelenmeye ve psikolojik baskıyı kendimize yapmasak belkide kendiliğinden olacak, herşeyin bir zamanı var aslında onca aşılama ve tüp bebek sonuç vermiyor ama Allah bir şekilde veriyor, bizlere bolca dua etmek kalıyor sadece.. :ecrin_bebek: :Saruboceq:
benim dr. Sagolsun hiç bi acıklama yapmadı.sadece pko oldugumu söyledi canım. Bende sinir oldum degistirdim dr.u. Yarın gidiyorum 11:30 da bakalım o diycek muhtemelen klomene baslarız.bakalım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.dediğim gibi sen içini ferah tut stres yaptıkca gecikir adetin.benim stres yüzünden iki ay gelmemişti.cok umutlanmıstım bende kesin hamileyim diye ama yalan oldu.yinede cok ümitliyim en kısa zamanda hepimiz bagırıcaz burda hamileyiz diye...
z.nihalcim benimde çok yakın bir arkadaşım pco. 4 yıllık evliler 3 yıl bebek için uğraştılar
sonra doktora gittiler işte ilaç felan olmadı sonra tüplere baklıdı herşey normal çıktı rahim filmi ile tüpler açılıyormuş tamamen sanırım neyse arkadaşım 2 ay adet olmadı doktor kan tahlili yaptırdı ve hamile değilmiş söktürücü kullandı yine adet olmadı bu arada da eşiyle deniyorlarmış adet olmadığı halde ve söktürücüyü kullandığı sıra meğersem hamile imiş :) Allahtan bebişe bişey olmadı şimdi çok tatlı bi kız bebekleri var. ya kanda felan çıkmamış meğer geç döllenme olmuş geç öğrendiler bebiş beklediklerini :)![]()
z. nihal ben bır yıllık evlıyım martta 23 yasıma gırcem ve bır aydır bebek ıstıyorum sımdıkı aklım olsaydı bır yıl hiç zaman kaybetmezdım allahım bılıyo zamanını inş dedıgın gıbı gelıcekler bebişlerımız hiç morelımızı bozmayalım hayırlısı ben hepınızı cok sevdım cok ıyısınız:)
z. nihal ben bır yıllık evlıyım martta 23 yasıma gırcem ve bır aydır bebek ıstıyorum sımdıkı aklım olsaydı bır yıl hiç zaman kaybetmezdım allahım bılıyo zamanını inş dedıgın gıbı gelıcekler bebişlerımız hiç morelımızı bozmayalım hayırlısı ben hepınızı cok sevdım cok ıyısınız:)